• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi ii

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sabah negatif çıkınca bikaç gün daha bekleyeyim diyorum canım sen erken vermişssin ya bidaha verdinmi kan
Hayır regl oldum zaten. Olsaydı cıkardı. Çünkü öncesinde igne etkisini takip için hergün gabelik testi yaptım 8.gün beyazdı artık. Zaten ignenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın diyor. Tekrar yükselebilecek olsaydı az da olsa bir deger cıkardı 0.0 yani sonuç. 4.ayımdayım klomen kullanıyorum yine. Herkese yazıyorum belki yardımcı olabilirim diye. 🤷🏻‍♀️

Hayır regl oldum zaten. Olsaydı cıkardı. Çünkü öncesinde igne etkisini takip için hergün gabelik testi yaptım 8.gün beyazdı artık. Zaten ignenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın diyor. Tekrar yükselebilecek olsaydı az da olsa bir deger cıkardı 0.0 yani sonuç. 4.ayımdayım klomen kullanıyorum yine. Herkese yazıyorum belki yardımcı olabilirim diye. 🤷🏻‍♀️
İnşaAllah martta olumlu sonuç alırsın canım Allah hepimize tatdırsın bebek sevincini 🙏🏻

Back
X