İğneyi vurduktan 36 saat sonra yumurtlama oluyor die biliyorum kaç gün daha yumurtlama olacak ki bir kere yumurtlamiyor muyuz yani yaptığım araştırmalarda iğnenin sonrasi en az 24 en fazla 48 saat içinde yumurtlama oluyor akintim hiç olmadı göğüslerine hiç sismedi sadece kasik agrisiBenim 12.günden sonra başladı belki yumurtlama belirtisidir ben şeffaf akıntı görmüştüm takip edin yumurtladığımı o zaman anlamıştım
14ünde iğneyi yaptım 15inde saat14-16 arası şeffaf sünen akıntı oldu o gece 00:30da ilişki oldu belirtiler herkeste aynı olmazİğneyi vurduktan 36 saat sonra yumurtlama oluyor die biliyorum kaç gün daha yumurtlama olacak ki bir kere yumurtlamiyor muyuz yani yaptığım araştırmalarda iğnenin sonrasi en az 24 en fazla 48 saat içinde yumurtlama oluyor akintim hiç olmadı göğüslerine hiç sismedi sadece kasik agrisi
Gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız14ünde iğneyi yaptım 15inde saat14-16 arası şeffaf sünen akıntı oldu o gece 00:30da ilişki oldu belirtiler herkeste aynı olmaz
Kızlar belirti olarak adet olacak gibi kasık ağrım var göğüslerime zor dokunuyorum ve resmen yanıyor akıntım var baş dönmem ve yemek yedikten sonra gelen mide bulantım var çatlatma iğnesinin 14.günü bugün erken olabilir belirtiler ama göğüslerim çok kötü çok belirgin bir belirtiGebelik belirtisi olarak ne yaşadınız
Canım bende de oluyor kasık ağrısı ara ara ama bu hamilelik belirtisi diyemeyiz. Çok çok erken belirtiler için. Sperm dölleniyorsa bile henüz hala rahime gitmiş durumda değil, döllenme aşamasında. Bence iğnenin etkisi bu ağrılarKızlar benim kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olucam gibi sizinde öylemi 4. Gün iğneden sonra
Canım test yaptın mı?Kızlar belirti olarak adet olacak gibi kasık ağrım var göğüslerime zor dokunuyorum ve resmen yanıyor akıntım var baş dönmem ve yemek yedikten sonra gelen mide bulantım var çatlatma iğnesinin 14.günü bugün erken olabilir belirtiler ama göğüslerim çok kötü çok belirgin bir belirti
Doğru diyorsunuz herkesin vücudu ayrı belirtiler veriyor çok tedirginli bir süreç stres yapmamak elde değil . Çoğunlukta herkesin belirtisi ayni14ünde iğneyi yaptım 15inde saat14-16 arası şeffaf sünen akıntı oldu o gece 00:30da ilişki oldu belirtiler herkeste aynı olmaz
Yok yapmadım zannetmiyorum hamilelik belirtisi olsun 6 ila 12 günde rahme yerleşiyor bebek inşallah adet olmam yaCanım test yaptın mı?
var ama markayı hiç duymadım bende 5 şubatta olmuştum gününüze daha var sabah başka bi marka ile tekrar deneyın derim yada direk kanArkadaşlar merhaba herkese umarım herkes güzel haberler alır. Ben çatlatma iğnesi yaptırmadım ama kalabalığınızdan faydalanmak için buraya yazıyorumson adet tarihim 5 şubatta başladı 10unda bitti. 14ünde yumurtlama oldu testin markası vex pharma ,çizgi 10 dakika sonra çıktı yorumlar mısınız çok kasık ağrım var bir haftadır falan
Günüme daha var ama erken yumurtlama oldu ya ondan çıkar diye düşündüm 15 gün geçti nerdeysevar ama markayı hiç duymadım bende 5 şubatta olmuştum gününüze daha var sabah başka bi marka ile tekrar deneyın derim yada direk kan
Hayırlı olsun inşallah testlere çok güven kalmadı ama siz sabah başka test yapın inşalllah tüm bekleyen herkes alır bu haberı sağlıkla erken yumurtlamışsınız daha benım tahmınım 11 günüm şuan ultrasona göre bat 5 Mart gözüküyor takvımdeGünüme daha var ama erken yumurtlama oldu ya ondan çıkar diye düşündüm 15 gün geçti nerdeyse
Maalesef ya gerçekten güven kalmadı eskiden bi test yapar hamileyiz derdik şimdi test yap sonra tekrar yap sonra kan ver.. inşallah herkes hayırlı haberler alırHayırlı olsun inşallah testlere çok güven kalmadı ama siz sabah başka test yapın inşalllah tüm bekleyen herkes alır bu haberı sağlıkla erken yumurtlamışsınız daha benım tahmınım 11 günüm şuan ultrasona göre bat 5 Mart gözüküyor takvımde
Sizinde ikinci gebelik sanırım benım normalde gögüslerım adetimin zamanında çok acır sızlardı 4 gün kaldı ne sızlama ne bişi diğerinde nasıldı gögüslerım unuttumMaalesef ya gerçekten güven kalmadı eskiden bi test yapar hamileyiz derdik şimdi test yap sonra tekrar yap sonra kan ver.. inşallah herkes hayırlı haberler alır
3. Olucak olursa eğerSizinde ikinci gebelik sanırım benım normalde gögüslerım adetimin zamanında çok acır sızlardı 4 gün kaldı ne sızlama ne bişi diğerinde nasıldı gögüslerım unuttum
Bende çok sabırsız biriyiim inşallah olumlu sonuç alırsınız beklediğinize değerDoğru diyorsunuz herkesin vücudu ayrı belirtiler veriyor çok tedirginli bir süreç stres yapmamak elde değil . Çoğunlukta herkesin belirtisi ayni
Evet 14.gün kanda 42 çıktı sonucumCanım test yaptın mı?
Benimde 3. Olucak inşallah3. Olucak olursa eğerben de hiç belirti hatırlamıyorum diğerlerinden . Sadece aşırı gaz kasık ağrısı ve dokununca göğüs ucu acısı var
16 beta yada 42 beta idrar testinde görünüyor mu test yaptınız mı evdeKızlar 12.gün beta değerim 16ydı beta 14.gün 42 sizce iyi artmış mı
Evet laboquick marka kaset test ile öğrendim kan testim 16iken idrar testim bu şekildeydi16 beta yada 42 beta idrar testinde görünüyor mu test yaptınız mı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?