Hamilelik var bu sonuca göre hayırlı olsunKızlar selamm ben 15 kasımda ovitrelle vuruldum. Bugün ki kan testim böyle. Sizce nasıl çok heyecanlıyım
Ayy inşallah öyledir değerin düşmesinden korkuyorum biraz düşük bi değer. 2 yıldır uğraşıyoruzHamilelik var bu sonuca göre hayırlı olsun
Aslında iğne günü sayılmazsa 13.günün henüz yani değerin düşük değil çok normal aslında. İçini ferah tut inşallah 2 gün sonra yine kan verdiğinde yükselişi görürsünAyy inşallah öyledir değerin düşmesinden korkuyorum biraz düşük bi değer. 2 yıldır uğraşıyoruz
Ayy inşallah. İğne etkisi değildir dimi bu değer. Klomen kullandım ben ilk kullanışımAslında iğne günü sayılmazsa 13.günün henüz yani değerin düşük değil çok normal aslında. İçini ferah tut inşallah 2 gün sonra yine kan verdiğinde yükselişi görürsünyumurtayı geliştirmek için hangi ilacı kullanmıştın
İğne etkisiyle bu değer çıkmaz bence. İki gün sonra yine kan verip yükselişi takip edersinAyy inşallah. İğne etkisi değildir dimi bu değer. Klomen kullandım ben ilk kullanışım
İnşallah çok teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin tebrikler
Ayy inşallah. Çok teşekkür ederimİğne etkisiyle bu değer çıkmaz bence. İki gün sonra yine kan verip yükselişi takip edersin
Maşallah canım hadi hemen sürecini anlatKızlar selamm ben 15 kasımda ovitrelle vuruldum. Bugün ki kan testim böyle. Sizce nasıl çok heyecanlıyım
Bende 14 Kasım'da vuruldum bugün inenin 14. Günü idrar testi yaptım sabah çok çok aşırı silik çıktı negatif olcak diye korkuyorum hemde regl günüm bugün olmadım bidaha tekrarlicam yarın testi hafif daha gözle goruybisey çıkarsa kan veririmAyy inşallah. Çok teşekkür ederim
Belirtlerin varmıydi canımKızlar selamm ben 15 kasımda ovitrelle vuruldum. Bugün ki kan testim böyle. Sizce nasıl çok heyecanlıyım
Tabii seve seve. Yaklaşık 2 yıldır istiyorduk. 6 ay önce hsg çektirdim sonuçlarım temiz çıktı. Doktorum 4 ay kadar bekleyelim olmazsa klomene başlayacağını söyledi. Adetimin 5. Günü başladım klomene sabah akşam 1 içtim 5 gün boyunca. İlacım bittikten 3 gün sonra da kontrole gittim yumurtaların gelişimini görmek için. 2 tane solda 2 tane sağda boyutları 20-21 mm 4 tane yumurtam büyüdü. Sonrasında 15 kasımda çatlatma iğnesi oldum saat 11:00 da. Doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama 12. Saatte de ilişki oldu bizde çünkü yumurtalarım çatlamak üzereydi. Tekrardan 36. Saatte de oldu ilişki ve ertesi gün oldu. Sonra olmadıMaşallah canım hadi hemen sürecini anlatgayet iyi değerin bende ilk kez bu ay başladım tedaviye letu kullandım 7 gün sabah akşam geçen pazartesi gittim 17mm yumurtan dedi ve gonalpeptyl adında çatlatma iğnesi verdi Salı günü öğleden sonra 16.30 yaptırdım doktor iğneden 11 12 saat sonra ilk ilişki olsun dedi sonra 36.saatte olsun dedi öyle denedik bugün yarın ve cumartesi de deneyip beklemeye geçecek sizin nasıl oldu
Ahh inşallah sende güzel haberi alırsın bir an önce. Çok zor bi süreç benim de şu an tam belli değil korkuyorum değerim düşecek diyeBende 14 Kasım'da vuruldum bugün inenin 14. Günü idrar testi yaptım sabah çok çok aşırı silik çıktı negatif olcak diye korkuyorum hemde regl günüm bugün olmadım bidaha tekrarlicam yarın testi hafif daha gözle goruybisey çıkarsa kan veririmbanada dua nolur benimde ilk klomen ilk ine tedavim
4 yumurta oluştu 20-21 mm boyutundaBide kaç yumurta oluşmuştu canım
İğnenin 7-8. günlerinde sağ kasığımda içeride böyle pıt pıt şeyler hissediyordum belli aralıklarla. Bi de bi kaç gündür yorgun hissediyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor uyku hali de var biraz. Ama onun haricinde pek belirti yok mide bulantısı baş dönmesi gibi. He bir de göğüs hassasiyeti var ama o bende normalde de olan bişeyBelirtlerin varmıydi canım
Belirtilerin neydi canımTabii seve seve. Yaklaşık 2 yıldır istiyorduk. 6 ay önce hsg çektirdim sonuçlarım temiz çıktı. Doktorum 4 ay kadar bekleyelim olmazsa klomene başlayacağını söyledi. Adetimin 5. Günü başladım klomene sabah akşam 1 içtim 5 gün boyunca. İlacım bittikten 3 gün sonra da kontrole gittim yumurtaların gelişimini görmek için. 2 tane solda 2 tane sağda boyutları 20-21 mm 4 tane yumurtam büyüdü. Sonrasında 15 kasımda çatlatma iğnesi oldum saat 11:00 da. Doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama 12. Saatte de ilişki oldu bizde çünkü yumurtalarım çatlamak üzereydi. Tekrardan 36. Saatte de oldu ilişki ve ertesi gün oldu. Sonra olmadı
Şey yazdım az önceBelirtilerin neydi canım
İnenin 14 . Günü mü öğrendin canım4 yumurta oluştu 20-21 mm boyutunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?