Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa kanda çıkar canım hayırlısı olsun inşallah5 Haziran'da çatlama iğnesi vurdum iki gün geçiyor adetim evde test yapmadım negatif görmekten hiç yapasim yok bugün direkt kan vardım . Hafif adet belirtim var kaşık batması . Yorgunluk ve uyku Halim var başka belirtim yok sizce varsa çıkar mı
Evet varsa çıkar canım5 Haziran'da çatlama iğnesi vurdum iki gün geçiyor adetim evde test yapmadım negatif görmekten hiç yapasim yok bugün direkt kan vardım . Hafif adet belirtim var kaşık batması . Yorgunluk ve uyku Halim var başka belirtim yok sizce varsa çıkar mı
Amin cnm Allah razı olsun.Var
Varsa kanda çıkar canım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah ya çok istiyorum bu ay hem letu hem klomen kullandım ve çatlama iğnesi vurdum inşallah tutmuşturEvet varsa çıkar canım
Ben hiç test yapmadım ya bekledim varsa kanda cikar diye . Testler de morelim çok bozuluyorBenimde bugün iğne vurduğum gün dahil 12. Gün iki gündür negatif çıkıyor pozitife döner mi acaba
Canm benm 13 de kanda negatif 16 da Pozitif görmüştüm.Ben 3. Gününden beri takip ediyorum 8. Gün negatiflesti sanırım etkisi gitti ama o günden beri hep negatif görüyorum bugünde aynı şekilde negatif
Hayırlsıı canım. Hayırlı ve sağlıklıysa olsun. İnşallahAy inşallah benimde öyle olur ya çok istiyorum
Bide benim hala devam eden akıntım var öyle çokda değil ama iç camasirinda beyaz krem gbi gorunuyor bazen sulanıyorHayırlsıı canım. Hayırlı ve sağlıklıysa olsun. İnşallah![]()
Reglime de normalde 2 gün kaldı ama çatlatma ignesinden sonra günü değişir diyorlarHayırlsıı canım. Hayırlı ve sağlıklıysa olsun. İnşallah![]()
Az önce bi yorumlarda okudum. Belirti olarak. Olabilir. Umarım vardırBide benim hala devam eden akıntım var öyle çokda değil ama iç camasirinda beyaz krem gbi gorunuyor bazen sulanıyor
Evet ben 18.gün de olmuştum. Normalde 14.16 günleri olunuyomuş.Reglime de normalde 2 gün kaldı ama çatlatma ignesinden sonra günü değişir diyorlar
Evet ben 18.gün de olmuştum. Normalde 14.16 günleri olunuyo
Belirtileriniz nelerdiCanm benm 13 de kanda negatif 16 da Pozitif görmüştüm.
Kimyasal oldu maalesef o zaman ekim ayında. Şimdi yine iğne oldum bugün.Hayırlısı bakalım nasipse inşallahsiz kaç haftalık oldunuz
Hiç belirtim yoktu inanki akılda kalır. Ama içimde bi his var diyordu. Zaten iğne etksini falan hep testle takip ediyordum 16.gün tekrar silik çıkınca kan vermiştim 14.5 çıkmıştı.Belirtileriniz nelerdi
Anladım hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Bu iğne gebelik olmazsa gecikme yapabilir mi gecen ay adetin 25.gunde olmuştum erken oldum geçen ay ama bu ay yine 28.gunden hesapladımHiç belirtim yoktu inanki akılda kalır. Ama içimde bi his var diyordu. Zaten iğne etksini falan hep testle takip ediyordum 16.gün tekrar silik çıkınca kan vermiştim 14.5 çıkmıştı.
Normalde 14. Yada 16. Günlerde olunuyormuş iğneden sonra. Ama benmki 18.gün olmuştu. Yani geciktirelbilir evet.Anladım hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Bu iğne gebelik olmazsa gecikme yapabilir mi gecen ay adetin 25.gunde olmuştum erken oldum geçen ay ama bu ay yine 28.gunden hesapladım