Arkadaşlar bende iğneye başladım bugün 2.doz yapıldı pazartesiye kadar kullanacağım sizde süreç nasıl oldu aşılama mı oldu yoksa normal yolla mı oldu inşallah benim olur
Canim ben once bi kac ay klomen+ovitrelle kullandim yumurtam olustugu halde catladigi halde kalamadim gecen ay gonalf kullandim asilama yapildi malesef yine olmadi
Benim daha önce bebeğim oldu doğdu bir haftalık ken melek oldu yavrum yaşım 33 olduğu için bu acıya da dayanamıyorum doktor hızlandırılım dedi aşılama mı yapacak ne yapacak bilmiyorum ayrıntılı konuşamadİK acil doğuma gitti neyse pazartesi bakacak inşallah olur canım tabi önce hayırlısını dileyelim inşallah kucaklarımız boş kalmaz
basin saolsun canim cok uzuldum.ben ozelde oldum asilamami 600 liraydi ilaclarimi sigorta karsiladi sadece 100 lirasini ben verdim bide catlatma ignesine para verdim oda 78 liraydi galiba ama asilama olursan tutma ihtimali yuksek sende cunku daha once hamile kalabilmissin ben hic kalmadim bilinemeyen bi sebebim var die dusunmeye basladim artik.asilama cok zor bi islem deil dayanman gereken sadece 5 dakikalik bi aci oda oyle asiri siddetli bisey deil
basin saolsun canim cok uzuldum.ben ozelde oldum asilamami 600 liraydi ilaclarimi sigorta karsiladi sadece 100 lirasini ben verdim bide catlatma ignesine para verdim oda 78 liraydi galiba ama asilama olursan tutma ihtimali yuksek sende cunku daha once hamile kalabilmissin ben hic kalmadim bilinemeyen bi sebebim var die dusunmeye basladim artik.asilama cok zor bi islem deil dayanman gereken sadece 5 dakikalik bi aci oda oyle asiri siddetli bisey deil
İNŞALLAH sende hamile kalırsın önceden çok umursamıyordum ama bebeğimi kucağıma aldığım dan beri içim ayrı yanıyor üzüntüden mi neden 8 ay oldu hamile kalamıyorum inşallah seninde yüzün güler kucaklarımız dolar benim de acım diner çok zor inan
Evet canim cok zor benim 1,5 yil oldu evleneli ilk gunden beri istiorum belki daha uzun yillarca ugrasan insanlar var biliorum ama elimde deil iste insallah bebek isteyen herkes sahip olur çunku hayattaki beklentilerin icinde en sabri zor olan sey buymus gibi geliyo
merhaba arkadaşlar benmde 6 tane yumurtam olmuştu. 21 ve 18 mm arasıydı..19unda çatlatma iğnesi oldum.bugun 20 oldu iğneyi yapalı sizce hamilemiyimdir.
merhaba arkadaşlar benmde 6 tane yumurtam olmuştu. 21 ve 18 mm arasıydı..19unda çatlatma iğnesi oldum.bugun 20 oldu iğneyi yapalı sizce hamilemiyimdir.
Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerimnormal ama cocukta olmuyo kendiligindenklomene baslicam haftaya sizce basariliolma sansi nedir bu sekilde hamile kalanvarmi aranizda ins hepimizin olur bi an once cok zor bi durum