Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim seninle aynı ne durumdasınMerhaba canım seninle aynı durumdayız ben de 13 Ağustos'ta çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesi hariç 15 günüm 10 11 gün ne kadar çıktı 8 9 da hafif silik çizgi çıktı dün ve 2 gün önce kahverengi leke gibi akıntı geldi ama hala test yapmadım yere eğilip bir şey aldım sana kasıklarıma kramp giriyor yarın addet günüm
Yarın addet günüm bakalım belirti yokBenim seninle aynı ne durumdasın
Hayır canım doktorun bana çoklu gebelik yani ikiz üçüz olabilir diye o iğne vermedi ama ben kendim alıp vurdum 24 saat ve 36 saat ilişki oldu bakalım nasipinşallah işe yaramıştır canım belki yerleşme kanamasıdır doktorun progestan vermiş miydi sana da
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız bana da doktor 31 i pazar günü kan ver kandan bakalım dediHayır canım doktorun bana çoklu gebelik yani ikiz üçüz olabilir diye o iğne vermedi ama ben kendim alıp vurdum 24 saat ve 36 saat ilişki oldu bakalım nasip
Siz test yaptınız mıBenim seninle aynı ne durumdasın
Hayır yapmadım günümü beklyıyorumSiz test yaptınız mı
doktora mı cıkmıştınızHayır kahveyi akıntım bugün yine devam etmeye başladı büyük ihtimalle adet olacağım ama kist oluşmuş çatlama iğnesinden dolayı ya da klomen den dolayı
İnşallah kist değildir canım güzel haber verirsinSaat 3 gidicem bugün hastaneye
Canım gittim ama maalesef yetişemedim mesai dışıydı ama kendime eczaneden erken gebelik testi aldımİnşallah kist değildir canım güzel haber verirsin
Ay hadi bakalım :))Canım gittim ama maalesef yetişemedim mesai dışıydı ama kendime eczaneden erken gebelik testi aldım
Olsun canım hayırlısı olsun daha güzel bir zamanı bekliyordur inşallah moral bozmak yokHayalet çizgi var gibi zar zor görünüyor ama sonradan çıkan bir çizgi maalesef tutmadı bu ay
Olsun canım hayırlısı olsun daha güzel bir zamanı bekliyordur inşallah moral bozmak yok
Benim de adetim başlamadı dün testim negatif çıkmıştı doktor pazar günü kan ver dedi pazarı bekliyorum canım ama his olarak bir şey hissedemiyorum burda bazı yazılanları okuyorum hamileliğimi hissettim falan diye ama öyle bir şey yok belirti olarak sadece çok kasık ağrısı varÇok umitliydim aslında büyük hayal kırıklığı oldu sen ne yaptın ne durumdasın
İnşallah hamilesindir inşallahBenim de adetim başlamadı dün testim negatif çıkmıştı doktor pazar günü kan ver dedi pazarı bekliyorum canım ama his olarak bir şey hissedemiyorum burda bazı yazılanları okuyorum hamileliğimi hissettim falan diye ama öyle bir şey yok belirti olarak sadece çok kasık ağrısı var