- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Test yapsanız çıkar gibikızlar merhaba 28'inde oldum bende ignemi 37. Saat iliski oldu (asılama yönteminde 36-41 saat arası yapiyorlarmis oyle denemek istedim) 3 gundur belli derece beyaz akıntı var ve hamileligimde oldugu gibi tırnaklarım filan hemen uzamaya basladı aranızda yasayan var mı belirtileri birde gaz siskinligi gibi sisiyorum ara ara sizde ne var ne yok :)
11. Gun erken degilmi kiTest yapsanız çıkar gibi
Kimi kişide çıkıyor diyorlar ben her gün yapıyorum ama hala iğne etkisi geçmedi sanırım, 10.gün benimde11. Gun erken degilmi ki
Negatif benim kuzum yaptim demin insallah donerKimi kişide çıkıyor diyorlar ben her gün yapıyorum ama hala iğne etkisi geçmedi sanırım, 10.gün benimde
İğnenin etkisi geçmiş demek bu, bundan sonra her çizgi pozitif anlamına gelecek inşNegatif benim kuzum yaptim demin insallah doner
Ben her gün yapıyorum test, sen de yap testin varsa canım artık doğru çıkar sonuçmerhaba arkadaşlar, bende 29 nisan saat 12 de yaptım iğnemi iğne gününü sayarsak 12ci günümdeyim, beklenen adet tarihime 5 gün var, iğne etkisi ne zaman geçer acaba erken gebelik yapsammı beklesemmi acaba ? zaman geçmiyor gibi vallahi..... bu iğneyi 3cü denemem bu sefer çok belirtim oldu nerdeyse 5 gündür sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi batmalarda var..
Bende bir kaç gündür bel ağrısı var canım birde sanki adet olacakmisim gibi hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyor. 15ine kadar beklicem eğer adet olmazsam test yapicamHerhangi bir belirtin var mı canım
Testlere devam ediyor musun canımBen her gün yapıyorum test, sen de yap testin varsa canım artık doğru çıkar sonuç
Merhabalar, belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanabiliyor, özellikte iğneden sonraki 12-14 güne kadar test pek önerilmiyor çünkü sonuç iğne etkisiyle yanlış çıkabiliyor... Bence en garanti sonuç için adet tarihini bekle derim.Merhaba kızlar.7 Mayıs'ta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9.gunum ...bazen yumurtalıklarima bazen de iki yumurtalığın tam ortasina sanki bıçak saplanıyor.sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.adet tarihime daha 6 gün var.yarin kan versem belli olur mu acaba veya doktora gitsem anlar mı gebelik var mi yok mu? Yardimci olur mu tecrübeli olanlar
Bende de durumlar aynı canımBen elendim arkadaslarKlomen 2. Küre basladım bugun
Çok yıpratıcı bir süreç canım seni çok iyi anlıyorum. Bizde de durum aynı ikimizde de problem yok 4 yıldır deniyoruz. 5 defa kimyasal gebelik geçirdim. Genetik testlere varana kadar yaptırdık hiçbir şey yok. Biz tedavi için daha yeni adım attık ama çünkü peşpeşe geçirdiğim kimyasal gebelikler psikolojik olarak çok kötü yapmisti beni. Sanırım çok kafaya takıyoruz belki de biraz bıraksak oluruna sorun kalmayacak.Ben de 14 mayıs sabah 9'da çatlatma iğnesini vurdum eşimle beraber hanımlar.. o gün gece 21:00 da yani 12.saatte ve ertesi gece 21.00da yani 36.satte birliktelik oldu.sonrasinda günaşırı 1 hafta dedi doktor.. ayrica 6 mayista klomenle beraber magnezyum efervesan tablet kullandim..
sebepsiz 2 tarafli da bizimkisi 15 aydir deniyoruz.. yoruluyorum bazen gercekten.. ayrica arastirmalarim sonucu cogul gebelik faktoru de varmis heralde..bunu da goze alarak basladim zaten kismetimde varsa bu tedavi vesiledir dedim.. 13 mayista kontrole gittigimde doktor cok iyi yumurtalar gelismis sagda da soldada dedi..hicam yumurtalar derken kac tane dedim.. 12 13 tane var sagli sollu dedi.tabi saskinliktan sormadim kaçar mm falan diye, elbette ki hepsi dollenme yetenegine sahip olup gerekli olgunluga erisemeyecektir diye dusundugum icin..ilk defa bukadar kuruyum acaba normal mi.. catlamadan sonra kurulastim vallahi ben.. sizde durum nedir.bat 29 mayis..
Yarın kontrole gidecegim insallah 2 3 yumurta olur bu ay sans artar birazBende de durumlar aynı canım
Cumartesi başladım tekrar Klomene hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?