Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın test yap sonucunu alırsın ins bebek vardırMerhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi?![]()
İnşallah canım allah tüm isteyenlere nasip etsinYarın test yap sonucunu alırsın ins bebek vardır
Test yaptiniz mi sonuc ne acabaMerhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi?![]()
Hayır henüz yapmadım yarın erken gebelik testi yapıcam evde bugün aldımTest
Test yaptiniz mi sonuc ne acaba
Ben de 20sinde olmustum catlatma bugun karnim nasil agriyor adet olacakmisim gibi olcam galiba umarim sizden guzel haber gelirHayır henüz yapmadım yarın erken gebelik testi yapıcam evde bugün aldım
Bnde Bi değişik oldum bu ay. 1,2 haftadır göğüs hassasiyetim var kasıklarm ağrıyor sağlı sollu. Arada Bi bel kısmım sızlıyor. Bide hafif sarı akıntım var. Suratım da sivilceler çıktı sizce hamile olmus olabilir miyim. Adetime 1 hafta falan var bu arada20sinde olduysanız daha erken değil mi ne zaman adet olucaksınız normalde
Ben normalde 12nisanda adet olmam gerekiyor ama catlatma ignesinden 14 15gun sonra adet gunu oluyormus sanirim oyle dedi bir arkadas20sinde olduysanız daha erken değil mi ne zaman adet olucaksınız normalde
progestan kullandınız mı o gecikme yapıyoÇatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı bilen var mı acaba
Benim de gelmedi henüz canm. Koronayım şuan ben de o mu geciktiriyor diye düşünmeye başladımÇatlatma iğnesi adet gecikmesi yapar mı bilen var mı acaba
Hayır klomen kullandım 5 gün 1 tanede otrivelle vuruldum onlar yapıyor mu kiprogestan kullandınız mı o gecikme yapıyo
Antibiyotik falan kullanıyorsan o geciktiriyor diye biliyorum umarım hayırlısı olur senin içinBenim de gelmedi henüz canm. Koronayım şuan ben de o mu geciktiriyor diye düşünmeye başladım![]()
Parol dışında bsey içmiyorum ama bilemedim bakalm Allah'tan hayırlısıAntibiyotik falan kullanıyorsan o geciktiriyor diye biliyorum umarım hayırlısı olur senin için![]()
Aynen öyle canım inşallah vardırParol dışında bsey içmiyorum ama bilemedim bakalm Allah'tan hayırlısı![]()