Çatlatma iğnesi 8. Gün testime bakar mısınız?

1.5 yildir deniyoruz benim bide sag tüpüm kapali bu ay igneyle sag tarafimda büyümüştü yumurta doktorum dedi belki soldaki tüpün yakalar biraz umitlenmistim olmadi

Elbette olucak canım bu ay olmadı diye umudunuzu kaybetmeyin.Benim imkansız dediğim tanıdıklarım bile hamile kaldı.Bende sebepsiz 1 yıldır hamile kalamadım bi defa bile çift çizgi görmedim neden böyle oluyor anlamadım yakın zamanda bizde eşimle doktora başvuracagız.İnşallah Allahın izniyle olucak ikimizde de gönlünüzü ferah tutun

İnsallah en kisa zamanda kolaylikla saglikla Allah nasip etsin. Zor bir surec ben 1.5 yildir her ay agliyorum. Sahte hamilelik belirtileri bile yasadim. Kesin hamileyim dedigim her ay negatif oldu

İnsallah en kisa zamanda kolaylikla saglikla Allah nasip etsin. Zor bir surec ben 1.5 yildir her ay agliyorum. Sahte hamilelik belirtileri bile yasadim. Kesin hamileyim dedigim her ay negatif oldu
Bende her ay ağlıyorum canım 1 yıldır o her gün adet yakını hamileyim dedim o kadar çok belirti buldum ki kendimde ve o belirtiler regl imiş her ay evim test doldu tek çizgi bir defa bile çift çizgiyi görmedim onu geçtim adetim bile bir gün sasmadı hep 1 gün önce geliyor sanki hiç çocuk için denememişik gibi döllenme olmuyor yani anlıyacagınız psikolojik olarak çöktüm zaten orası ayrı ne kadar zormuş hamile kalmak bu ay daha deneyelim de sonra Allahın izni ile bir çaresine bakmayı düşünüyoruz bizde

Allah isteyen herkese kolaylikla saglikla nasip etsin bizlerinde sinavi bu sanirim zamani var demek ki zamani gelmeden olmuyor. Umarim tedaviye gerek kalmadan bu ay guzel haberi alirsiniz

Kızlar merhaba Çatlatma iğnemin 10. Günündeyim. Bir haftadır uyku isteğim arttı. Göğüs uçlarım çok hassas ama şişlik yok. Normalde adet olacağım zaman şişerdi. Kasıklarım bu akşam ağrımaya başladı. Doktor 14. Gün kan testi yap sakın ev testi yapma bu süreçte dedi. Hemşire arkadaşıma sordum o da 14. Gün foliküler faz başlıyor ondan 14. Günden önce doğru çıkmaz diyor. Sizde durumlar nasıl?

12. Gunumdeyim bugun test negatife döndü. Uyku igneden dolayi sanirim benide cok zorladi sonra gecti kasıklarim ara sira agriyor igne etkisi ile

Goguslerim agrimaya basladi sanirim regl olacagim

12. Gunumdeyim bugun test negatife döndü. Uyku igneden dolayi sanirim benide cok zorladi sonra gecti kasıklarim ara sira agriyor igne etkisi ile
Bu kasık ağrısı benim de bugün başladı. Acaba adet olacağım için mi anlayamıyorum. Geçen sene 9.haftada bebeğimin kalbi durmuştu. Ona hamile olduğumu da kasık ağrımdan anlamıştım. Bu iğne böyle 10 gün sonra ağrı mı yapıyormuş?

Tam olarak ne zaman yapar bilmiyorum kisiden kisiyede degisebilir bide. Ama bende hic gecmedi araliklarla agrim oluyor. İnsallah guzel seylerin habercisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…