çatlatma iğnesi hakkında

burcin2812

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
135
0
296
Ankara
ben bişey sorucaktım arkadaşlar ben gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum adetden önce kahverengi kanama oldu ama 1 gun sonrakı gunlerde az az oldu ve bıttı 2 kere test yaptım ama çıkmadı 1 ay gectı üstünden halen adet olmadım ıyı bır dr bulamadıgım için dr da gıtmedim daha ayrıca pkolyumda kist oldugsa eger sancılı adet görülüyormus ama ben daha olmadım kist olduysa başka nasıl anlarız adet olunurmu olunmazmı

canım bence sen iyi bir doktor bulup zaman kkaybetmeden kendini doktorun tedavisine bırak bir pkolu olarak yakın takip gerektiren durumumuz olduğunu söylemek isterim inşallah benim gibi hamile kalıp bebişini kucağına alırsın sen de

gidicem ama vajınal utrasonla bakıcak ya o yuzden korkuyorum vajıydım çünkü inş canım bende hamiş kalırım en kısa zamanda çok tşk ederim

korkacak ne varki ben de tedavi olduğum ilk zamanlarda çok stres yapıyodum vajinal ultrasonla bakılacağı zaman..
ama sonra anladımki kendini kasmadıktan sonra hiç sorun olmuyo
Allah kolaylık versin şifanı versin kib

esmaya katılıyorum insan alışıyor,ben bile 2 gün ara ile doktora gitmekten alıştım artık,etkilemiyor ...

ihmal etme...

halen gidemedim dr ocak 5de 2 ay olucak adet olmayalı 5 den snr gidicem galiba korka korka kist oldu galiba ama kist olanlarda adet oluyormus sancılıda oluyormus ben pkoluyum o yuzden olamadım galiba aman ya üfffff tedavi olmadan gelse bebişlerimiz ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…