çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

kızlar ben ayın 5.de adet olmam lazımdı günüm geçti. bakalım bu ay sevinçli haberi alabilecekmiyim.

Merhaba hanımlar benim moralim çok bozuldu çünkü çok negatif şeyler yaşadım. Devlet hastanesinde Çatlatma iğnesi ile tedavi görüyorum ben. Bu ay üçüncü İğnemi yapıcaktım doktorum dedi ki bu ay eğer iğneden olumlu sonuç alamazsak aşılama yapalım dedi. Benimde aklıma takılan birkaç soru vardı Bi özel hastaneye gidip muayne olmak istedim. Gittiğim özel hastanede şok etkisi altında kaldım çünkü devlet Hastanesindeki doktor ile özel hastanedeki doktorun dedikleri birbirleri ile hiç uyuşmuyordu. Dewlet hastanesindeki doktor hormon tahlilimin düşük çıktığını söyledi doktora kis var mı diue sorduğmda hayır yanıtını aldm ve doktor bu kisi gördüğü halde bana söylemedi klomen ve iğneyi yazmaya dewam etti ben sancılar içinde o iğneyi kullandım. Özel doktorda muayne esnasında kistimin olduğunu ve klomen Çatlatma iğnesininde bunı büyüttüğünü söyledi 3 cme ulaşmış kist yemin ettim bir daha devlet hastanesine gitmicem diye o hastanede farklı bölümde yine başka bir teşhis koymuşlardı. Dikkay edin hanımlar doktotunuza söylediklerine aklınızda soru işareti varsa tek doktorda kalmayın.

Ve dewlet hastanesindeki doktor hormonumun düşük olduğunu söyledi özeldeki doktorda hayır yüksek hormonların dedi. Yüksek olduğu için kisin olduğu için tedaviden sonra hamilelik ile ilgilenecez dedi vé bana HSG (Rahim Filmi) çekmemi istedi şimdide yarın rahim filmi çekicem inşallah tüpler kapalı değildir. Doktorun demesi ile 2-3 ay içinde tedaviden sonra hamile kalma ihtinalim varmış en azından buna sewindim. Kist o kadar çok büyümüş ki Sol taraftaki yumurtalıklarımı göremedi doktor. Sağ taraftaki yumurtalıklarıda saydı 7 tane çıktı çok iyi dedi inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırım :-(

tşk ederim canım benim bu ay sadece klomenle hamile kaldım iğne flan yapılmadı. şükürler olsun Rabbime.. tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah..
canım tedavini aksatma inşallah sağlına kavuşursun.. geçmiş olsun.

Yok canım ihmal etmem inş hakkımda hayırlısı olur bu arada rahim filmi çektirdim tüpler kapalı değilmiş çok şükür açıkmış :)

Yok canım ihmal etmem inş hakkımda hayırlısı olur bu arada rahim filmi çektirdim tüpler kapalı değilmiş çok şükür açıkmış :)
canım bend eçok korkuyodum doktor bu aydan sonra olmazsa rahim filmi demişti .çok şükür ona gerek kalmadan hamile kaldım..Rabbim sanada nasip etsin inş..

İnşallah tez zamanda bak hamilelerin duası tez kabul olurmuş :) inşallah rabbim ağzından duyar senin banada rahim filmi çekelim tüplere bakalm demişti araştırmıştım vé korkmuştum sonra ağtısız bir yöntem varmış diye duydum biraz pahalıya mal oldu ama çok şüküt hem Ağrısız hemde tüpler açık çıktı takdiri ilahi inşallah iyi sonuç alırm bende

Bende dün kırmızılari gördüm kızlar dünden beri agliyorum. Bugün hormon testi için kan verdim. Yaptirmistim ama bi daha yaptiryim dedim cumartesi de rahim filmi cektircem korku da var tabi

Selam kizlar ben bu ay klomen kullandim ve bu sabah pregynl igne yaptırdım bir buçuk yıldır evliyim korunmadim çocuğm olmadi tahlillerim temiz iki tane yumurtam gelismis 19mm boyunda . Bide igneyi karindan değil koldan yaptilar sizce bi sorun olur mu

kızlar catlatma ıgnesının 13.gunu test pozıtıf ılacın etkısımıdır koyu cızgı t bolgesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…