Çatlatma iğnesi başarısız :(

Canım bende de pko var benim çok fazla kilo problemim yoktu ama doktorum yinede kilo vermemi söyledi böylwlikle adet düzensizliğinde geçicek dedi bakalım beklemediyim kilo vermeye çalışıyorum

Canım bende de pko var benim çok fazla kilo problemim yoktu ama doktorum yinede kilo vermemi söyledi böylwlikle adet düzensizliğinde geçicek dedi bakalım beklemediyim kilo vermeye çalışıyorum
Bende de kilom fazla değil ama zayıflamaya çalışıyorum adet düzensizliği geçer mi böylelikle bilmiyorum

Ama adetim olacağı hafta da adetimin ilk gün kahverengi adetim olurdu kahverengi lekelenme gibi birşey oldu sonrası adetim olmadı.

Inşallah birde soğan kürü uyguladım bu ay adetim 8 gün gecikti kürünün etkisi mi bilemedim soğan adeti söktürmez mi veya hamile miyim test yapmakta üzülmeyim diye yapmak istemiyorum.
Ben soğan kürü denedim ama bir etkisini göremedim adetimi de sökmedi öyle hemen anlatıldığı gibi olmadı. Hamile olabilirsin belki inşallah hamilesindir bence test yap baya geçmiş çünkü

Ben soğan kürü denedim ama bir etkisini göremedim adetimi de sökmedi öyle hemen anlatıldığı gibi olmadı. Hamile olabilirsin belki inşallah hamilesindir bence test yap baya geçmiş çünkü
Soğan kürünu kaç gün denediniz ve kan değerleriniz nasıldı benim adet düzensizlik olduğu için yinede yaptım ne olur ne olmaz diye malesef negatif çıktı

Soğan kürünu kaç gün denediniz ve kan değerleriniz nasıldı benim adet düzensizlik olduğu için yinede yaptım ne olur ne olmaz diye malesef negatif çıktı
15 gün yaptım ibrahim saraçoğlunun sayfasından baktım yaptım. Kan değerlerim normal çok şükür. Sizin nasıl? Test yaptınız mı

Önce tum hormon testleri verilmeli ben bu doktorlari anlamıyorum kölen rahim inceltiyo diyolar ama herkese aynı tedavi uygulanıyor 3ay klomen artı catlatma yapildi sonuç yok doktor değiştirdim femara glifor estrofem verdi rahim inceligi var zaten sende klomen dahada inceltiyo nie doktorun bunu göz önünde bulundirmadi dedi

Valla bunlar hikaye kardeşim.zaman kaybı 2yil boyunca tüm.kurleridenedim boşa.zaman kaybettim keşke iki yıl önce normal tedaviye başlasa idim boşa her ay okadar yumirtam ziyan oldu size tavsiyem.asla zaman kaybetmeyin böle.seylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…