- 9 Şubat 2022
- 160
- 137
- 53
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Amin inşallah canım. Benim kontrolüm 31 Mayıs'ta güzel haberler alırız inşallahYarın kontrole gidecegim insallah 2 3 yumurta olur bu ay sans artar biraz
Canım daha 10 gün olmuş iğne olalı 14 iğnenin etkisi vücutta oluyor diye biliyorum ben. Daha erken yani bence biraz daha bekle tekrar bir kan testi ver.Arkadaslar bana da yardimci olur musunuz14 mayista sabah otrivelle oldum,o gun aksam yani 14 saat sonra iliski ama tekrari olmadi.dun kan verdim 4.4 cikti.gebrlik olsa daha yuksek cikardi degil mi? Bundan sonra hala sansim varmi
Ignenin etkisi olsa bile bu rakam ciktigina gore galiba olmadiCanım daha 10 gün olmuş iğne olalı 14 iğnenin etkisi vücutta oluyor diye biliyorum ben. Daha erken yani bence biraz daha bekle tekrar bir kan testi ver.
Belli olmaz o hiç bazen 10 günü buluyor bebeğin rahme yerleşmesi. Daha yeni olabilir iki gün sonra bir kere daha kan ver istersen kesin belli olur o zaman.Ignenin etkisi olsa bile bu rakam ciktigina gore galiba olmadi
2 olmus benim :) 12 ile 14 luk cok sukurAmin inşallah canım. Benim kontrolüm 31 Mayıs'ta güzel haberler alırız inşallah
Çok sevindim2 olmus benim :) 12 ile 14 luk cok sukur
her paylaştığım öyle diyor canım ama kafaya takmiyorum diyen yalan soyler yani.takmadigin zaman olur diyenleri bi kaşık suda yüzdürmek istiyorum:) oyüzden kendime en büyük sözüm bi gün anne olursam asla kimseye kafaya takma takmadigin zaman olur, ben takmadigim zamanda oldu demicem..takintilarimla mutluydum coonistedim dua ettim oldu dicemÇok yıpratıcı bir süreç canım seni çok iyi anlıyorum. Bizde de durum aynı ikimizde de problem yok 4 yıldır deniyoruz. 5 defa kimyasal gebelik geçirdim. Genetik testlere varana kadar yaptırdık hiçbir şey yok. Biz tedavi için daha yeni adım attık ama çünkü peşpeşe geçirdiğim kimyasal gebelikler psikolojik olarak çok kötü yapmisti beni. Sanırım çok kafaya takıyoruz belki de biraz bıraksak oluruna sorun kalmayacak.
Kızlar çatlatma iğnesi olan hanımlar gelin beraber bekleyelim bu ay
Ben de Nisan ayının 20 sinde vurdurdum acaba olur mı diye hep tedirgin bekleyişteyim benim adetlerim de düzensiz gecikme belirtisinde de anlayamam
Bende bugün vuruldum.
Oncelikle hepinize hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi eviliginizin kacinci yilinda yaptirdiniz acaba nolur yardi edin benim 1 . Yilim amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor banaBende cuma günü oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız kızlar
kızlar merhaba 28'inde oldum bende ignemi 37. Saat iliski oldu (asılama yönteminde 36-41 saat arası yapiyorlarmis oyle denemek istedim) 3 gundur belli derece beyaz akıntı var ve hamileligimde oldugu gibi tırnaklarım filan hemen uzamaya basladı aranızda yasayan var mı belirtileri birde gaz siskinligi gibi sisiyorum ara ara sizde ne var ne yok :)
merhaba arkadaşlar, bende 29 nisan saat 12 de yaptım iğnemi iğne gününü sayarsak 12ci günümdeyim, beklenen adet tarihime 5 gün var, iğne etkisi ne zaman geçer acaba erken gebelik yapsammı beklesemmi acaba ? zaman geçmiyor gibi vallahi..... bu iğneyi 3cü denemem bu sefer çok belirtim oldu nerdeyse 5 gündür sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi batmalarda var..
