Çatlamama ihtimali var benim kiste dönüşmüştü. Çatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle ovulasyon testi pozitif çıkıyor olabilir hormon içerdiği için. Şu an ovulasyon testi yapman yanıltıcı sonuç verirMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi olduğunuz halde çatlamayan yumurtasi olan varmı acaba? Ben bugün aşılama oldum
2.gun önce de çatlatma iğnesi oldum.ama daha önce de kullanmıştım onun gibi değil. Akıntım azdı. Ayrıca ovulasyon testi yaptım ama hala çatlamamis gözüküyor. Çatlamama ihtimali var mı? 45 saati geçti.
Geçen sefer gnoff iğne kullanınca çok akıntım olmuştu bu ay olmadı. Acaba dedim bı sorun mu var. Bide aşılama boşa gider mi diye düşündüm. İğneye rağmen nasıl ve neden çatlamaz acaba? Sizin neden öyle olmuştu.. doktor bişey dedi mi bu konuda açıklama yaptı miÇatlamama ihtimali var benim kiste dönüşmüştü. Çatlatma iğnesinin etkisi sebebiyle ovulasyon testi pozitif çıkıyor olabilir hormon içerdiği için. Şu an ovulasyon testi yapman yanıltıcı sonuç verir
Bu ay benimde hiç belirtim olmadı öncekilerde aşırı akıntı vardı bu ay hiç olmadı e2 değerimin yüksek olduğunu görmesem yumurtlama görmedim dicektim o kadar yaniGeçen sefer gnoff iğne kullanınca çok akıntım olmuştu bu ay olmadı. Acaba dedim bı sorun mu var. Bide aşılama boşa gider mi diye düşündüm. İğneye rağmen nasıl ve neden çatlamaz acaba? Sizin neden öyle olmuştu.. doktor bişey dedi mi bu konuda açıklama yaptı mi
Ben yumurta geliştirmek için klomen kullanmıştım yumurtam çok hızlı büyüdü bir günde 5mm büyüdü hatta, bence kalitesiz iyi olmayan bi yumurtaydı. Doktor ilk tedavide kist olma ihtimali daha yüksek oluyor demişti. Ama bence yumurtam iyi bi kalitede değildi bu kadar hızlı büyümesi normal değildi hep içimde bi kuşku vardı. Akıntı yumurtlama çatlama zamanında oluyor bazen de olmuyor benim geçen ay akıntım olmuştu yumurtam çatlamamıştı ama. Bence ona çok takılmayın her seferinde vücut aynı belirtiyi vermeyebiliyorGeçen sefer gnoff iğne kullanınca çok akıntım olmuştu bu ay olmadı. Acaba dedim bı sorun mu var. Bide aşılama boşa gider mi diye düşündüm. İğneye rağmen nasıl ve neden çatlamaz acaba? Sizin neden öyle olmuştu.. doktor bişey dedi mi bu konuda açıklama yaptı mi
Hadi ya inşallah çatlamış tır aşılamam zaten zor geçti nerdeyse vazgeçiyordum inşallah boşuna gitmez bu emeklerim bu günkü yaşadığım acı.ovulasyon testi iğneden sonra doğru sonuc vermez. benimki iğneden sonra 9 gün pozitifti. ama 2 yumurtam çatlamıştı. ama doktorum bana iğneyi verirken çatlamama ihtimalleri olduğunu söylemişti. yani çatlamayadabilir.
İnşallah çatlamistir ya biraz tedirgin oldum..okadar acı çektim bugün boşuna gitmese bari aşilamamBen yumurta geliştirmek için klomen kullanmıştım yumurtam çok hızlı büyüdü bir günde 5mm büyüdü hatta, bence kalitesiz iyi olmayan bi yumurtaydı. Doktor ilk tedavide kist olma ihtimali daha yüksek oluyor demişti. Ama bence yumurtam iyi bi kalitede değildi bu kadar hızlı büyümesi normal değildi hep içimde bi kuşku vardı. Akıntı yumurtlama çatlama zamanında oluyor bazen de olmuyor benim geçen ay akıntım olmuştu yumurtam çatlamamıştı ama. Bence ona çok takılmayın her seferinde vücut aynı belirtiyi vermeyebiliyor
inşallah güzel sonuc alırsınız. ben de çok endişelenmiştim valla çatlamicak, kist olcak diye ama olmadı hiçbir korktuğumHadi ya inşallah çatlamış tır aşılamam zaten zor geçti nerdeyse vazgeçiyordum inşallah boşuna gitmez bu emeklerim bu günkü yaşadığım acı.
