- 26 Aralık 2014
- 7
- 6
- 3
- 38
Onlar her ay oluyor. Gununu bekle cnm tekrar yaparsin ama erken gebelik testi genelde gosterir 4 gun kala..hayirlisi olsunMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 10 gün önce catlatma iğnesi oldum. Sanki adet olacakmışim gibi Karnım belim ağrıyor rahim kasılmalarim oluyor bugün erken gebelik testi yaptim sonuç negatif adet tarihime 4 gün var sizce bu ayda mi hüsran
İĞNE ACITIYORMU BİDE SGORTA VARSA NE KADAR İĞNENİN FİYATI YARDIMCI OLURMUSUNUZarkadaşlar mr ayın 3,de çatlatma iğnesi oldum hamile olduysam ne zaman belli olur bugün 12.gün test yapsam çıkar mı yoksa adetimin geçmesini mi beklemeliyim. bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
iğnenin fiyatları değişiyor yazdığı iğneye göre ve sigorta karşılamıyor. iğneyi vurulunca biraz yakıyor o kadarİĞNE ACITIYORMU BİDE SGORTA VARSA NE KADAR İĞNENİN FİYATI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
TEŞEKKÜRLER CANIMMMiğnenin fiyatları değişiyor yazdığı iğneye göre ve sigorta karşılamıyor. iğneyi vurulunca biraz yakıyor o kadar
arkadaşlar bişey sorcam ilk çatlatma iğnemden sonra dün adet oldum tekrar kontrole ne zaman gitmem gerekiyo bi bilgisi olan cvp verebilirmi acaba
Bende catlama ignesi vurudm bugun 8ci gün bir defa kan verdim 50.25 cıktı bugun tekrar verdim adet samcısına benzer sancım var baş dönmem iştham cok acılmış 10 dakika bir acıkma ve ve sürekli idrara cıkıyorum bulantım başlamışBende ayın 4 ünde oldum çatlama iğnesi ateş basması kasik ağrısı baya oldu iğneden sanırım bugün kan testi verdim sonuc yarın çıkıcak dayamadim bide idrar testi yaptım idrar testi negatif çıktı yarın haber veririm kan testinin sonucunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek zor negatif oldukça üzülüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?