Çatlatma iğnesi kullananlar yardım

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.110
329
648
Bugün ultrason da 18mm lik yumurta göründü ovulasyon testi pozitif idi doktor yarın çatlatma iğnesi vur dedi şimdi akşam tekrardan ovulasyon testi yaptım siliklesneye başlamış ve akintida kesildi en Ken çatlamış olabilir mi sizce ne yapmalıyım bugün iğne yapmak mantıklı mi

Bugün ultrason da 18mm lik yumurta göründü ovulasyon testi pozitif idi doktor yarın çatlatma iğnesi vur dedi şimdi akşam tekrardan ovulasyon testi yaptım siliklesneye başlamış ve akintida kesildi en Ken çatlamış olabilir mi sizce ne yapmalıyım bugün iğne yapmak mantıklı mi
Daha çok silikleşmeye başladığında çatlayacağı anlamına geliyor diye biliyorum bende. Bende 4 5 kere böyle çatlatma iğnesi denedim olmadı. Fayda etmedi. Tüp bebeğe geçtim.

Doktorun dediği zaman yapman gerekli . Ovulasyon testi ile kafanı karıştırma.

Daha çok silikleşmeye başladığında çatlayacağı anlamına geliyor diye biliyorum bende. Bende 4 5 kere böyle çatlatma iğnesi denedim olmadı. Fayda etmedi. Tüp bebeğe geçtim.
Zaten sen iğneyi yaptıktan 36 saat sonra yumurta çatlar. Doktor ultrasonda görmüş zaten yumurta hemen catlamiyor.

Merhaba . Şu an aynı durumu ben yaşıyorum doktor dün 18.5 iki tane yumurtan var bu gece iğne vurulcam ama ovulasyon testim silik çıktı şimdi aklımda şüphe kaldı acaba erken mi çatladı diye . Siz ne yaptınız durumunuz nedir merak ettim açıkçası

Merhaba . Şu an aynı durumu ben yaşıyorum doktor dün 18.5 iki tane yumurtan var bu gece iğne vurulcam ama ovulasyon testim silik çıktı şimdi aklımda şüphe kaldı acaba erken mi çatladı diye . Siz ne yaptınız durumunuz nedir merak ettim açıkçası
Ben bı gün sonra vuruldum iğneyi ama sanırım o gün çatladı çünkü 1 gün önce adet oldum

Benim de aşılama evresinde sizin gibi oldu geçen cuma doktor randevusuna gittim 22 mm yumurta o günde ovulasyon testi yaptım pik görünüyordu. Cumartesi günü tekrar test yaptım silikleşmişti. Doktorun dediği gibi cumartesi gecesi çatlatma iğnesi vurdum. Pazartesi aşılama aşamasında doktor çatlamış mı diye baktı emin olamadı 😣 çatlamamış olabilir az bir sıvı var dedi Bence çatlatma iğnesinden önce çatladı neden çatlamadı olarak gördü onu anlam veremedim tabi

Back
X