Çatlatma iğnesi 19.gun

Hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişler
Benmde bugün ilk günüm zaman nasıl geçeceeekk bilmiyorum
Regl oldum . Bu ay kontrole gidecem ama doktor ilaç falan verirse yemicem kendi haline birakicam . Önereceğin bişey var mı . Yumurtalarım güzel bı sıkıntı yok. Soğan kürü yapsam mı

Regl oldum . Bu ay kontrole gidecem ama doktor ilaç falan verirse yemicem kendi haline birakicam . Önereceğin bişey var mı . Yumurtalarım güzel bı sıkıntı yok. Soğan kürü yapsam mı
Hiç denemedim canm öyle doğal şeyler.

Bnde elenatal 2 kullanıyorum dr onu önermişti. Hap sevmiyorm normalde ama bunu mecbur içiyorum
Bir şey sorucam ya bu ay adetim 1 buçuk gün sürdü normalde bir günde bir paket pet biterdi . İlk gün yoğun oldu ciğer parçası falan düştü afederseniz . Bugün gidcektim doktorum izne çıkmış pazartesiye gidecem . Sizce neden böyle oldu

O parçalar bende de oluyor da eski kan diyolar ona. Ama neden oldu bilemem canm.

O parçalar bende de oluyor da eski kan diyolar ona. Ama neden oldu bilemem canm.
Pazartesiyi beklicem bakalım . Ya ben çikolata kisti ameliyatı oldum ondan sonra adetim azaldı ondan önce yoğun kanamayla geciyodu 4 gün dolu dolu sonrası leke leke devam ediyodu . Acaba yumurta rezervim mi düştü diye mi . Soracağım doktoruma

Kanamanın çokluğuyla azlığı onunla mı ilgiliki. Bilemedim. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Streste yapma. Regl streste etkiliyor zamanını miktarını

Kanamanın çokluğuyla azlığı onunla mı ilgiliki. Bilemedim. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım. Streste yapma. Regl streste etkiliyor zamanını miktarını
Bıraktım bu ay ne stres ne başka bişey olursa olur olmazsa olmaz Rabbime bıraktım en iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…