Çatlatma iğnesi 14. Gün kan testi

snsksknsa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
130
17
13
22
Arkadaşlar bugün çatlatma iğnenin 14. Günü vurulduğum günü sayarsak 15 kan verdim 107.25 çıktı sizce hamilemiyim düşer mi değer

Teşekkürler Rabbim herkeze nasip etsin inşallah öyledir peki iğme etkisi devam etse bu kadar yüksek çıkarmı değer
Sanmıyorum iğne etkisiyle 15.günde bu kadar yüksek çıkacağını. Yine bilen arkadaşlar da yorumlasın. Benim arkadaşımın 11. Günde iğne etkisi geçmişti. Beta 0.2 çıkmıştı. Ama dediğim gibi bilen arkadaşlar yorumlasın yine

Ay tebriklerrr hamilesiniz iğnenin etkisi bu şekilde yüksek çıkartmaz 15. günde siz sadece iğne mi vuruldunuz aşılama da yaptırdınız mı

Arkadaşlar bugün çatlatma iğnenin 14. Günü vurulduğum günü sayarsak 15 kan verdim 107.25 çıktı sizce hamilemiyim düşer mi değer
Hamilesiniz hangi ilaç ve iğneyi kullandımız değerlendirmeniz nasıl oldu ve yumurta boyutunuz neydi bende bu ay tekrar deneyecem çatlatma iğnesi de hayırlı olsun

Hamilesiniz hangi ilaç ve iğneyi kullandımız değerlendirmeniz nasıl oldu ve yumurta boyutunuz neydi bende bu ay tekrar deneyecem çatlatma iğnesi de hayırlı olsun
Klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ovitirella ama bunların yanına progestan hap kullandım eğer gebelik olursa tutunması için ve prowomen vitamin içtim hepsini doktor verdi yumurta boyutumu hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim Rabbim herkeze nasip etsin inşallah iğne etkisi değildir de düşmez değerim

İğne etkisi kalmaz bu zamana canım hamilesin hayırlı olsun

Bu süreçte test yaptınız mı benimde bugün adet günüm ve iğnenin 14. Günü duğhaston kullanıyorum turunda olsun diye ama testler negatif

Bende klomen kullandım ovitrelle oldum sürecimiz aynı ama benim yumurtam küçüktü 13 mm çatlama olana kadar biraz daha büyüse maç 16 mm falan olur tahmini ama testler negatif adetim de muhtemelen gecikecek duğhastondan kaynaklı bu saatten sonra da pozitife dönmez heralde

Merhaba, tekrar kan verdiniz mi?
Verdim bugın adet imin geçiktiği 2. Gün sabah kan verdim 700 küsürde beta hcg ama akşam az bişey peçeteye kan geldi korkuttu beni sizce nedir

Lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum canım istersen doktoruna bir danış
Teşekkür ederim inşallah öyledir
Gögüslerim ayaklarım karnım kasıklarım felan baya agrıyo zaten hcg de yüksek ama korkuyorum stres yapıyorum ister istemez dış gebelik olır yada kimyasal diye kan görünce dahada kötü oldum

Merhaba nerede tedavi gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…