- 9 Ocak 2018
- 138
- 82
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.641
Aynen egerki aksilik olurda dokunursa söylersin fitil olrk devam ettirir.
Cumartesi, Pazar, Salı günü ilişki olsn dedi. bide neolr neolmz geç falan çatlama ihtimaline karşıda perşembe de olsn dedi ama gereklimiki acep.çünkü dün akşama doğru ağrım arttı gecede çok fenaydim geç çatlama durumu olmaz die düşünüyorum ama bilemiyorum artık. peki sende durumlar nasıl, doktorun sana nasıl önerdi?
Herşey birebir aynı bu kadar olur
 bir hafta gün aşırı devam edin dedi benim de dün gece çok ağrım vardı şimdi o kadar değil ama.. Dün gece çatlamıştır bence akıntım da çoğaldı
bir hafta gün aşırı devam edin dedi benim de dün gece çok ağrım vardı şimdi o kadar değil ama.. Dün gece çatlamıştır bence akıntım da çoğaldı 

hep senin için bebiş bu yaşadıklarımız hayırlısı ile gebe kalıp da dogumyapalim da inş
 hep senin için bebiş bu yaşadıklarımız hayırlısı ile gebe kalıp da dogumyapalim da inş 

Çok sağol cnm. Benimde öyle oldu ilişkiden sonraki saatler dahada ağrım arttı ama merak etme bu önemli değil, zaten spermler 2-3 gün içerde canlı kalabilio oyüzden sıkıntı yok
 Çok sağol cnm. Benimde öyle oldu ilişkiden sonraki saatler dahada ağrım arttı ama merak etme bu önemli değil, zaten spermler 2-3 gün içerde canlı kalabilio oyüzden sıkıntı yok  valla bende max.40 dk yastık koyup uzandim snra keşke az daha sabretseydimde bikaç saat daha yatsaydim dedim ama nasipte varsa oylede olsa böylede olsa o oluverir. Bazıları hemen ayağa kalktım ama hamile kaldım dio hayırlısı inş
 valla bende max.40 dk yastık koyup uzandim snra keşke az daha sabretseydimde bikaç saat daha yatsaydim dedim ama nasipte varsa oylede olsa böylede olsa o oluverir. Bazıları hemen ayağa kalktım ama hamile kaldım dio hayırlısı inş 
 geceki kadar ağrım yok demişsin ama heptende ağrı kesilmedi dimi?
 geceki kadar ağrım yok demişsin ama heptende ağrı kesilmedi dimi?