çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

merhabalar. ben birşey sormak istiyorum. 19 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. az biraz kasıklarımda ağrı oldu. 28 ekimde baya baya batmalar hissettim. 30 ekıimde gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı. dün de çok kararmıştı kahverengi kısım ama akşama kadar açıldı rengi. şuan dokununca sadece gögüs uçlarım acıyo. kasık batmalarım yok. benim gibi olup da hamile olan ya da hamile olduğunu duyduğunuz birileri var mı? ilacın etkisi diycem ama 10 gün sonra yaşadım bunları. adetime 2-3 gün var.cevap verirseniz sevinirim.

Aynen benim böyle oldu iğnenin 10.gününden sonra göğüslerim acıdı uçlarının rengi Değişti falan iğne insana umut veriyor işte..bende işe yaramadı inşallah senden iyi haberler alırız canım

gününde mi adet oldun peki? akıntın bulantın falan var mıydı?

gününde mi adet oldun peki? akıntın bulantın falan var mıydı?
yok canım 5 gün geçti adetim ama akıntı bulantı falan yoktu..iğneyi olduktan sonra gözlerim parlamaya başladı o da hcg hormonundanmış sonra bi hafta falan kasık ve bel ağrısı sonra bi kaç gün hiç ağrım olmadı adet olmaya yakında gögüs uçlarım yanıyordu ve rengi değişti baya sonra günüm geçtikten sonra test yaptım çıkmadı zaten 4 gün sonrada adet oldum..

aynıyız... benim ilk ayım bu ay. progesteron hormonuna baktı dr yumurta çatlamış dedi. senin yumurtan çatlamış mıydı? kaçıncı aydasın? hsg çekitirdin mi?

aynıyız... benim ilk ayım bu ay. progesteron hormonuna baktı dr yumurta çatlamış dedi. senin yumurtan çatlamış mıydı? kaçıncı aydasın? hsg çekitirdin mi?
yok baktırmadım ama iğneyi olunca kist olma ihtimali azmış...adetten sonra gittim kist falan olmamıştı.ben bi sadece klomen kullanmıştım bide geçen ay klomen+iğne işte 3 yumurtam vardı hatta doktor ikisi aynı boylarda 20mm ikiz olma ihtimali bile var dedi ama olmadı..10 aydır düşünüyorum pko var bende hsg çektirmem gerekiyor ama son gittiğim doktor glifor diye bi ilaç verdi şimdi hsg çektirme dedi bende 3 ay sadece glifor içip düşünmemeye karar verdim hayırlısı inşallah.sen ne zamandır düşünüyorsun ?

benim de 8 ay falan oldu. ben de pko yum. klomen+ovitrelle yaptık bu ay. benim de 1i büyük 1 i küçük 2 yumurtam vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…