Hayırlısı olsun ne diyelim vardır herşey de bir hayır diyelim elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin. Kısmet artık.. olmazsa başka yolalr demeyeceğim ama işte kanal darlığı olduğu için ve bu işlemler canlı yapıldığı için beni çok zorladı.inşallah güzel sonuc alırsınız. ben de çok endişelenmiştim valla çatlamicak, kist olcak diye ama olmadı hiçbir korktuğum
Kötüyü düşünmeyin lütfen inşallah çatlamıştır ve bebeğiniz tutunurİnşallah çatlamistir ya biraz tedirgin oldum..okadar acı çektim bugün boşuna gitmese bari aşilamam
çok haklısnız ama inşallah mükafatı da öyle büyük olur. umutsuz olmayınHayırlısı olsun ne diyelim vardır herşey de bir hayır diyelim elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin. Kısmet artık.. olmazsa başka yolalr demeyeceğim ama işte kanal darlığı olduğu için ve bu işlemler canlı yapıldığı için beni çok zorladı.
Normal süreç olsa sıkıntı değil ama.esimde hız problem i var oyuzden aşılama oluyorum yediğim hormonn artık yoruyor beni. Aşılama da sor ssurec. Hiç klomen vs kendi kendime tedavi sürecinde olmadım eşimde olduğu için problem..ne diyim vardır herşey de bı hayır diyoruz Allah a teslim.oluuorus napalimKötüyü düşünmeyin lütfen inşallah çatlamıştır ve bebeğiniz tutunurbu süreçte stresten çok fazla düşünmekten uzak durun. Biliyorum kolay değil bence klomen+çatlatma iğnesi sürecindeyim sizi çok iyi anlıyorum insan istemeden kendini araştırırken buluyor ama bunlar hep bize zarar. Bunu da çok geç fark ediyoruz. İnşallah her şey olumlu ilerlesin
Bizim herhangi bi problemimiz yok doktor bu şekilde yol çizdi bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederizNormal süreç olsa sıkıntı değil ama.esimde hız problem i var oyuzden aşılama oluyorum yediğim hormonn artık yoruyor beni. Aşılama da sor ssurec. Hiç klomen vs kendi kendime tedavi sürecinde olmadım eşimde olduğu için problem..ne diyim vardır herşey de bı hayır diyoruz Allah a teslim.oluuorus napalim
Kaç çıkmıştı canım e2 değerin bende dün çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah aşılamam yapılacakBu ay benimde hiç belirtim olmadı öncekilerde aşırı akıntı vardı bu ay hiç olmadı e2 değerimin yüksek olduğunu görmesem yumurtlama görmedim dicektim o kadar yani
300 civarı felan cıktı canım hayırlısı olsun bugün benim 12. Günümdü aşılamamın. Kan testi verdim sonuç bekliyorum ama kaset testler negatifKaç çıkmıştı canım e2 değerin bende dün çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah aşılamam yapılacak
Bana diyorsanız eğer hiçbir belirtim yok maalesef sabaha kan testi sonucumda cıkar zaten söylerim :)Merhaba canım bende aşılama oldum bugün 12 gün oldu senin herhangi bir belirtin var mi
Benimde 405 çıktı canım şimdi çıktım aşılamadan hayırlısı olur inşallah idrarda pozitif için biraz erken değil mi300 civarı felan cıktı canım hayırlısı olsun bugün benim 12. Günümdü aşılamamın. Kan testi verdim sonuç bekliyorum ama kaset testler negatif
Aşılamanın 11. Günü kan testi verdim 0.62 çıktı daha da yükselmez negatif yanıBenimde 405 çıktı canım şimdi çıktım aşılamadan hayırlısı olur inşallah idrarda pozitif için biraz erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?