çatlatma iğnesi oldum yardım lütfen :(

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim

Mrb cnm nasilsin?ben catlatma ignesinden sonra negatif demistim ya ondan sinrada hastanelik oldum 3.derece agir ohss gecirdim yani bu ilaclar igneler hicte masum birsey degil daha yeni ciktim hastaneden bit kac gun oncr hala 2.derece ohss geciriyorum oluyordum desem yalan olmaz hala risklerini atlatamadim dikkat edin kizlar eger pko varsa doktora soyleyin dikkatli tedavi uygulasin pkolara yan etkisi ohss hastaligiymis hayati tehlikesi bile var.Bir daha zaten dusunmuyorum ona benzer tedavi doktorda dedi bir krre gecirdiysen diger tedavilerindede gecireceksin vee en onemlisi doktorumu degistim.ALLAHhepimizin yardimcisi olsun hayirlisini versin herseyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım bu ay bende çatlatma iğnesi oldum yumurtam 19 mm di herhangi bi ilaç kullanmadım ama olmadı iğneden on dört gün sonra adet oldum olmasaydım da doktora giderdim çünkü iğneden 13 15 gün sonra testte çıkar gebelik varsa yoksada başka bir şey yapar adet olman için canım bence daha fazla geciktirme git derim :) inşallah hamilesindir o yüzden gecikmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…