- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Anladim canım :)Cnm
yEni gordum kusura bakma. Ikinci kez igne oldum derken bi ay bitane yaptik olmadi soraki ay bitane daha .
hamileyim sanırım kan değerim 32,60 çıktı :dHamilelik belirtisi olabilir canım da inşallah hamilesindir. :) benim de rahmim kasılıyo kasıklarımda batma var başka bir şeyim yok... Bende 25i gibi yapıcam test bakalım.
Çok sevindim canım senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsınhamileyim sanırım kan değerim 32,60 çıktı :d
amin inşallah canım benim :) allahım tüm isteyenlere nasip etsinÇok sevindim canım senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın
Inşallah canımamin inşallah canım benim :) allahım tüm isteyenlere nasip etsin
hamileyim sanırım kan değerim 32,60 çıktı :d
tşk ederim canım benim bu ay sadece klomenle hamile kaldım iğne flan yapılmadı. şükürler olsun Rabbime.. tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah..bende çok sevindim..sağlıkla al bebişini kucağına..bende sizi takip ettim..heycan yaptım..
Ve dewlet hastanesindeki doktor hormonumun düşük olduğunu söyledi özeldeki doktorda hayır yüksek hormonların dedi. Yüksek olduğu için kisin olduğu için tedaviden sonra hamilelik ile ilgilenecez dedi vé bana HSG (Rahim Filmi) çekmemi istedi şimdide yarın rahim filmi çekicem inşallah tüpler kapalı değildir. Doktorun demesi ile 2-3 ay içinde tedaviden sonra hamile kalma ihtinalim varmış en azından buna sewindim. Kist o kadar çok büyümüş ki Sol taraftaki yumurtalıklarımı göremedi doktor. Sağ taraftaki yumurtalıklarıda saydı 7 tane çıktı çok iyi dedi inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırım :-(
canım tedavini aksatma inşallah sağlına kavuşursun.. geçmiş olsun.tşk ederim canım benim bu ay sadece klomenle hamile kaldım iğne flan yapılmadı. şükürler olsun Rabbime.. tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah..
canım bend eçok korkuyodum doktor bu aydan sonra olmazsa rahim filmi demişti .çok şükür ona gerek kalmadan hamile kaldım..Rabbim sanada nasip etsin inş..Yok canım ihmal etmem inş hakkımda hayırlısı olur bu arada rahim filmi çektirdim tüpler kapalı değilmiş çok şükür açıkmış :)
Alahım tez zamanda sana nasip etsin inş dua et canımBende dün kırmızılari gördüm kızlar dünden beri agliyorum. Bugün hormon testi için kan verdim. Yaptirmistim ama bi daha yaptiryim dedim cumartesi de rahim filmi cektircem korku da var tabi
Çok sağol canım benimAlahım tez zamanda sana nasip etsin inş dua et canım
Canım en az 15 gün geçmesi gerekiyormuş istersen iki gün sonra tekrar yap testi ilacın etkisi olabiliyormuşkızlar catlatma ıgnesının 13.gunu test pozıtıf ılacın etkısımıdır koyu cızgı t bolgesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?