Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik over canım küçüklüğümden beri var yumurtaları tembelleştiriyor femara kullandım 5 gün güzel büyümüş dr öyle söyledi hemen iğne yaptı işte garantiye alalım dedi ve ektra 4 tane daha ilaç verdi hepsini kullanıyorum
Hayır regl oldum zaten. Olsaydı cıkardı. Çünkü öncesinde igne etkisini takip için hergün gabelik testi yaptım 8.gün beyazdı artık. Zaten ignenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın diyor. Tekrar yükselebilecek olsaydı az da olsa bir deger cıkardı 0.0 yani sonuç. 4.ayımdayım klomen kullanıyorum yine. Herkese yazıyorum belki yardımcı olabilirim diye.
Hayır regl oldum zaten. Olsaydı cıkardı. Çünkü öncesinde igne etkisini takip için hergün gabelik testi yaptım 8.gün beyazdı artık. Zaten ignenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın diyor. Tekrar yükselebilecek olsaydı az da olsa bir deger cıkardı 0.0 yani sonuç. 4.ayımdayım klomen kullanıyorum yine. Herkese yazıyorum belki yardımcı olabilirim diye.