Oncelikle herkese hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi ve kaçıncı yilinizda yaptirdiniz ben 1 yıllik evliyim korunmadik amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktorBende geçen hafta cuma günü oldum
Merhaba kızlar.7 Mayıs'ta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9.gunum ...bazen yumurtalıklarima bazen de iki yumurtalığın tam ortasina sanki bıçak saplanıyor.sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.adet tarihime daha 6 gün var.yarin kan versem belli olur mu acaba veya doktora gitsem anlar mı gebelik var mi yok mu? Yardimci olur mu tecrübeli olanlar
Merhaba benide aranıza alınn. pcosluyum yumurtalar çatlamıyo kiste çeviriyo. pazartesi gideceğim doktora adetim bitince. yeni doktor durumumu hemşiresine bildirdim iğne için gelcem diye kendimi hep buna hazırladım. kan sonuçlarımıda alıp direkt yazdırıp başlamak istiyorum ama bendede öyle bir şans varki sanki doktor işi uzatcak gibi hissediyorum insallah bir an önce başlarım ve ilk denememde tutar artık
Kızlar ben de geçen cumartesi ignemi vuruldum solda 2 tane gelismis sagda 1 gelişmemiş yumurtam vardı.
İğneden sonra 8. Saati, 35.5 ve 62. Saati değerlendirdik
Doktorum 35.5 saati degerlendir dedi. 36 denen aslında en verimlisi 35.5 dedi
35.5a denk getirmeye çalıştık sonra zaten dus almadim 5 saat kadar yattım.
İlk 3 gün iğnenin etkisiyle sanırım çok kasık ağrım oldu ama dün aksamdan beri geçti herhalde çatlama oldu.
Bakalm bundan sonra yine gün aşırı degerlendiririz inşallah bu ay nasip eder Rabbim hepimize
Oncelikle herkese hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi ve kaçıncı yilinizda yaptirdiniz ben 1 yıllik evliyim korunmadik amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor nolu bana yardim edinArkadaslar bana da yardimci olur musunuz14 mayista sabah otrivelle oldum,o gun aksam yani 14 saat sonra iliski ama tekrari olmadi.dun kan verdim 4.4 cikti.gebrlik olsa daha yuksek cikardi degil mi? Bundan sonra hala sansim varmi
canım erken davranmissin..bende 14 mayis sabahi catlatma ignesi oldum sabah 9 da ayni gun vurulmusuz ama.. zaten once betahcg dusuyor ignenin etkisi geciyor.sonrasinda yukseliyor regl tarihinde yani dollenme olmussa 14.gunden itibaren yukseliyor..Arkadaslar bana da yardimci olur musunuz14 mayista sabah otrivelle oldum,o gun aksam yani 14 saat sonra iliski ama tekrari olmadi.dun kan verdim 4.4 cikti.gebrlik olsa daha yuksek cikardi degil mi? Bundan sonra hala sansim varmi
Insallah canim ben bugun bile nagatifi gordum evdeki test tertemizcanım erken davranmissin..bende 14 mayis sabahi catlatma ignesi oldum sabah 9 da ayni gun vurulmusuz ama.. zaten once betahcg dusuyor ignenin etkisi geciyor.sonrasinda yukseliyor regl tarihinde yani dollenme olmussa 14.gunden itibaren yukseliyor..
Insallah canim ben bugun bile nagatifi gordum evdeki test tertemizsen hic test yapmadin mi henuz.insallah vardir ikimizinde su an yazarken bile aglayasim gec
canım ben 8. gün ve bugün 10.gün test yaptım.ikisinde de 2.çizgi silikti.. ama heveslenip umutlanmadim acikcasi.. cunku merak ettigim sey ignenin etkisinin hala vücudumda olup olmadigiydi.cunku igneden sonra ozellikle 6 ve 7. gunler surekli rahim bolgemde agri mevcuttu.adet olucam da sökülücem agrisi olur ya boyle.kendi kendime yap büşra test te bu etki igneden mi yoksa yerlesmeyle alakali birseymi diye.. baktim ki ignenin etkisi hala var.. belki de ondandi.. dun ve bugun daha hafif..ama bi doluluk hissi mevcut rahmimde hissediyorum..ben de cok duygusalim canim acikcasi.kendi icimde bazen duygulanip bazen sinirleniyorum ama sabretmeye caliaiyorum iste....Insallah canim ben bugun bile nagatifi gordum evdeki test tertemizsen hic test yapmadin mi henuz.insallah vardir ikimizinde su an yazarken bile aglayasim geliyor
Ben dun bile gordum silik cizgi o yuzden kan verdim 4.4 cikonca yikildim.bugunde artik temiz test.ayni sikayetler bendede var.karnim davul gibi hic bu kadar olmamisti belim cok agriyor karnimda var agri sanki adet gordugum gun gibi.artik beklemekten baska care kalmadi galibacanım ben 8. gün ve bugün 10.gün test yaptım.ikisinde de 2.çizgi silikti.. ama heveslenip umutlanmadim acikcasi.. cunku merak ettigim sey ignenin etkisinin hala vücudumda olup olmadigiydi.cunku igneden sonra ozellikle 6 ve 7. gunler surekli rahim bolgemde agri mevcuttu.adet olucam da sökülücem agrisi olur ya boyle.kendi kendime yap büşra test te bu etki igneden mi yoksa yerlesmeyle alakali birseymi diye.. baktim ki ignenin etkisi hala var.. belki de ondandi.. dun ve bugun daha hafif..ama bi doluluk hissi mevcut rahmimde hissediyorum..ben de cok duygusalim canim acikcasi.kendi icimde bazen duygulanip bazen sinirleniyorum ama sabretmeye caliaiyorum iste....
