Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafif şekilde bel ağrısı ve sürekli uykum var başka bir belirti olmadı bende. Normalde adet olmadan önce bel ağrım çok olur hatta bacağıma vurur ağrısı o olmadı bu ay . Ben 16.gun erken gebelik testi yaptım baya belirgindi çizgi normal gebelik testinde de çok silik hayalet çizgi vardı canım.

Ama 17sinde kanamam başladı dün acile gittim değerim 54 çıktı 12sinde başka bir şikayet için gitmiştim yine acile beta baktirmistim o zaman 2.7 idi değerim artmış güzel ama kanama korkutuyor beni yarın yine gidicem doktora.

İnşallah sağlıklı bebiş haberi alırsın. Ben daha kan testi vermedim şüpheliyim sanıyormki regl olcam . Ağrım var biraz inşallah yanlış alarm

İnşallah sağlıklı bebiş haberi alırsın. Ben daha kan testi vermedim şüpheliyim sanıyormki regl olcam . Ağrım var biraz inşallah yanlış alarm
Amin inşallah teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese de bizede sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Üçüncü denemeye gecicem hep oldu bende dediklerin ama 2 defa yaptım olmadı bu ucuncu

Siz 1 ay ara verdinizmi 2 ci de
Hayır ara vermedim 2 ay üst üste yaptım iğneleri olmadı bu ucuncu klomende 2.gundeyim bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdı ve doktorum 6 ay deneme yapılabilir dedi yani 6 ay iğne tedavisi uygulaniyormus olmazsa asilama benim 2 çocuğum var ikisi de istediğim ay oldular sonradan yumurta catlamama sorunu oldu bende 5 ay adet görmedim

Üçüncü denemeye gecicem hep oldu bende dediklerin ama 2 defa yaptım olmadı bu ucuncu
hayırlısı olsun canım..
ben mayista denemistim regl oldum mayis sonu ve 1 ay ara verdim.. zaten anneannem vefat etti onu da bekliyorduk artik.yola cikacagim icin boyle bi durumda bosa gidicekti belki de yumurtlama gunu.. nitekim oyle de oldu 14 haziran vefat haberini alip yola ciktik..yumurtlamadan 1 gun oncesini degerlendirmistik bidaha da yoktm zaten 10 gun.dun hastalanmam gerekiyordu daha olmadim.hic bu ay dikkat etmedim uzuntu stres zaten seller sular.. ama tutarsa da mucize olur

canim benim de o ay olmadi zaten..bu ay ara vericem vucudum dinlensin dedim..hem de her an anneannemin cenaze haberi gelebilirdi.. yollara dusucem uzuntu stres.. kalicam da dedim iliski olmicak 1 hafta diye.. nitekimde oyle oldu... sadece bu ay bal tarcin corekotu karisimi yaptim o benim 12.gun yumurtlama gormeme sebep oldu..14.gün yumurtlarım fix.. o da o gun degerlendrdik catlama gunu siliklestigi gun degerlendrmedik.. zaten sonra da haberi aldik cenazeye gttik..o ara kalmisim.hic aklmda yokken.artik 3 gun gecikince 3.gunu aksami dun aksam test yaptim ogrendik.. burda okudugum gibiymis gercekten..kafani ona yoramadigin zamanda geliyomus... bu ay neler neler yapmadimki hem fiziksel hem de manen uzuntu olarak... ama olmus... totalde 16 ay... ama 4 ayı çöp.. muhtemel yumurtlama zamanlarini kacirdgmz.. 12 ay beklenen ay sure..ve bu uzuntulu zamanimda mucize gibi geldi..anneannemin hediyesi..

Gebe misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…