- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.321
tabii doğru ama ben bunu ilim kitaplarından diyanetin sitesinden çok araştırdım tedavide bir kaderdir diyorlar oturup beklemek olmaz nasibimizi aramamız lazım canım biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edip dularla bekliycez Rabbim nasip edecek inşallah

aynen orası öyle canım. benim de eşimin de sorunu yok. 2 ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı. sebepsiz olunca doktor oyalanmadan aşılamaya geçelim dedi. Dualarla Rabbimizden isteyeceğiz inşallah nasip olur emek veren isteyen herkese.

tabi karar senın canım
 tabi karar senın canım hep kendiliginden olsun diye bekledim. Sonra dayanamadim ve dr a gittim hsg cektirelim dedi. Tuplerim acik esimde de bir sorun yok. Eeee olmuyor. 7 yasidan bir oglum var. Rabbimin ol demesini bekliyorum. Insallah sende tez vakitte hamile kalirsin hayirlisiyla.
hep kendiliginden olsun diye bekledim. Sonra dayanamadim ve dr a gittim hsg cektirelim dedi. Tuplerim acik esimde de bir sorun yok. Eeee olmuyor. 7 yasidan bir oglum var. Rabbimin ol demesini bekliyorum. Insallah sende tez vakitte hamile kalirsin hayirlisiyla.
 inşallah Rabbim tez zamanda sanada tekrar nasip eder aynen Rabbim ol derse hiçbi sorun engel olamaz...
 inşallah Rabbim tez zamanda sanada tekrar nasip eder aynen Rabbim ol derse hiçbi sorun engel olamaz...