- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Insallah. Zaten surda hasta olmazsak 3 gunumuz kaldi kesinlesmeye..inşallah canım.. olumlu ya da olumsuz sonuçları bildirelim birbirimize burdan..madem ayni gun igne olmusuz.. insallah birimizden biri guzel haberi alir en kotu de bana ya da sana ışık olur..
benim beklenen 29 mayis.. senin 27 mi..ama her halukarda catlamadan itibaren 14.gün adet olunuyormus ya hani.. igneyle de catlama tarihi kesin olunca 15 in aksami catladi 36.saat ben de 29 u diye dusunmustum..Insallah. Zaten surda hasta olmazsak 3 gunumuz kaldi kesinlesmeye..
Benim 30 gune bir oluyorum beklenen 1 haziran ama 11 gun oldu 14.gun kesinlesir artik.ya adet ya bebekbenim beklenen 29 mayis.. senin 27 mi..ama her halukarda catlamadan itibaren 14.gün adet olunuyormus ya hani.. igneyle de catlama tarihi kesin olunca 15 in aksami catladi 36.saat ben de 29 u diye dusunmustum..
anladim canim..ben igne gununu saymiyorum ondan pazar gunu test yapicam 14.gun insallahBenim 30 gune bir oluyorum beklenen 1 haziran ama 11 gun oldu 14.gun kesinlesir anladim
Arkadaslar bana da yardimci olur musunuz14 mayista sabah otrivelle oldum,o gun aksam yani 14 saat sonra iliski ama tekrari olmadi.dun kan verdim 4.4 cikti.gebrlik olsa daha yuksek cikardi degil mi? Bundan sonra hala sansim varmi
Ben de aynı gün oldum ignemi bence de çok erken bugün henüzcanım erken davranmissin..bende 14 mayis sabahi catlatma ignesi oldum sabah 9 da ayni gun vurulmusuz ama.. zaten once betahcg dusuyor ignenin etkisi geciyor.sonrasinda yukseliyor regl tarihinde yani dollenme olmussa 14.gunden itibaren yukseliyor..
benim beklenen 29 mayis.. senin 27 mi..ama her halukarda catlamadan itibaren 14.gün adet olunuyormus ya hani.. igneyle de catlama tarihi kesin olunca 15 in aksami catladi 36.saat ben de 29 u diye dusunmustum..
Ben 27 günde bir adet oluyorum ama ignemi 14unde oldumBenim 30 gune bir oluyorum beklenen 1 haziran ama 11 gun oldu 14.gun kesinlesir artik.ya adet ya bebek
Ben 14.gun yaparimBen 27 günde bir adet oluyorum ama ignemi 14unde oldum
Bat da 31 Mayıs
Gecikme olursa 3 haziranda test yapacağım siz ne zaman yapacaksınız
Bu ilk ayınız mı iğne ileBen 14.gun yaparim
EvetBu ilk ayınız mı iğne ile
Benim de ilk de daha önce kullananlar genelde 17-18. Günde adet görmüşler bakalım bizde nasıl olacak
İnşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüz canım yaI iptivrllardanbirben
Kizlar biraz forumlari okudum arastirdim benim gibi surekli test yapip negatifi gorup sonra pozitife donenler olmus ama surekli test yapmayanlar negatifi gormuyormus yada ilacin etkisi gecmeden direk gebelikten dolayi pozitife devam ediyorlarmis
İnsallah birde tutarda tadından yenmez olacakÇok sevindimDarısı başıma inşallah
Asılama basarı sansı %15 olan bir sey 3 ile 5 bin arası diye biliyorum yumurta takibi yapmalısınız ilk olarak raporu ihtiyac olursa diye tup bebek icin kullanin 3 hak taniyo devlet cunku. Rahim filmide cektirin tuplerde tıkanıklık perde var ise oda engeller.Oncelikle herkese hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi ve kaçıncı yilinizda yaptirdiniz ben 1 yıllik evliyim korunmadik amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor
Teşekkür ederim bu rahkm filmini devlette cekiyolar mi acaba parali midirAsılama basarı sansı %15 olan bir sey 3 ile 5 bin arası diye biliyorum yumurta takibi yapmalısınız ilk olarak raporu ihtiyac olursa diye tup bebek icin kullanin 3 hak taniyo devlet cunku. Rahim filmide cektirin tuplerde tıkanıklık perde var ise oda engeller.
Bugun testte 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 doktor 11.gun kan ver demisti benim isim bitti anlayacagin.insallah senden iyi haber gelsincanım erken davranmissin..bende 14 mayis sabahi catlatma ignesi oldum sabah 9 da ayni gun vurulmusuz ama.. zaten once betahcg dusuyor ignenin etkisi geciyor.sonrasinda yukseliyor regl tarihinde yani dollenme olmussa 14.gunden itibaren yukseliyor..
cekiyorlar canim esinde urolojide sperm testi versin ne olur ne olmaz erkeklerin cogunda varikosel problemi cikabiliyor oyle bir durum varsa bosuna ilac vs bunyenize zarar vermeyinTeşekkür ederim bu rahkm filmini devlette cekiyolar mi acaba parali midir
Haklısın teşekkür ederimcekiyorlar canim esinde urolojide sperm testi versin ne olur ne olmaz erkeklerin cogunda varikosel problemi cikabiliyor oyle bir durum varsa bosuna ilac vs bunyenize zarar vermeyin
canım 11.gün yine de erken değil mi.. klomen ve çatlatma ignesiyle belki 1 er 2 şer gün arayla 2 defa yumurtlamis olabiliriz..klomen yumurta gelistirici ilaç ne de olsa.. sen yine de regl tarihine kadar kendine fiziksel olarak dikkat ederek kolla.. kan için tam sınır tarihte yaptırmışsın..çok kurmayalim kendimizi ama dikkat et yine de.. nasip gerisiBugun testte 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 doktor 11.gun kan ver demisti benim isim bitti anlayacagin.insallah senden iyi haber gelsin
Canim bu saatten sonra benimki bitti artik hasta olmayi bekliyorum.yalanci pozitif demekki boyle oluyor hcg yok gibi ama testte cizgi varcanım 11.gün yine de erken değil mi.. klomen ve çatlatma ignesiyle belki 1 er 2 şer gün arayla 2 defa yumurtlamis olabiliriz..klomen yumurta gelistirici ilaç ne de olsa.. sen yine de regl tarihine kadar kendine fiziksel olarak dikkat ederek kolla.. kan için tam sınır tarihte yaptırmışsın..çok kurmayalim kendimizi ama dikkat et yine de.. nasip gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?