- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Gecmis olsunhastalandim kizlar..
Hadi inşallah önümüzdeki ay pozitifi görelim kusumhastalandim kizlar..
Benim de aynı şekilde geliyor su anhala sökülmedim canim.2,3 saate kadar tertemizdi.2,3 saat once wc sonrasi sildim pembe bi akinti bulasti..
inşallah canım..Hadi inşallah önümüzdeki ay pozitifi görelim kusum
cümleten geçmişler olsun.. haziran gebesi olalım inşallah ozaman
Benimkide geliyor kahveler basladi
Benim ikisi de bugün geldie şimdi asıl soru şu, lekelenmeden mi yoksa kanamadan mi sayicaz yumurtlamaya...
cümleten geçmişler olsun.. haziran gebesi olalım inşallah ozaman
Bu ay da iğne deneyecek misiniz?Benimkide geliyor kahveler basladi
Bana da ilaclar cok dokundu bikac ay daha bisey yapmamBu ay da iğne deneyecek misiniz?
Ben 2. Ve son kez denicem olmazsa artık salıcam ne takviye ne iğne kullanmicam beynim yoruldu
hayir bu ay vucudumu dinlendirip normal seyrinde deneyip onumuzdeki ay tekrar denicem canim, bu ay olmazsa..Bu ay da iğne deneyecek misiniz?
Ben 2. Ve son kez denicem olmazsa artık salıcam ne takviye ne iğne kullanmicam beynim yoruldu
Gerçekten ya fiyatı da yüksek çünkü 8 tane de cokI iptivrllardanbirben kizlar yeni bisey ogrendim prefert jel diye bisey varmis iliski gunu sıkıliyormus gebeligi kolaylastiriyormus cok uzun zaman ugrasip o jelle hamile kalanlar varmis.icinde 8 tane varmis keske paylasabilsek
Evet pozitif olabilir canim ama kesin sonuç için bati beklesen iyi olurKızlar teste bir bakar mısınız ?
31 Mayıs'ta oldum çatlatma iğnesini doktor 12-14 gün sonra test yapabilirsin demişti sizce olumlu olabilir mi ?
Bende haziranın 3 yapıldı iğne . Hafif kasık ağrım. Göğüs büyümesi uç kısımlarında hasasiyyet oluştu . Sanki gazlm varmış gibi bazen ağrım oluyor. Yüzüm aşırı sivilcelendi. Test yaptım 14cügününde negatif çıktı bir kaç saat sonra silik çizgi oluştu 16 cı günü yaptım neqatif çıktı . Daha regl olmadım ama regl olucakmlş gibi hiss ediyorum. Sende belirtiler oldumu,?Bende bugün kontrole gittim 22mm bir yumurtam vardı. Çatlatma iğnesi oldum hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?