ÇATLATMA İĞNESİ KULLANARAK HAMİLE KALANLAR

NECLA ULDES

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
4
1
6
48
SLM ARKADAŞLAR BENDE ÇOCUK HASRETİ ÇEKENLERDEN TEDAVİYE BAŞLADIM KLORMEN 5 GÜN KULLANDIM 4 GÜN YUMURTA BÜYÜTME İĞNESİ VURULDUM YUMURTALAR OLUMLU GELİŞME OLMUŞ BUGÜN DE ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM İLK VURULDUM VAR MI ARANIZDA İLKİN DE KALANLAR...

Eklentiler

• 2436283_810x458.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 28
1. De hamile kalan arkadaşımız da var. 3.de hamile kalan arkadaşımız da var. Ben 4 aydır klomen kullanıyorum. 2 lez catlatma iğnesi oldum. Hala beklemedeyim.

Merhaba ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay gonal f iğne ve çatlatma iğnesi kullandım ve 17 gün geçti umutluyum. Aynen 5. De hamile olan var hatta bunları bırakıp bir ay sonra normal hamile kalan var. Pozitif düşünce ile beklemek lazım

Merhaba ben de 3 aydır klomen+çatlama iğnesi kullanıyrm. Bugün çatlamadan sonraki 15.günüm. İnşallah bu ay olur diye umutlanıyorum . İnşallah se ilk ayda gebe kalanlardan olursun canım

Merhaba canım. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Test yaptıktan sonra haber ver lütfen . İnşaalh gebesindir

Merhaba canım. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Test yaptıktan sonra haber ver lütfen . İnşaalh gebesindir
Merhaba buraya yazdıktan sonraki gün sabah idrar testi yaptım. Yani çatlatma iğnesinden sknra 18. Gün. En ucuz olanından idrar testi ve çift çizgi çıktı hemen 19. Gün doktora koştum kan testi yaptık hamileyim darısı herkesin başına inşallah

Merhaba iyi aksamlar. Bende gün sayıyorum bı kaç belirtim var gibi ama o ilk gebeligim gibi diil emin olamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Ayyy ne güzel masaallah. Bize de dua et canm.

İnşallah ben de yazarım buraya bir gün hamileyim diye tabiki önce yumurta oluşumu tedavimin bitmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…