Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba naptınız test yaptınız acaba ? İnşaAllah vardır bebişKızlar çatlatma iğnesi vuruldum bende dualarınızı bekliyorum![]()
İnşaAllah vardır 11 gün erken varsada çıkmaz bnde 17 sinde iğne vuruldum inşaAllah tutmuştur belirti varmı sendemerhaba bat pazartesi günü bekliyorum11. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı
Bnde kasık ağrısı var adet oluyormuşum gbi ama çokta şiddetli değil anlamadım adete daha 8-9 gün var bugün iğnenin 14 ncü günüsağ ve sol tarafıma ağrı geliyor svilcem çıktı akıntım vs ama bunlar psikolojik diye şey etmiyorumsende neler var canım
Yaa senin günün gelmiş canım benm daha var erken iğne yapıldı bana beklemek çok zorBenmde 14. Günüm yarın da regl olma günüm benmde öyle ağrılarım oldu o günlerde canım ya
Bikaç gün daha bekleyip kan verelim en iyisiBende iğne oldum canım zaten bende yapmıştım 11.gün negatif çıktı
Igne ne zmaan oldun canım sen?Yaa senin günün gelmiş canım benm daha var erken iğne yapıldı bana beklemek çok zoraz önce test yaptım negatif yalancı pozitif olur diyolardı o bile olmadı
17 şubatta oldu canımIgne ne zmaan oldun canım sen?
Kan verebilirsin artık. 2 aydır 11. Gün kan verdim ben 0.0dı. Gebelik testi yanıltabiliyor bi arkadaşın 14.gün bile silik çizgi varmış.17 şubatta oldu canım
Sabah negatif çıkınca bikaç gün daha bekleyeyim diyorum canım sen erken vermişssin ya bidaha verdinmi kanKan verebilirsin artık. 2 aydır 11. Gün kan verdim ben 0.0dı. Gebelik testi yanıltabiliyor bi arkadaşın 14.gün bile silik çizgi varmış.Ama sonuç negatifti.
![]()