Merhaba canm bana da 17 sinde iğne yapıldı bu 3.igne benim. inşallah olumlu sonuç alırsınMerhaba aranıza bende yeni katıldım bende ayın 17sinde çatlatma iğnesi oldum bugün tam bir hafta olucak hafif kasık ağrım göğüs hassiyeti ve akıntım var bu kadar çabuk belli olur mu bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim ilk çatlatma iğnem bu benim
Aramızda 1 gün var her ay yapmycam test diyorum ama dayanamıyorumKızlar selam 16 sında çatlatma iğnesi oldum dayanamadım dün ve bugün gebelik testi yaptım beta hafif silik çizgi çıktı iğneden mi diye düşündüm ama iğneden olsa bugünkü daha net gibi tam tersi olması gerekmez mi of niye zaman gecmiyoo
Bugün senin 12.günün silik çizgi çıkıyorsa vardır inşallahYine de bı çizgi daha görmek insana hala umut var dedirtiyo
Bugün de yaptım yine silik ama çok ince bişey resimde bile tam belli olmuyo o yüzden emin olamıyorum yarın ve salı da işlerim var sanırım test çarşambaya kaldı bakalım beklicem heyecanlaBugün senin 12.günün silik çizgi çıkıyorsa vardır inşallah
Belki yarın sabah yaparım canm hakkımızda hayırlısı olsunBugün de yaptım yine silik ama çok
Bir hadta sonra mide bulantiniz oldu muMerhaba canm bana da 17 sinde iğne yapıldı bu 3.igne benim. inşallah olumlu sonuç alırsın
Merhaba canm bana da 17 sinde iğne yapıldı bu 3.igne benim. inşallah olumlu sonuç alırsın
Ben de 20sinde yaptirdim dun aksam inanilmaz mide bulantim oldu sabah uyandigimda devam ediyordu.Biraz yasanlasti kahvalti yaprken yine basladi daha 8gun oldu igne yaptirdigim siz de boyle bir durum soz konusu oldu muKızlar selam 16 sında çatlatma iğnesi oldum dayanamadım dün ve bugün gebelik testi yaptım beta hafif silik çizgi çıktı iğneden mi diye düşündüm ama iğneden olsa bugünkü daha net gibi tam tersi olması gerekmez mi of niye zaman gecmiyoo
Yok canm mide bulantısı olmadı bende. iğne etkisiyle belirtiler yaşayabilirsinBen de 20sinde yaptirdim dun aksam inanilmaz mide bulantim oldu sabah uyandigimda devam ediyordu.Biraz yasanlasti kahvalti yaprken yine basladi daha 8gun oldu igne yaptirdigim siz de boyle bir durum soz konusu oldu mu
Yok canm mide bulantısı olmadı bende. iğne etkisiyle belirtiler ignenin etkisi 14gun devam ediyormus sanirim benim ilk baslarda kasiklarimda agri oldu hatta yumurtamin oldugu tarafyaki kasigim kalp atisi gibi atiyordu mide bulantisi da olunca acaba dedim ama 14gun igne etkisi olabiliyormus umarim bu ay hepimizin dilegi gerceklesir
Yumurtan yeni çatlamış olabilir benim üç gün sonra oldu ayni dediğin gibi ağrım oldu midem bulandı muayene ye gittim ertesi gün yumurtan çatlamış dediBen de 20sinde yaptirdim dun aksam inanilmaz mide bulantim oldu sabah uyandigimda devam ediyordu.Biraz yasanlasti kahvalti yaprken yine basladi daha 8gun oldu igne yaptirdigim siz de boyle bir durum soz konusu oldu mu
Yok canm mide bulantısı olmadı bende. iğne etkisiyle belirtiler yaşayabilirsin
benim ilk baslarda kasiklarimda agri oldu hatta yumurtamin oldugu tarafyaki kasigim kalp atisi gibi atiyordu mide bulantisi da olunca acaba dedim ama 14gun igne etkisi olabiliyormus umarim bu ay hepimizin dilegi gerceklesir
AAaa 8gun sonra catlayabilir mi yumurta 40saat icind3 diye biliyorum benYumurtan yeni çatlamış olabilir benim üç gün sonra oldu ayni dediğin gibi ağrım oldu midem bulandı muayene ye gittim ertesi gün yumurtan çatlamış dedi
Bu kadar erken belirtilerin başlaması imkansız diye biliyorum bende ama inşallah vardır diyedirBen de 20sinde yaptirdim dun aksam inanilmaz mide bulantim oldu sabah uyandigimda devam ediyordu.Biraz yasanlasti kahvalti yaprken yine basladi daha 8gun oldu igne yaptirdigim siz de boyle bir durum soz konusu oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?