İnşallah olmam ya . Her an olacak gibi her saat başı kontrol ediyorum beyaz akıntım var sarı beyaz karsikNormalde 14. Yada 16. Günlerde olunuyormuş iğneden sonra. Ama benmki 18.gün olmuştu. Yani geciktirelbilir evet.
Adet öncesi oluyomuydu normalde. Beyaz akıntıda hamilelik belirtisi diyolar yaİnşallah olmam ya . Her an olacak gibi her saat başı kontrol ediyorum beyaz akıntım var sarı beyaz karsik
Evet oluyordu hep var bende . Bu defa çok halsizim gözlerim sürekli uykulu ve ne yesem sanki hiç yememisim gibi diğer aydan tek fark ettiğim bunlr . Göğüs hasesiyetim de fazla yokAdet öncesi oluyomuydu normalde. Beyaz akıntıda hamilelik belirtisi diyolar ya
Kan sonucun ne oldu?Evet oluyordu hep var bende . Bu defa çok halsizim gözlerim sürekli uykulu ve ne yesem sanki hiç yememisim gibi diğer aydan tek fark ettiğim bunlr . Göğüs hasesiyetim de fazla yok
Doktor Çarşamba dedi kan alan hemşire de yarın öğleden sonra dediKan sonucun ne oldu?
O kadar geç mi çıkıyor sonuçlarDoktor Çarşamba dedi kan alan hemşire de yarın öğleden sonra dedi
Ben bilseydim özelde verirdim ama bilemedim en erken ertesi gün çıkar diye düşünmüştümO kadar geç mi çıkıyor sonuçlaray hayatta dayanamazdm
Barkod verdilerse halk sağlığı labaratuvarından bakıyorm ben. Ama sen yinede ara ara e nabızı kontrol et düşer bence o kadar gece kalmadanBen bilseydim özelde verirdim ama bilemedim en erken ertesi gün çıkar diye düşünmüştüm
Yok vermediler . Beklicem mecbur az daha sabredeyimBarkod verdilerse halk sağlığı labaratuvarından bakıyorm ben. Ama sen yinede ara ara e nabızı kontrol et düşer bence o kadar gece kalmadan
Haber ver mutlakaYok vermediler . Beklicem mecbur az daha sabredeyim
2.30 negatif çıktı adette olmadım dahaHaber ver mutlaka
Ümitte vermek istemiyorum ama. Benmde 2.4 çıkmıştı sonra yükselmişti. Ama 2.4 13.günde çıkmıştı benm.2.30 negatif çıktı adette olmadım daha
Yani senin 19.gün bugün. Burdan yükseleceğini sanmıyorum2.30 negatif çıktı adette olmadım daha
Kist mi oldu acaba yine . Nisan ayında gebelik olmadı gecikmem oldu 5 gün falan sonra adet oldum kist olmustu doktorum Yasmin verdi Mayıs ayı da öyle geçti bu ayda böyleÜmitte vermek istemiyorum ama. Benmde 2.4 çıkmıştı sonra yükselmişti. Ama 2.4 13.günde çıkmıştı benm.
Bende öyle düşünüyorum olsaydı şimdiye kadar çıkardıYani senin 19.gün bugün. Burdan yükseleceğini sanmıyoruminşallah bi an önce sökülürde ikilemden kurtulursun. Olsak bi dert olmasak bambaşka bir dert
Klomen mi kullanmıştın iğneden önce. ?Kist mi oldu acaba yine . Nisan ayında gebelik olmadı gecikmem oldu 5 gün falan sonra adet oldum kist olmustu doktorum Yasmin verdi Mayıs ayı da öyle geçti bu ayda böyle
Klomen ve letu aynı anda kulladimKlomen mi kullanmıştın iğneden önce. ?
Bu ay hayıt sirkesi içtim ve incir çok tükettim kabak çekirdeği yedim bol yürüyüş yaptımKlomen mi kullanmıştın iğneden önce. ?
Onu ilk kez duyuyorum. Ama klomen kist yapıyomuş burda öyle okumuştum.Klomen ve letu aynı anda kulladim
Tadı çok iğrençBu ay hayıt sirkesi içtim ve incir çok tükettim kabak çekirdeği yedim bol yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?