Çatlatma iğnesi 14. Gün çift çizgi

Lafonten111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
77
30
88
32
Merhaba kızlar, çatlatma iğnemin 14.günündeyim çift çizgi gördüm :) İnanamadım bir daha yaptım yine aynı çıltı. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için 8.gün tahlillerde 2.9 çıkmıştı baya üzülmüştüm. Üstüne soğuk algınlığı oldum. Bir yandan da gebelik belirtileri de gösterdim. Daha önce hiç olmadı. Yarın doktora gideceğim inşallah doğrudu test 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_0176.webp
    IMG_0176.webp
    90 KB · Görüntüleme: 243
Merhaba kızlar, çatlatma iğnemin 14.günündeyim çift çizgi gördüm :) İnanamadım bir daha yaptım yine aynı çıltı. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için 8.gün tahlillerde 2.9 çıkmıştı baya üzülmüştüm. Üstüne soğuk algınlığı oldum. Bir yandan da gebelik belirtileri de gösterdim. Daha önce hiç olmadı. Yarın doktora gideceğim inşallah doğrudu test 🤲🏻
Canım ben de aynı durumdayım, 14. gün ve çift çizgi :) 12. Gün negatif olmuştu testlerim tamamen. Ve bugün ovulasyon testi yaptım o da pik🥰 salı kan vericem

Canım ben de aynı durumdayım, 14. gün ve çift çizgi :) 12. Gün negatif olmuştu testlerim tamamen. Ve bugün ovulasyon testi yaptım o da pik🥰 salı kan vericem
İnşallah kan testinde de güzel haberler alırsınız 😍🤲🏻

Amin 🙏 bende aşılama oldum 10. Günüm beklemedeyim dua edin bana da lütfen 🥺 Kan verince bilgilendirir misiniz burda pozitif haberi aldıkça sanki kendimin gibi mutlu oluyorum artık🥰
Bugün kan testi verdim beta 130 :) adet geçince gel tam kesinleşsin dedi. Kimyasal ve boş gebelik durumları da oluyormuş. Çarşamba adet tarihim. Perşembe gideceğim.

Bugün kan testi verdim beta 130 :) adet geçince gel tam kesinleşsin dedi. Kimyasal ve boş gebelik durumları da oluyormuş. Çarşamba adet tarihim. Perşembe gideceğim.
Ayyy gözün Aydın cok sevindim inşallah sağlıklı şekilde ilerler ve kucağına alırsın miniği 🙏🤩 darısı baana olur inşallah🧿

Tedavi olup mu hamile kaldın canım

Bende yaklaşık 13 gün önce yaptırdım ara sora kasığımda batma oluyor göğsümede ama idare edilmicek gibi değil sende hangi belirtiler oldu acaba

Merhaba hayırlı olsun çok sevindim 🥹 bence bariz belli hamilesin inşallah benimde bir gün olur istiyen herkese nasip olur birgün inşallah 🥹🙏🏼 sende herhangi problem varmıydı acaba adet düzensizliği pko felan canım

Back
X