- 9 Şubat 2022
- 160
- 137
- 53
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Hafif şekilde bel ağrısı ve sürekli uykum var başka bir belirti olmadı bende. Normalde adet olmadan önce bel ağrım çok olur hatta bacağıma vurur ağrısı o olmadı bu ay . Ben 16.gun erken gebelik testi yaptım baya belirgindi çizgi normal gebelik testinde de çok silik hayalet çizgi vardı canım.Bende haziranın 3 yapıldı iğne . Hafif kasık ağrım. Göğüs büyümesi uç kısımlarında hasasiyyet oluştu . Sanki gazlm varmış gibi bazen ağrım oluyor. Yüzüm aşırı sivilcelendi. Test yaptım 14cügününde negatif çıktı bir kaç saat sonra silik çizgi oluştu 16 cı günü yaptım neqatif çıktı . Daha regl olmadım ama regl olucakmlş gibi hiss ediyorum. Sende belirtiler oldumu,?
Ama 17sinde kanamam başladı dün acile gittim değerim 54 çıktı 12sinde başka bir şikayet için gitmiştim yine acile beta baktirmistim o zaman 2.7 idi değerim artmış güzel ama kanama korkutuyor beni yarın yine gidicem doktora.Bende haziranın 3 yapıldı iğne . Hafif kasık ağrım. Göğüs büyümesi uç kısımlarında hasasiyyet oluştu . Sanki gazlm varmış gibi bazen ağrım oluyor. Yüzüm aşırı sivilcelendi. Test yaptım 14cügününde negatif çıktı bir kaç saat sonra silik çizgi oluştu 16 cı günü yaptım neqatif çıktı . Daha regl olmadım ama regl olucakmlş gibi hiss ediyorum. Sende belirtiler oldumu,?
İnşallah sağlıklı bebiş haberi alırsın. Ben daha kan testi vermedim şüpheliyim sanıyormki regl olcam . Ağrım var biraz inşallah yanlış alarmAma 17sinde kanamam başladı dün acile gittim değerim 54 çıktı 12sinde başka bir şikayet için gitmiştim yine acile beta baktirmistim o zaman 2.7 idi değerim artmış güzel ama kanama korkutuyor beni yarın yine gidicem doktora.
Amin inşallah teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese de bizede sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahİnşallah sağlıklı bebiş haberi alırsın. Ben daha kan testi vermedim şüpheliyim sanıyormki regl olcam . Ağrım var biraz inşallah yanlış alarm
Üçüncü denemeye gecicem hep oldu bende dediklerin ama 2 defa yaptım olmadı bu ucuncucanım ben 8. gün ve bugün 10.gün test yaptım.ikisinde de 2.çizgi silikti.. ama heveslenip umutlanmadim acikcasi.. cunku merak ettigim sey ignenin etkisinin hala vücudumda olup olmadigiydi.cunku igneden sonra ozellikle 6 ve 7. gunler surekli rahim bolgemde agri mevcuttu.adet olucam da sökülücem agrisi olur ya boyle.kendi kendime yap büşra test te bu etki igneden mi yoksa yerlesmeyle alakali birseymi diye.. baktim ki ignenin etkisi hala var.. belki de ondandi.. dun ve bugun daha hafif..ama bi doluluk hissi mevcut rahmimde hissediyorum..ben de cok duygusalim canim acikcasi.kendi icimde bazen duygulanip bazen sinirleniyorum ama sabretmeye caliaiyorum iste....
