Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saglik ocagi yakin degil ki canim.. icime kurt dustu bugun boyle olunca.eve geldim diye derin temizlik yapicaktim beklicem sökülmeyi..yarin da boyle olursa eşimle giderim yarin artik.testte yok evde aksi gibi.olunca yapiyorum diye almadim bu ay cok fazla.2 taneyi de ignenin etkisi gecti mi diye memlekette yapmistim sizle paylasmistim ya hani 8 ve 10.gunler

Kızlar selam. Ben iğneden sonra 17.günde adet oluyorum. Bugün de 13.günüm kan versem kesin sonuç alabilirmiyim yoksa daha erken diyebilirmiyiz?

Ayy eczane de mi yok yakında
Tüh. Kanama kırmızıya dönmediği sürece umit var yaaa

Aynen o cok aklimda , gittigim doktordan istesem verir mi ozelde parayla çektirmek istemiyorum, bide onun makinesi varmis c seklinde olan iyi diyolar bilmiyorum ben tam, genetik testi nasil yaptirdiniz kimden istediniz acaba
Benim üst üste nedensiz düşük olduğu için fakültede yaptılar. Eşimden ve benden kan alıp 3 ay sonra sonuçları çıktı. Rahim filmini özelde çekindim ben devlette çok sıra vardı. Tahliller ve muayene ücreti hariç 1750 verdim sadece işleme ama anestezi ile oldu hiçbir şey duymadım rahattı. Birde şöyle bir durum var ben rahim filmi cekindigim zaman sağlık güvencemiz yoktu ondan da fiyatlar iki katı oluyor.

Bizim sigortamz var bakalm bindik bi alamete, adetim gelsin de ya hak diyio basliycam islemlere

kist falan olusmamistir insallah adet oldum en azindan diye rahatlamistim dün.hic bilmiyorumda kist olanlarda regl olayi nasi oluyo gerci ama.. regl degil bu.oysa da henuz baslamadi

sökülmemin 2 gün surdugunu de hic bilmem.klomen ve cat. ignesi vurulmadigim ay olsa yerlesme kanamasidir bu dye ihtimal verirdm ama hala konduramiyorum hanimlar.onlardan dolayi boyle olabilirmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…