Dun yine idrar testi yaptim yine pozitif cikti yani catlatma ignesinden 16 gun sonra ilk yaptigim test pozitift ve yine igneden 18 gun sonrada yaptigim test pozitif cikti hayirlisi bugun kan tahlili yaptiracam bakalim ne olacak
Dun yine idrar testi yaptim yine pozitif cikti yani catlatma ignesinden 16 gun sonra ilk yaptigim test pozitift ve yine igneden 18 gun sonrada yaptigim test pozitif cikti hayirlisi bugun kan tahlili yaptiracam bakalim ne olacak
merhaba kızlar
Ben de hamile kalmaya çalışyorum.Hamilelik düşüncem boyunca burdaki arkadaşlarımın deneyimini okudum ve bu süreçte ovulasyon testi kullandım,hamilelğe engel var mı diye tüm testleride yaptırdım.(herşey normal ve çok iyi çıktı)Nerdeyse 10 ay oldu ve hala hamile kalamıyorum.Doktora bunu söyledim ve o alttan muayene etti.Yumurtlama günü bir çatlama iğnesi yapalım dedi.Bir de öyle deneyelim dedi.Bu çatlama iğnesi nasıl oluyor.Bugün gidicem doktora.Çatlama iğnesinden sonra ilişki ne zamanlar oluyor?
Kizlar kan tahlilide pozitif cikti Allah tum istiyenlere nasip etsin amin Ama benim nedense sancim kesildi cok sancim vardi hareket etince yatakta donunce ama simdi nedense yok
geçmiş olsun canım...İnş. bu ay bizim için hamilelik gerçekleşirKardelen canm bende hamileymisim dun ogrendm ogrendigim gibide dusuk yaptm rahme tutunamadan dusmus benimde dikkat et sende doktoruna gitmeyi sakn ihmal etme surekli degerlerine baktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?