- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.501
Evet Cnm öyle yaparım :) hayırlısıÖy
le diyorsun eğer koyuysa vardır gebelik gitgide renk koyulaşmaz iğnenin etkisiyle yarın ve öbür gğn daha net belli olacak 13.günde çıkaraa pozitif kan ver sağlık ocağında ver istersen
Ben yaşamadım psikolojik olabilir yada başka birşey bilmiyorumKızlar ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi
10 gün diye söyleniyor amaKızlar kaçıncı günden sonraki testteki pozitif i gerçek sayalım ne zaman umud etmeye sevinmeye başlayalım
Gebelik belirtisi olabilir mi ki buBen yaşamadım psikolojik olabilir yada başka birşey bilmiyorum
12 ci günüm benim10 gün diye söyleniyor ama
Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz ki amaGebelik belirtisi olabilir mi ki bu
Erken gebelik testleri var canim onlardan yaptin mi sonuc kesin oluyormus12 ci günüm benim
Tabiki Cnm ben sürekli yazıyorum ama pek kimse yazmıyorKizlar bende bu gun igneyi vuruldum hadi hayirlisi bakalim gelismeleri burdan paylasalim yine ben sizin yazdiklariniz takipteyim:)
Canim belirtiler icin bi 3 yada 4 hafta gecmesi lazim daha cok erkenGebelik belirtisi olabilir mi ki bu
Normal gebelik testi de pozitif çıkıyor silik ama inanamıyorum korkuyorum bekliyorumErken gebelik testleri var canim onlardan yaptin mi sonuc kesin oluyormus
Ben yazarim canim:)Tabiki Cnm ben sürekli yazıyorum ama pek kimse yazmıyor
Insallah cikar canim hayirli haberlerini bekliyorumNormal gebelik testi de pozitif çıkıyor silik ama inanamıyorum korkuyorum bekliyorum
Çıkar bence doğru sonuç kan testi yaptır12 ci günüm benim
Oda var ama işte umut :)Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz ki ama
Allah razı olsun Cnm insallah hepimizden alırız hayırlı haberiInsallah cikar canim hayirli haberlerini bekliyorum
Bekliyorum hayal kırıklığı olmasın diyeÇıkar bence doğru sonuç kan testi yaptır
Hayırlısı olsun ins vardır cnm haber ver mutlaka yazBekliyorum hayal kırıklığı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?