Çatlatma iğnesi gebelik testi

xcocuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
31
6
1
28
Merhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi? 😫

Merhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi? 😫
Yarın test yap sonucunu alırsın ins bebek vardır

Yarın test yap sonucunu alırsın ins bebek vardır
İnşallah canım allah tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🏻

Test
Test yaptiniz mi sonuc ne acaba

20sinde olduysanız daha erken değil mi ne zaman adet olucaksınız normalde

Son düzenleme:
20sinde olduysanız daha erken değil mi ne zaman adet olucaksınız normalde
Bnde Bi değişik oldum bu ay. 1,2 haftadır göğüs hassasiyetim var kasıklarm ağrıyor sağlı sollu. Arada Bi bel kısmım sızlıyor. Bide hafif sarı akıntım var. Suratım da sivilceler çıktı sizce hamile olmus olabilir miyim. Adetime 1 hafta falan var bu arada

Olabilir belki ama daha erken test yapmak için bence adet gününüzü bekleyerek test yapabilirsiniz ben hamilelik yaşamadım henüz

Yok adet tarihinde oluyorsunuz ama bazıları 14 günden sonra gebelik testi doğru yanıt veriyor diyorlar

Merhaba Çatlatma iğnesinden sonra erken gebelik testi kaç gün sonra yaptiniz

Ben erken yaptım 13. Gün gece dayanıp yaptım negatif çıktı sonuç ama şuan adetim 1 gün gecikti o yüzden net bir bilgi veremiyorum beklemedeyim 🙏🏻

Antibiyotik falan kullanıyorsan o geciktiriyor diye biliyorum umarım hayırlısı olur senin için 🙏🏻
Parol dışında bsey içmiyorum ama bilemedim bakalm Allah'tan hayırlısı 🙏🏻

Back
X