• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 19.gun

hatice63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
75
11
3
26
5 Haziran'da çatlama iğnesi vurdum iki gün geçiyor adetim evde test yapmadım negatif görmekten hiç yapasim yok bugün direkt kan vardım . Hafif adet belirtim var kaşık batması . Yorgunluk ve uyku Halim var başka belirtim yok sizce varsa çıkar mı

Var
5 Haziran'da çatlama iğnesi vurdum iki gün geçiyor adetim evde test yapmadım negatif görmekten hiç yapasim yok bugün direkt kan vardım . Hafif adet belirtim var kaşık batması . Yorgunluk ve uyku Halim var başka belirtim yok sizce varsa çıkar mı
Varsa kanda çıkar canım hayırlısı olsun inşallah

Evet varsa çıkar canım

Benimde bugün iğne vurduğum gün dahil 12. Gün iki gündür negatif çıkıyor pozitife döner mi acaba

Ben 3. Gününden beri takip ediyorum 8. Gün negatiflesti sanırım etkisi gitti ama o günden beri hep negatif görüyorum bugünde aynı şekilde negatif

Hiç belirtim yoktu inanki akılda kalır. Ama içimde bi his var diyordu. Zaten iğne etksini falan hep testle takip ediyordum 16.gün tekrar silik çıkınca kan vermiştim 14.5 çıkmıştı.
Anladım hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Bu iğne gebelik olmazsa gecikme yapabilir mi gecen ay adetin 25.gunde olmuştum erken oldum geçen ay ama bu ay yine 28.gunden hesapladım

Anladım hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Bu iğne gebelik olmazsa gecikme yapabilir mi gecen ay adetin 25.gunde olmuştum erken oldum geçen ay ama bu ay yine 28.gunden hesapladım
Normalde 14. Yada 16. Günlerde olunuyormuş iğneden sonra. Ama benmki 18.gün olmuştu. Yani geciktirelbilir evet.

Back
X