evet canim beklemekten baska care yok..gunler azaldikca stresim artiyo.. dusunmekten mi geriliyorum yoksa pms sendromlarimi cozemiyorumda:) duphaston da kullaniyorum ben bu arada..sen kullandinmi..doktor igneden 1 gun sonra basla dedi..Ben dun bile gordum silik cizgi o yuzden kan verdim 4.4 cikonca yikildim.bugunde artik temiz test.ayni sikayetler bendede var.karnim davul gibi hic bu kadar olmamisti belim cok agriyor karnimda var agri sanki adet gordugum gun gibi.artik beklemekten baska care kalmadi galiba
Yok bana vermedi.bu belirtiler belkide ilaclardan kaynakli.senin en azindan silik cizgin var benim oda yok.guzel haberlerini bekliyorumevet canim beklemekten baska care yok..gunler azaldikca stresim artiyo.. dusunmekten mi geriliyorum yoksa pms sendromlarimi cozemiyorumda:) duphaston da kullaniyorum ben bu arada..sen kullandinmi..doktor igneden 1 gun sonra basla dedi..
ah canım neyleyim yalandan poztifii.. senin vucudun cabuk atmis demekki ondan bugun negatif gordun.. bikac gun oynuyor bünyeden bünyeye.. heveslenmeye korkuyorum.. bu psikolojide pozitif gorunce de sevinemem gibi geliyo bu sefer de saglikli gebelikmi diye bikac ay gecene kadar.. bekledigimiz ve ozlem duydugumuz icin boyle tabiiki.. insallah guzel haberler aliriz da teselli olur.. cunku anneannem hasta cok onu bekliyoruz artik aksama sabaha..psikolojim alt ust.. kendimi sakin tutmaya calisiyorum.. varoldugundan emin olmadigim bebegim suan varsa hirpalama kendini busra diyorum.. uzuntumu bile yasiyamiyorum ne aci ki.. Allahim bir yerden alirken bir yerden verir belki..her bekleyen anne adayinin hakkinda hayirlisi olsun canim.. sen de henuz negatif dusunme daha hic bisey belli degil..vaktimiz varYok bana vermedi.bu belirtiler belkide ilaclardan kaynakli.senin en azindan silik cizgin var benim oda yok.guzel haberlerini bekliyorum
Benim anneannemde gecen yil öldü hemde 3 gun icinde sapasaglam kadin hic ölmeyecek sanirdim onu ben. Allahim seninkinede iki rahmetten birini versin.insallah mujdeleniriz biz dwah canım neyleyim yalandan poztifii.. senin vucudun cabuk atmis demekki ondan bugun negatif gordun.. bikac gun oynuyor bünyeden bünyeye.. heveslenmeye korkuyorum.. bu psikolojide pozitif gorunce de sevinemem gibi geliyo bu sefer de saglikli gebelikmi diye bikac ay gecene kadar.. bekledigimiz ve ozlem duydugumuz icin boyle tabiiki.. insallah guzel haberler aliriz da teselli olur.. cunku anneannem hasta cok onu bekliyoruz artik aksama sabaha..psikolojim alt ust.. kendimi sakin tutmaya calisiyorum.. varoldugundan emin olmadigim bebegim suan varsa hirpalama kendini busra diyorum.. uzuntumu bile yasiyamiyorum ne aci ki.. Allahim bir yerden alirken bir yerden verir belki..her bekleyen anne adayinin hakkinda hayirlisi olsun canim.. sen de henuz negatif dusunme daha hic bisey belli degil..vaktimiz var
inşallah canım.. olumlu ya da olumsuz sonuçları bildirelim birbirimize burdan..madem ayni gun igne olmusuz.. insallah birimizden biri guzel haberi alir en kotu de bana ya da sana ışık olur..Benim anneannemde gecen yil öldü hemde 3 gun icinde sapasaglam kadin hic ölmeyecek sanirdim onu ben. Allahim seninkinede iki rahmetten birini versin.insallah mujdeleniriz biz dw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?