Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim beklenen 29 mayis.. senin 27 mi..ama her halukarda catlamadan itibaren 14.gün adet olunuyormus ya hani.. igneyle de catlama tarihi kesin olunca 15 in aksami catladi 36.saat ben de 29 u diye dusunmustum..
Benim 30 gune bir oluyorum beklenen 1 haziran ama 11 gun oldu 14.gun kesinlesir artik.ya adet ya bebek

Arkadaslar bana da yardimci olur musunuz 14 mayista sabah otrivelle oldum,o gun aksam yani 14 saat sonra iliski ama tekrari olmadi.dun kan verdim 4.4 cikti.gebrlik olsa daha yuksek cikardi degil mi? Bundan sonra hala sansim varmi

canım erken davranmissin..bende 14 mayis sabahi catlatma ignesi oldum sabah 9 da ayni gun vurulmusuz ama.. zaten once betahcg dusuyor ignenin etkisi geciyor.sonrasinda yukseliyor regl tarihinde yani dollenme olmussa 14.gunden itibaren yukseliyor..
Ben de aynı gün oldum ignemi bence de çok erken bugün henüz
Ben en erken haftaya Cuma yaparım 3 Haziranda falan

benim beklenen 29 mayis.. senin 27 mi..ama her halukarda catlamadan itibaren 14.gün adet olunuyormus ya hani.. igneyle de catlama tarihi kesin olunca 15 in aksami catladi 36.saat ben de 29 u diye dusunmustum..

Benim 30 gune bir oluyorum beklenen 1 haziran ama 11 gun oldu 14.gun kesinlesir artik.ya adet ya bebek
Ben 27 günde bir adet oluyorum ama ignemi 14unde oldum
Bat da 31 Mayıs
Gecikme olursa 3 haziranda test yapacağım siz ne zaman yapacaksınız

I ipti vrllardanbirben
Kizlar biraz forumlari okudum arastirdim benim gibi surekli test yapip negatifi gorup sonra pozitife donenler olmus ama surekli test yapmayanlar negatifi gormuyormus yada ilacin etkisi gecmeden direk gebelikten dolayi pozitife devam ediyorlarmis

İnşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüz canım ya
Ben öncesinde kimyasal yaşadım 3 defa o sebeple bat biraz geçsin istiyorum

Asılama basarı sansı %15 olan bir sey 3 ile 5 bin arası diye biliyorum yumurta takibi yapmalısınız ilk olarak raporu ihtiyac olursa diye tup bebek icin kullanin 3 hak taniyo devlet cunku. Rahim filmide cektirin tuplerde tıkanıklık perde var ise oda engeller.

Teşekkür ederim bu rahkm filmini devlette cekiyolar mi acaba parali midir

canım erken davranmissin..bende 14 mayis sabahi catlatma ignesi oldum sabah 9 da ayni gun vurulmusuz ama.. zaten once betahcg dusuyor ignenin etkisi geciyor.sonrasinda yukseliyor regl tarihinde yani dollenme olmussa 14.gunden itibaren yukseliyor..
Bugun testte 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 doktor 11.gun kan ver demisti benim isim bitti anlayacagin.insallah senden iyi haber gelsin

Bugun testte 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 doktor 11.gun kan ver demisti benim isim bitti anlayacagin.insallah senden iyi haber gelsin
canım 11.gün yine de erken değil mi.. klomen ve çatlatma ignesiyle belki 1 er 2 şer gün arayla 2 defa yumurtlamis olabiliriz..klomen yumurta gelistirici ilaç ne de olsa.. sen yine de regl tarihine kadar kendine fiziksel olarak dikkat ederek kolla.. kan için tam sınır tarihte yaptırmışsın..çok kurmayalim kendimizi ama dikkat et yine de.. nasip gerisi

Canim bu saatten sonra benimki bitti artik hasta olmayi bekliyorum.yalanci pozitif demekki boyle oluyor hcg yok gibi ama testte cizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…