çatlatma iğnesi ile hamilelik bekleyenler..

durueymen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
484
262
103
38
merhaba kızlar heyecandan ölüyorum valla 16 nisan c.tesi çatlatma iğnemi vuruldum bat 2 mayıs benım şimdiden göğüslerim ve vucudum şiş umarım tutar ilk iğnem. benımle aynı durumda olan varmı kızlar

kızlar bişey daha var çatlatma iğnesınden 6 gun sonra hamılelık testı pozıtıf verdı ıgneın etkısımıdır?

kızlar ben çatlatma iğnesiyle ikinci denemede hamile kaldım çok şükür.iğneden
14 gün sonra test yaptım çok silik çıktı ama yeni olduğu içinmiş.ne kadar kafaya taktıysam olmadı bu ay amann dedim allaha şükür bebeğim tutundu darısı başınıza sorunuz olursa tecrübelerimi naçizane paylaşırım

Tebrik ederim :) Bende bu ay vurdum ama hasta oldum. Doktor bi ay dinlenme dedi. İğnenin etkisi devam edermiş dedi. Sizin iğne arka arkaya mı oldu? Yoksa arada bekleme oldu mu ?

canım klomen kullandım sadece ilk ay 1 adet 21 mm oldu yumurtam olmadı
ikinci ay 16 ve 18 mm iki adet yumurtam vardı tuttuğunda

peki çok teşekkür ederim o hap sanırım. Ondan bana iğnenin etkisi devam ediyor dedi. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza :)

Bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım Can'ım :) 3. Snde .. İnşallah senin ki hemen olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…