- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ay hadi inşallah beee inşallah yerlesmediiiiryok kız sökülmedim bu ne biçim iş anlamadım.sabah pedde bisey yoktu.sonra hafif koyu sarimtrak lekelenme olms bikac firca izi gibi.adetin son deminde olur ya öyle.tuhaf..
Hic yerlesme kanamasi yasamadim kuzum ya bilemedim kiresim için üzgünüm kizlar ama böyle bisey geldi.sonu adet mi bunun sizce.rengi de tuhaf geldi tobeler olsun
Yerlesme adet gunu olur ben yasadim daha once sen bi kan ver artik ne var ne yok ciksinadet günü olurmu ki, hiç öyle düşünmemiştim..bikaç gün olsa ilk aklima o gelirdi de..
Ayy eczane de mi yok yakındasaglik ocagi yakin degil ki canim.. icime kurt dustu bugun boyle olunca.eve geldim diye derin temizlik yapicaktim beklicem sökülmeyi..yarin da boyle olursa eşimle giderim yarin artik.testte yok evde aksi gibi.olunca yapiyorum diye almadim bu ay cok fazla.2 taneyi de ignenin etkisi gecti mi diye memlekette yapmistim sizle paylasmistim ya hani 8 ve 10.gunler
Benim üst üste nedensiz düşük olduğu için fakültede yaptılar. Eşimden ve benden kan alıp 3 ay sonra sonuçları çıktı. Rahim filmini özelde çekindim ben devlette çok sıra vardı. Tahliller ve muayene ücreti hariç 1750 verdim sadece işleme ama anestezi ile oldu hiçbir şey duymadım rahattı. Birde şöyle bir durum var ben rahim filmi cekindigim zaman sağlık güvencemiz yoktu ondan da fiyatlar iki katı oluyor.Aynen o cok aklimda , gittigim doktordan istesem verir mi ozelde parayla çektirmek istemiyorum, bide onun makinesi varmis c seklinde olan iyi diyolar bilmiyorum ben tam, genetik testi nasil yaptirdiniz kimden istediniz acaba
Bizim sigortamz var bakalm bindik bi alamete, adetim gelsin de ya hak diyio basliycam islemlereBenim üst üste nedensiz düşük olduğu için fakültede yaptılar. Eşimden ve benden kan alıp 3 ay sonra sonuçları çıktı. Rahim filmini özelde çekindim ben devlette çok sıra vardı. Tahliller ve muayene ücreti hariç 1750 verdim sadece işleme ama anestezi ile oldu hiçbir şey duymadım rahattı. Birde şöyle bir durum var ben rahim filmi cekindigim zaman sağlık güvencemiz yoktu ondan da fiyatlar iki katı oluyor.
Şuan bizim de var çok şükürBizim sigortamz var bakalm bindik bi alamete, adetim gelsin de ya hak diyio basliycam islemlere
yok canim malesef, evim şehir dışında kalıyo biraz..Ayy eczane de mi yok yakında
Tüh. Kanama kırmızıya dönmediği sürece umit var yaaa
Amin inşallah yaŞuan bizim de var çok şükür
Hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah rabbim
Bende de gelen giden yok gununu bekliyor heralde.
Sorun vardı sitede yeni düzeldiBende de gelen giden yok gununu bekliyor heralde.vrllardanbirben seni merak ediyorum.bu siteden bildirim gelmiyor artik nedense ya
hala sökülmedim canim.2,3 saate kadar tertemizdi.2,3 saat once wc sonrasi sildim pembe bi akinti bulasti..Sorun vardı sitede yeni düzeldivrllardanbirben bilgilendir bizi canım ne durumdasın
kayinvalidendeydim oglenden beri eve geldik yeni, yine bisey yok pecetede falan.Bende de gelen giden yok gununu bekliyor heralde.vrllardanbirben seni merak ediyorum.bu siteden bildirim gelmiyor artik nedense ya
yarin gün icinde kanamam baslamazsa esime isten gelirken test almasini soylicemBende de gelen giden yok gununu bekliyor heralde.vrllardanbirben seni merak ediyorum.bu siteden bildirim gelmiyor artik nedense ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?