çatlatma iğnesı negatif

nurr1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
37
13
3
33
arkadaşlar merhaba dün çatlatma iğnemin 10. günüydü doktorum 10. gunu test yap dedı kanda 3.9 cıktı doktorumla görüştüm bi 4 gun daha bekle eger adet olursan yeniden gonalf ve catlatma iğnesı deniycez dedı sanırım 3.9 ilerlemez yanı ılk asama kötü sonuc olmuş dimi hamile olma ihtimalim yok

Düşük değerle hamile olduğunu öğrenen de var tabii ki kendinizi çok umutlandırmayın ama negatife de odaklanmayım.Çatlatma iğnesi falan kullanmadım ama adetim 3 gün geçtiğinde değerim 194 tü sizin gibi geriye gittiğimde belki de benim rakamım da o kadar düşüktü Allahın işine belli olmaz.Bol bol dua et olmazsa da bi dahaki ay olur inşallah

arkadaşlar merhaba dün çatlatma iğnemin 10. günüydü doktorum 10. gunu test yap dedı kanda 3.9 cıktı doktorumla görüştüm bi 4 gun daha bekle eger adet olursan yeniden gonalf ve catlatma iğnesı deniycez dedı sanırım 3.9 ilerlemez yanı ılk asama kötü sonuc olmuş dimi hamile olma ihtimalim yok
Canım ben idrar testi yapmıştım 10. Gün tertemizdi 12. Gün yaptım hemen belirdi çizgi yani artış gösterebilir belli olmaz bence

Inşallah yükselir değerlerin canım bende 2 gün önce iğne oldum böyle okuyunca umudum tükeniyor 😔😔

bekliyorum suanda adet olmadım duplashon kullanmıstım 3 gun ıcınde olması gerekıyor demıslerdı bgn bıteli 3. gun sizce olmazsam yarın gıdıp tekrar kan wersem mı

bekliyorum suanda adet olmadım duplashon kullanmıstım 3 gun ıcınde olması gerekıyor demıslerdı bgn bıteli 3. gun sizce olmazsam yarın gıdıp tekrar kan wersem mı

bu içtigin adet söktürücümü
bugun kan ver inşallah vardır

keşke içmeyip adet gününü bekeseydin çatlatma iğnesi in 10. Günü pozitif çıkması imkansız benim 14. Gün bile degerm 17 idi

duplashonu doktorum verdı eger varsa tutunmasına yardımcı olur yoksa edat görmenı saglar dıe ondan kaynaklı kullandım yarın tekrar mı kan verıyım 3.9 sizce yükselmiş midir varsa

duplashonu doktorum verdı eger varsa tutunmasına yardımcı olur yoksa edat görmenı saglar dıe ondan kaynaklı kullandım yarın tekrar mı kan verıyım 3.9 sizce yükselmiş midir varsa
Cumartesi o değer ise bugün vermeb lazım ki iki katı artmışmi 6-10 arası çıkması lazım sen bence bugün ver

Back
X