Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapsanız çıkar gibi

merhaba arkadaşlar, bende 29 nisan saat 12 de yaptım iğnemi iğne gününü sayarsak 12ci günümdeyim, beklenen adet tarihime 5 gün var, iğne etkisi ne zaman geçer acaba erken gebelik yapsammı beklesemmi acaba ? zaman geçmiyor gibi vallahi..... bu iğneyi 3cü denemem bu sefer çok belirtim oldu nerdeyse 5 gündür sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi batmalarda var..

Ben her gün yapıyorum test, sen de yap testin varsa canım artık doğru çıkar sonuç

Arkdaşlar merhaba, bu ay çatlatma iğnesi oldum diye daha önce yazmıştım, (klomen+ çatlatma iğnesi). Bugün iğnenin 17ci günü hala adet olmadım, iki kez test yaptım negatif çıktı.. Daha doğusu iğnenin 14cu günü yaptım çok hafif silik çizgi vardı sonra dün yine tekrar ettim ve tek çizgiydi ilk silik çizginin iğne etkisinden kaynaklandığını düşünüyorum... 3 gündür kahve rengi lekelenmem var bazen pembe oluyor sonra yine kahve rengi, normalde bugün adet olmam gereken gün ama yine lekelenmem var ve karnım üç gündür hafif hafif ağırıyor.... İlaçlar acaba kist mi yaptı diye endişelendim hamilelik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum var mı böyle bir durum yaşayan aranızda?? Kısmetse salı doktora gideceğim.

Merhaba kızlar.7 Mayıs'ta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9.gunum ...bazen yumurtalıklarima bazen de iki yumurtalığın tam ortasina sanki bıçak saplanıyor.sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.adet tarihime daha 6 gün var.yarin kan versem belli olur mu acaba veya doktora gitsem anlar mı gebelik var mi yok mu? Yardimci olur mu tecrübeli olanlar

Merhabalar, belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanabiliyor, özellikte iğneden sonraki 12-14 güne kadar test pek önerilmiyor çünkü sonuç iğne etkisiyle yanlış çıkabiliyor... Bence en garanti sonuç için adet tarihini bekle derim.

Merhaba benide aranıza alınn. pcosluyum yumurtalar çatlamıyo kiste çeviriyo. pazartesi gideceğim doktora adetim bitince. yeni doktor durumumu hemşiresine bildirdim iğne için gelcem diye kendimi hep buna hazırladım. kan sonuçlarımıda alıp direkt yazdırıp başlamak istiyorum ama bendede öyle bir şans varki sanki doktor işi uzatcak gibi hissediyorum insallah bir an önce başlarım ve ilk denememde tutar artık

Kızlar ben de geçen cumartesi ignemi vuruldum solda 2 tane gelismis sagda 1 gelişmemiş yumurtam vardı.
İğneden sonra 8. Saati, 35.5 ve 62. Saati değerlendirdik
Doktorum 35.5 saati degerlendir dedi. 36 denen aslında en verimlisi 35.5 dedi
35.5a denk getirmeye çalıştık sonra zaten dus almadim 5 saat kadar yattım.
İlk 3 gün iğnenin etkisiyle sanırım çok kasık ağrım oldu ama dün aksamdan beri geçti herhalde çatlama oldu.
Bakalm bundan sonra yine gün aşırı degerlendiririz inşallah bu ay nasip eder Rabbim hepimize

Ben de 14 mayıs sabah 9'da çatlatma iğnesini vurdum eşimle beraber hanımlar.. o gün gece 21:00 da yani 12.saatte ve ertesi gece 21.00da yani 36.satte birliktelik oldu.sonrasinda günaşırı 1 hafta dedi doktor.. ayrica 6 mayista klomenle beraber magnezyum efervesan tablet kullandim..
sebepsiz 2 tarafli da bizimkisi 15 aydir deniyoruz.. yoruluyorum bazen gercekten.. ayrica arastirmalarim sonucu cogul gebelik faktoru de varmis heralde..bunu da goze alarak basladim zaten kismetimde varsa bu tedavi vesiledir dedim.. 13 mayista kontrole gittigimde doktor cok iyi yumurtalar gelismis sagda da soldada dedi..hicam yumurtalar derken kac tane dedim.. 12 13 tane var sagli sollu dedi.tabi saskinliktan sormadim kaçar mm falan diye, elbette ki hepsi dollenme yetenegine sahip olup gerekli olgunluga erisemeyecektir diye dusundugum icin..ilk defa bukadar kuruyum acaba normal mi.. catlamadan sonra kurulastim vallahi ben.. sizde durum nedir.bat 29 mayis..

Çok yıpratıcı bir süreç canım seni çok iyi anlıyorum. Bizde de durum aynı ikimizde de problem yok 4 yıldır deniyoruz. 5 defa kimyasal gebelik geçirdim. Genetik testlere varana kadar yaptırdık hiçbir şey yok. Biz tedavi için daha yeni adım attık ama çünkü peşpeşe geçirdiğim kimyasal gebelikler psikolojik olarak çok kötü yapmisti beni. Sanırım çok kafaya takıyoruz belki de biraz bıraksak oluruna sorun kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…