- 9 Ekim 2016
- 77
- 30
- 88
- 32
- Konu Sahibi Lafonten111
-
Canım ben de aynı durumdayım, 14. gün ve çift çizgi :) 12. Gün negatif olmuştu testlerim tamamen. Ve bugün ovulasyon testi yaptım o da pikMerhaba kızlar, çatlatma iğnemin 14.günündeyim çift çizgi gördüm :) İnanamadım bir daha yaptım yine aynı çıltı. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için 8.gün tahlillerde 2.9 çıkmıştı baya üzülmüştüm. Üstüne soğuk algınlığı oldum. Bir yandan da gebelik belirtileri de gösterdim. Daha önce hiç olmadı. Yarın doktora gideceğim inşallah doğrudu test
İnşallah kan testinde de güzel haberler alırsınızCanım ben de aynı durumdayım, 14. gün ve çift çizgi :) 12. Gün negatif olmuştu testlerim tamamen. Ve bugün ovulasyon testi yaptım o da piksalı kan vericem
Çok teşekkür ederimGözünüz Aydın hamilesiniz teste göre anneler gününüz kutlu olsun
AminÇok teşekkür ederimÇok güzel bir kalbiniz var eğer çocuk düşünüyorsanız Rabbim tez zamanda nasip etsin
Bugün kan testi verdim beta 130 :) adet geçince gel tam kesinleşsin dedi. Kimyasal ve boş gebelik durumları da oluyormuş. Çarşamba adet tarihim. Perşembe gideceğim.Aminbende aşılama oldum 10. Günüm beklemedeyim dua edin bana da lütfen Kan verince bilgilendirir misiniz burda pozitif haberi aldıkça sanki kendimin gibi mutlu oluyorum artık
Ayyy gözün Aydın cok sevindim inşallah sağlıklı şekilde ilerler ve kucağına alırsın miniğiBugün kan testi verdim beta 130 :) adet geçince gel tam kesinleşsin dedi. Kimyasal ve boş gebelik durumları da oluyormuş. Çarşamba adet tarihim. Perşembe gideceğim.
Tedavi olup mu hamile kaldın canımMerhaba kızlar, çatlatma iğnemin 14.günündeyim çift çizgi gördüm :) İnanamadım bir daha yaptım yine aynı çıltı. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için 8.gün tahlillerde 2.9 çıkmıştı baya üzülmüştüm. Üstüne soğuk algınlığı oldum. Bir yandan da gebelik belirtileri de gösterdim. Daha önce hiç olmadı. Yarın doktora gideceğim inşallah doğrudu test
Normalde aşılama olacaktım. Gonalf kullandım . Aşılama günüm resmi tatile denk geldiği için iptal oldu. Çatlatma iğnesini yine de vuruldum. 36 saat sonra Normal ilişki olduTedavi olup mu hamile kaldın canım
Pko musun? Gonalf neden kullandınNormalde aşılama olacaktım. Gonalf kullandım . Aşılama günüm resmi tatile denk geldiği için iptal oldu. Çatlatma iğnesini yine de vuruldum. 36 saat sonra Normal ilişki oldu
Yok canım pko değilim. Her şey normal. Aşılama diye sürece başladığımız için gonalf oldu.Pko musun? Gonalf neden kullandın
Bende yaklaşık 13 gün önce yaptırdım ara sora kasığımda batma oluyor göğsümede ama idare edilmicek gibi değil sende hangi belirtiler oldu acabaMerhaba kızlar, çatlatma iğnemin 14.günündeyim çift çizgi gördüm :) İnanamadım bir daha yaptım yine aynı çıltı. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için 8.gün tahlillerde 2.9 çıkmıştı baya üzülmüştüm. Üstüne soğuk algınlığı oldum. Bir yandan da gebelik belirtileri de gösterdim. Daha önce hiç olmadı. Yarın doktora gideceğim inşallah doğrudu test
Merhaba hayırlı olsun çok sevindimMerhaba kızlar, çatlatma iğnemin 14.günündeyim çift çizgi gördüm :) İnanamadım bir daha yaptım yine aynı çıltı. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için 8.gün tahlillerde 2.9 çıkmıştı baya üzülmüştüm. Üstüne soğuk algınlığı oldum. Bir yandan da gebelik belirtileri de gösterdim. Daha önce hiç olmadı. Yarın doktora gideceğim inşallah doğrudu test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?