Çatlatma iğnesi beta 138 kanama

Bugün test verdim 381 cikti
Dün aynı çıkmış demişti canım bence iki günde bir kan verip biraz takip et artmayıp birden artması akıllara dış gebeliği getiriyor ne yazık ki bugün verdiğin saatte cuma günü tekrar kan ver derim inşallah sağlıkla ilerler

Dün aynı çıkmış demişti canım bence iki günde bir kan verip biraz takip et artmayıp birden artması akıllara dış gebeliği getiriyor ne yazık ki bugün verdiğin saatte cuma günü tekrar kan ver derim inşallah sağlıkla ilerler
2 gün önce iki testte de aynı çıktı zaten aralarında pek bir saat farkı yoktu 2 gün sonra 381 çıktı haftaya Perşembe kan alalım ultrasonda bakalım artış güzel beğendim dedi doktor

2 gün önce iki testte de aynı çıktı zaten aralarında pek bir saat farkı yoktu 2 gün sonra 381 çıktı haftaya Perşembe kan alalım ultrasonda bakalım artış güzel beğendim dedi doktor
Nasıl yani??canım bilmiyorum karışık anlattın sanırım ben birdegerin çıktı ertesi gün aynı çıktı yine diye anladım açıklaman detaylı olmayınca böyle anlaşılıyor Oyüzden yazdığın msj üstte kan değeriniz mi aynı çıktı dedim evet dediniz bir gün de fark etmesi gerekir yorumum ona istinaden di inşallah sağlıklıdır ne diyetim doktor sorun yok dediyse yoktur

Back
X