Çanakkalede yaşıyorum benEllerinde bulunduruyorlar demekki bu güzel bişey. Benimki bana reçete yazdı. Reçete yazdığı ay hiçbir eczanede bulamadım iğnesiz kaldım. Sonraki ay için bur eczaneye gelmiş arayıp haber verdiler öylelikle aldım tedaviye başladım. Malesef tutmadı ilk iğnemdi. Hangi ildesin sen ? Doktorunu merak ettim
Bende iğneyi salı oldum 2 gündür pek birşeyim yoktu arada çok hafif sağlı sollu kasık sancısı vardı ama bugün yüzüm gözüm karnım şiş uyandım. Ödemliyim. Ve kasıklarımda yoğunluk hissediyorumBenim genel olarak ağrım yok göğüs hassasiyetim var ama çok fazla akıntı oluyor ilk defa böyle gördüm evet ilk iğnem sizin
Valla benim iğneyi olduğumda ilacı kullandığımda hiçbir şeyim yoktu anlamadım kasıklarım bile ağrımadıBende iğneyi salı oldum 2 gündür pek birşeyim yoktu arada çok hafif sağlı sollu kasık sancısı vardı ama bugün yüzüm gözüm karnım şiş uyandım. Ödemliyim. Ve kasıklarımda yoğunluk hissediyorum
Benim 2.iğnem 3 defa kimyasal gebelik geçirdim 1 tanesi iğne ile diğerleri doğal bir şekilde olmuştu ama,kan pıhtılaşma problemim çıktı.4 aydır kan sulandırıcı hap kullanıyorum nasipse hamile kalınca da kan sulandırıcı iğneye başlayacağımBenim genel olarak ağrım yok göğüs hassasiyetim var ama çok fazla akıntı oluyor ilk defa böyle gördüm evet ilk iğnem sizin
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinBenim 2.iğnem 3 defa kimyasal gebelik geçirdim 1 tanesi iğne ile diğerleri doğal bir şekilde olmuştu ama,kan pıhtılaşma problemim çıktı.4 aydır kan sulandırıcı hap kullanıyorum nasipse hamile kalınca da kan sulandırıcı iğneye başlayacağım
Amin inşAllahİnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için
Bende 21 şubatta iğne vuruldum. Sol kaşığımda ağrı oluyor ara ara onun dışında bir belirtim yok iğnenin etkisi geçse biran önce test yapsak keşkeAynı gün iğne vurulmuşuz :) hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Kız sen erken strese girmişsin bi dur dahaSigara içiyorum diye dert etme kendine, herkesin stresle başa çıkabilme yolu çok başka. Zaten henüz bebek yok ortada, olsa hadi biraz azalt vs derdim bende ama şuan için daha çok stres olmana da gerek yok sigara içmemem lazım diye. Bence zaten bu stres çok etkiliyor hamile kalmamızı. Nasıl olsa olmaz hemen deyip korunmayı bırakan bütün arkadaşlarım o ay hamile kaldı. Ben bebek istiyorum diye korunmayı bıraktım ve 7-8 ay geçti hamile kalamadım. Bütün değerlerim iyi, bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. İğne olduğumdan beri forumları okumaktan alamıyorum kendimi yine strese sokuyorum
Girdim girdim biliyorumKız sen erken strese girmişsin bi dur dahasağlıklı çiftlerde doktorlar 1 yıl diyor. Olur Allah'ın izniyle, bak bahar geliyo her yer yeşerecek bizde yesericez çiçek acicaz inşallah güzel düşün güzel olsun
Benimde dün akşamdan beri ara ara akıntılarım oluyor hissediyorum yani hayır olsun insallahBende 21 şubatta iğne vuruldum. Sol kaşığımda ağrı oluyor ara ara onun dışında bir belirtim yok iğnenin etkisi geçse biran önce test yapsak keşke
Hangi test ile yapıyorsun? Kaset test ile çıkması için henüz çok erken, erken gebelik testiyle devam et istersen birkaç günBenimde dün akşamdan beri ara ara akıntılarım oluyor hissediyorum yani hayır olsun insallah
Yanlış yere cevap olduHangi test ile yapıyorsun? Kaset test ile çıkması için henüz çok erken, erken gebelik testiyle devam et istersen birkaç gün
Hangi test ile yapıyorsun? Kaset test ile çıkması için henüz çok erken, erken gebelik testiyle devam et istersen birkaç günKızlar iğneden sonra bugün 10. Günüm bu sabah negatifi gördüm. Bu güne kadar pozitifti testlerim artık etkisi kesin bitmiş. Sizce döner mi pozitife
Erken gebelik testi ile yapıyorum. ProdoctorHangi test ile yapıyorsun? Kaset test ile çıkması için henüz çok erken, erken gebelik testiyle devam et istersen birkaç gün
Erken gebelik testlerine de güven olmuyor. En doğru sonuç 15 gün sonra çıkacaktır bence. Şuan hcg düşükse algılamıyordur testErken gebelik testi ile yapıyorum. Prodoctor
İnşallah bebeğimiz yerleşiyordur.Benimde dün akşamdan beri ara ara akıntılarım oluyor hissediyorum yani hayır olsun insallah
Bende düşündüm ki eğer varsa hiç negatife dönmeden devam ederErken gebelik testlerine de güven olmuyor. En doğru sonuç 15 gün sonra çıkacaktır bence. Şuan hcg düşükse algılamıyordur test
Canım sanırım öyle olmuyor sıfırlanıp sonradan testte görenler var diye biliyorumBende düşündüm ki eğer varsa hiç negatife dönmeden devam eder
İnşallah öyledir. Göğüslerim çok ağrıyor zaten ama regl öncesi hep ağrır benim bu sekildeCanım sanırım öyle olmuyor sıfırlanıp sonradan testte görenler var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?