Arkadaşlar merhaba..adetlerim düzensiz ve önce doktor bana adet söktürü ilaç verdi arkasından klomen kullandım ve tek bir yumurtam oluştu 18 mm oldu .ardından doktor 13 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu.bugün 20. Günümdeyim ve adet olmadım.yarın kan tahlili yaptırıcam ama cesaret edemiyorum nedensenegatşf çıkacağını düşünüyorum ama yumurtam çatladıysa hamile olmasam bile adet olmam gerekmez miydi? Bana yardım edin
Mrb canim.sonucun nedir?Bende 28 mayista igne oldum beklemedeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef negatif canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malesef negatif canım
Uzulme tatlim INSALLAH onumuzdeki ay gelir bebisin.Benimde sanki olumsuz icimden hep boyle geciyor RABBim hayirli saglikli evlatlar versin canim benim.Kac gun sonra adet gordun?
Hepimiz için hayırlısı olsun canımadet olmadım 20. Günü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor şimdi adet söktürücü ilaç verdi aşılama olacak sanırım bu ay
INSALLAH asilaman tutsun tatlim .Ben napsamki yapsammiki kan testi kafam karisik .bir cok arkadas adetine 1hafta kala adet oldu benimle ayni gunde igne olanlar .ben birde son 1haftada cok fazla agri cektim acaba kistmi olustu diye kafam karisti iyice
İnş tutar canım her şeyin hayırlısı..28 mayısta iğne olduysan 1 hafta daha bekle bence ben de ilk denemem de kist oluşmuştu yumurtam çatlamamıştı ama şimdi 2.nde yumurtam çatlamış ama bebiş yok :)
İnş tutar canım her şeyin hayırlısı..28 mayısta iğne olduysan 1 hafta daha bekle bence ben de ilk denemem de kist oluşmuştu yumurtam çatlamamıştı ama şimdi 2.nde yumurtam çatlamış ama bebiş yok :)
Canim bugun 15.gunum negatif cikti kanda hamilelik yok bi ay anlayacagin...
Hepimiz için hayırlısı olsun canım yarın doktoruna gidersin inş bi dahaki aya güzel haberler alırız :)
Yok bir kac ay doktora gitmeyecegim ara veriyorum kafami dagitmam lazim canim .progestani icmeyi biraksammiki artik
Canım adet olmadıysan söktürücü falan verirdi yine bi kontrole git bnce kiste falan dönüşmüş olmasın yumurta çatlamamışsa ben çok çektim o ilk olduğunda kiat oluşmuştu 1,5ay kanamam gelmişti
Cokk gecmis olsun canim .Canim adetime daha var ama 17haziran adet gunum gecikme yok yani suanda bebegim
Hepimiz için hayırlısı olsun canım yarın doktoruna gidersin inş bi dahaki aya güzel haberler alırız :)
Hayirlisi tatlim dua edelim bolbol ALLAHIM zamani gelince dualarimizi kabul edecek INSALLAH
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?