Regl oldm ama 1 gün sürdü nedenini anlamadımAmin inşallah teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese de bizede sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Siz 1 ay ara verdinizmi 2 ci deÜçüncü denemeye gecicem hep oldu bende dediklerin ama 2 defa yaptım olmadı bu ucuncu
Test yaptin mi canım? Bir de kanaman nasıldı yerleşme kanaması olabilir mi az çok anlarsın kendini.Regl oldm ama 1 gün sürdü nedenini anlamadım
Yerlesme kanamasi nasil oluyor bilmiyorum onu ;( . Kahverengi akinti var kotu kokuyor. Regl olunca kirmizi gelirdi. Bu kahverengi ve et parcasida geliordu . Ilkdefa boyle regl oldmTest yaptin mi canım? Bir de kanaman nasıldı yerleşme kanaması olabilir mi az çok anlarsın kendini.
Hayır ara vermedim 2 ay üst üste yaptım iğneleri olmadı bu ucuncu klomende 2.gundeyim bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdı ve doktorum 6 ay deneme yapılabilir dedi yani 6 ay iğne tedavisi uygulaniyormus olmazsa asilama benim 2 çocuğum var ikisi de istediğim ay oldular sonradan yumurta catlamama sorunu oldu bende 5 ay adet görmedimSiz 1 ay ara verdinizmi 2 ci de
hayırlısı olsun canım..Üçüncü denemeye gecicem hep oldu bende dediklerin ama 2 defa yaptım olmadı bu ucuncu
Ben devletteki doktora gitmistim önceki ay igne zaten parayla aliniyor..klomen ve magnezyum efervesan tabletin de bi kismini devlet karsiliyo pay odemistim 35 küsur bisey.210 da igneydi..ama o ay kalmadim bu ay kendiliginden oldu..Bu klomen ve catlatma igneleri ozelde dr veriyor degil mi?
canim benim de o ay olmadi zaten..bu ay ara vericem vucudum dinlensin dedim..hem de her an anneannemin cenaze haberi gelebilirdi.. yollara dusucem uzuntu stres.. kalicam da dedim iliski olmicak 1 hafta diye.. nitekimde oyle oldu... sadece bu ay bal tarcin corekotu karisimi yaptim o benim 12.gun yumurtlama gormeme sebep oldu..14.gün yumurtlarım fix.. o da o gun degerlendrdik catlama gunu siliklestigi gun degerlendrmedik.. zaten sonra da haberi aldik cenazeye gttik..o ara kalmisim.hic aklmda yokken.artik 3 gun gecikince 3.gunu aksami dun aksam test yaptim ogrendik.. burda okudugum gibiymis gercekten..kafani ona yoramadigin zamanda geliyomus... bu ay neler neler yapmadimki hem fiziksel hem de manen uzuntu olarak... ama olmus... totalde 16 ay... ama 4 ayı çöp.. muhtemel yumurtlama zamanlarini kacirdgmz.. 12 ay beklenen ay sure..ve bu uzuntulu zamanimda mucize gibi geldi..anneannemin hediyesi..Üçüncü denemeye gecicem hep oldu bende dediklerin ama 2 defa yaptım olmadı bu ucuncu
Yaaaaa harika tebrik ederim canım benimkızlar.. hamileyimEki Görüntüle 3091146
tesekkurler canimmYaaaaa harika tebrik ederim canım benim
Benim yumurtam 20 mm iken vuruldum bugün yeterince büyük mü bilmiyorum4 gün kaldı canım
Senin yumurtalar kac mm.di igneyi vururken
Gebe misinhayırlısı olsun canım..
ben mayista denemistim regl oldum mayis sonu ve 1 ay ara verdim.. zaten anneannem vefat etti onu da bekliyorduk artik.yola cikacagim icin boyle bi durumda bosa gidicekti belki de yumurtlama gunu.. nitekim oyle de oldu 14 haziran vefat haberini alip yola ciktik..yumurtlamadan 1 gun oncesini degerlendirmistik bidaha da yoktm zaten 10 gun.dun hastalanmam gerekiyordu daha olmadim.hic bu ay dikkat etmedim uzuntu stres zaten seller sular.. ama tutarsa da mucize olur
evet canım gebeyim.. bugün keseyi gördük.. bayramdan sonra da kalp atisi kismetseGebe misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?