Çatlatma iğnesi çatlamama ihtimali

Benim yumurtam çatlamıştı fakat ovülasyon testim hep pikti çatlamamış gözüküyordu. Doktoruna gittim çatlamış sıvı dağılımı olmuş döllenmeyi bekliyor demişti

Benim yumurtam çatlamıştı fakat ovülasyon testim hep pikti çatlamamış gözüküyordu. Doktoruna gittim çatlamış sıvı dağılımı olmuş döllenmeyi bekliyor demişti
İnşallah benim de öyledir cnm çünkü aynısını yaşıyorum şuan senin dediğinin. Pik gösteriyor ovulasyon

Hayır canım 2. Aşılamam 6. Tedavim ilk 3 ü klomen tedavisi 2 si femera sonuncusuda gonalf
Benimde sürecim senle aynı canım benim önceki aşılamada gonal f vermişti bu ay klımen+femera kullandım öyle yaptık öncekinde ohss sendromu olmuştı bu ay da olmaz inşallah ağrım var şuan hala neden anlayamadım

Sağol cnm benim Dün asilamadan sonra Pembe kanama olmuştu 1 gün boyunca.hala ara ara pembe kan geliyor akıntı ile birlikte normal mi acaba.
Ay bilemedim ki Yumurtlaman gözükmüyor testlerde , böyle pembemsi kanamalar yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmedim değil hiç yaşamadım ama reglden 3-4 gün önce gelir diyorlar inşAllah seninde öyle olur

Benim biraz Zorlu geçti cnm aşılamam biraz darlık varmış tahriş oldu demekki. Yerleşme kanaması olması mümkün değil cnm dün daha aşılamam oldu. İnşallah yerleşme kanamalarını da görürüz cnm

Heee pardon Allah söyletti belkiiii

İnşallah cnm.allah ol derse olacak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sen neler yapıyorsun bebeğin var mı
Çok şükür 3,5 yaşında bir oğlum var yavrum . Evlendiğimde hiç korunmadık evliligimin 6. Ayımda hamile kalmışım ben öğrendiğim de 8 aylık evliydim yavrum 8 haftalıktı hemen hemen şimdi ikinciyi istiyoruz 1,5 senedir olmadı . İlk defa martta ovülasyon kullanmaya başladım olmadı . Nisan da doktor kontrolünde ilaç+igne kullandım oda olmadı bu ay övülasyon denedim günleri değerlendirdim bakalım 6 günüm var reglime erken gebelik testi siparişi vermiştim yarın elimde olur tahminimce yarın yaparım bakalım belirtilerim yok gibi ama ilk defa sağ tarafım diğer aylara göre daha sancılıydı bakalım nasip

Allah bağışlasın cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah'ım bise de bu duyguyu tattirsin inşallah cnm. Bana da haber et cnm inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…