Çatlatma iğnesi - Hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Over
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde 12. Gün ilk yaptığım testin rengi soluk geldi 2. yi yaptım ama emin olamadım test yine hatalı Mısır diye sizce var mıdır 🫣Eki Görüntüle 3228802
Umarım doğrudur ama en en garanti olanı tabi regl tarihinden 1 gün sonra tekrar yap eğer yine böyleyse kan ver ya da ben olsam dayanamayip acilde simdi kan vermiştim simdi bile belli olabilir yani

Umarım doğrudur ama en en garanti olanı tabi regl tarihinden 1 gün sonra tekrar yap eğer yine böyleyse kan ver ya da ben olsam dayanamayip acilde simdi kan vermiştim simdi bile belli olabilir yani
Ben aşılama yaptırdım cuma günü kan günüm 14. Gün olacak o yüzden bekliyorum birde testlerden emin olamıyorum o yüzden en azından 2 gün sonra ağlarım diye erteliyorum sanırım 😂😂😂

Ben aşılama yaptırdım cuma günü kan günüm 14. Gün olacak o yüzden bekliyorum birde testlerden emin olamıyorum o yüzden en azından 2 gün sonra ağlarım diye erteliyorum sanırım 😂😂😂
Ya umarım aglamazsin hayırlısıyla ben aşılama yapmadım catlatma ignesiyle bi tedaviye ilk kez başladım doktorum 3 tane 20 mm lik yumurtanın olduğunu söyledi hatta çoğul gebelik ihtimalinin bile yüksek oldugunu belirtti ne hayaller kurdum 3üz bile olsa nasıl olur acaba falan diye bugün 13. Günüm yarın ya da 2 güne kadar regl olmam lazım dün kan testi verdim 0 cikti malesef Allahin takdiri nasipte varsa her türlü olur

Ya umarım aglamazsin hayırlısıyla ben aşılama yapmadım catlatma ignesiyle bi tedaviye ilk kez başladım doktorum 3 tane 20 mm lik yumurtanın olduğunu söyledi hatta çoğul gebelik ihtimalinin bile yüksek oldugunu belirtti ne hayaller kurdum 3üz bile olsa nasıl olur acaba falan diye bugün 13. Günüm yarın ya da 2 güne kadar regl olmam lazım dün kan testi verdim 0 cikti malesef Allahin takdiri nasipte varsa her türlü olur
İnşallah ağlatmasın kuzum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın İnan pozitif test görünce bile yok ya test hatalı gibi geliyor üzülmeye çok alıştım inşallah üzmez bu sefer 2. Tedavi ne zaman

İnşallah ağlatmasın kuzum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın İnan pozitif test görünce bile yok ya test hatalı gibi geliyor üzülmeye çok alıştım inşallah üzmez bu sefer 2. Tedavi ne zaman
Amin aminn 2. Tedaviye başlamayı düşünmüyorum ya 1 2 ay akışına birakicam iğneler beni mahvetti ruhsal olarak iyi hissedersem tekrar baslicam insallahona da gerek kalmaz

Merhabalar, sonucunuz noldu ? Umarım gebelik vardır 🙏

Amin aminn 2. Tedaviye başlamayı düşünmüyorum ya 1 2 ay akışına birakicam iğneler beni mahvetti ruhsal olarak iyi hissedersem tekrar baslicam insallahona da gerek kalmaz
Ben bu ay hiçbir tedavi girmedim hiçbir ilaç kullanmadim 9 mayısta öylesine önce kaset test yaptim anında 2. Çizgiyi gördüm sonra yanlış diye düşünüp 2.ve 3. Testi de yaptım onlar da çift çizgi cikti ama nasıl şok oldum hatalıdır herhalde diye düşünüp gidip hemen acilde kan verdim ve 31,5 hcg değerim çıktı o kadar şaşkınım ki hala sanki hayalimsin gibi geliyor bugün tekrar gidip Jan vericem ve doktoruma kontrole gidicem geçen ay sadece tedavi görmüştüm benimle beraber bi arkadaşım da aynı günlerde tedavi görmüştü o da bu ay hiçbir tedavi görmedi benim gibi ve o da bu ay hamileymiş Allah ne zaman vakti gelirse o zaman nasip eder Rabbım isteyen herkese nasip etsin umarım benim bebeğim de sağlıkla büyür hiçbir sorun çıkmaz duanızı eksik etmeyin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi

Back
X