Hahahha her nasip kişinin çabasına bağlıdır tevekkül yapmak gerekDoğru diyosun vallahi dediklerini daha önce de yaptım da tık yokolacağı varsa olur artık nasip
Daha 1 hafta var sana 2 3 günde iğne etkisini eklersek yani bilmiyorum ki keşke Başka belirtiler olsa ya ama üzülme dur bakalım yarında bi test yap ne çıkacak mide bulantısı falan var mı uyku hali halsizlikBende regl olacak gibi hissediyorum ara ara. Karnım kocaman, çok arda regl okacak gibi ağrı giriyor ve göğüslerim hassaslaştı baya. Aslında regl günüm mart 12-13 gibi olması lazım, umarım erken regl belirtileri değildir bunlar. Daha 9 gün oldu iğne olalı.
Gerçekten mi peki kan değerini hatırlıyor musunKızlar bu arada test ile takip edenler 13 günde hıc cızgı görmeyebilirsiniz benim ilk gebeliğimde 14. Günde test yaptım normal kaset negatif diye kenara koymuşum çok çok silik bi bi çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim
Bende olmadı ama sarı akıntı oldu bugün. İlk defa oldu. Kaşıntı koku vs yok. Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu ?Bugün birde karnım inanılmaz şiş. Alt karnımda koca bir balon var gibiyim. Sizde de oldu mu?
Hayır canım hiç yok bulantı, uyku hali falan. Göğüskerim çok hassaslaştı bugün ve alt karnım çok şişti o kadarDaha 1 hafta var sana 2 3 günde iğne etkisini eklersek yani bilmiyorum ki keşke Başka belirtiler olsa ya ama üzülme dur bakalım yarında bi test yap ne çıkacak mide bulantısı falan var mı uyku hali halsizlik
Yükselir inşallah canımBenim bugün 9. Gün, erken gebelikle takip ediyorum. Bugün artık çok silik çizgi kaldı, bakalım ne zaman silinecek. Ve umarım yine yükselir tabi
Hemen randevu al git randevude yoksa sabah erken git durumunu at güzel haberlerine inşallah korkma amma git
Kötü birşey yoktur ya ama yerleşme kanaması gibi değil anlattığın bence. Benim kist olayı gibi aynı bana da doktor birşey vermemişti muayene etti gönderdi öyle birşeyse bile korkulacak bi durum değil yani merak etme
Senin iğnenin kaçıncı günü kiÇatlatma iğnesi işe yaramadıda yumurtammı kist oldu diyosunuz. Çünkü normalde hep kontroldeydim kist olsa çıkardı yani. Hiç bahsetmedi doktorum. Bakalım yaa yine bekliycem normalde 12 martta adet olmam lazım çatlatma iğnesine göre bekliycem. Sonra tam bir sökülme adet olmazsam o zaman normal bir kadın doğuma gidip rutin kontrol ettircem. Bir baksın
Canm kasık ağrım durdu gogus ağrım hiç yok 2 gün önce test yapmıştım ya onu atmadım burdan bi arkadaş önce negatif olan test sonra pozitif oldu demişti bi baktım ikinci çizgi var ama iğnenin 10. Günüydü iğne etkisi olabilir bu gün normalde adet günüm ama hiç bir belirti yok çok çok az bi kasık ağrısı hata şuan yok denecek kadar az bu gün gene bi test yapicamHayır canım hiç yok bulantı, uyku hali falan. Göğüskerim çok hassaslaştı bugün ve alt karnım çok şişti o kadar
Ben bu söylemi yanlış buluyorum seninle tamamen aynı durumdayız bu ay klomen kullandım ama ne rahim filmi ne eşimin testi var canım ama onlar olmadan neden klomen kullanıyoruz sorun varsa kullansalar boşuna ki ben vidaya kullanmayacak klomen bence sende önce eşini ve hgs yi hallet kafan rahat kullan derim mantıklı değilmi sence istediği kadar büyüsün çatlat eşinde yoksa ne olur kiBenim doktorum eğer bu ay olmazsa 2 ay daha klomen deneyeceğiz aynı bu şekilde çatlatma iğnesiyle beraber dedi. 3 ay sonunda yine olmazsa rahim dilmi ve devamında da 3 ay aşılama deneyeceğimizi söyledi. Ama henüz eşim sperm testi yaptırmadı, o da önemli. Bende görünen bir sorun yok çok şükür ama rahim dilmimi görmedik tabi. Yani soruna gelecek olursak, kendi sürecimden de yola çıkarak ben yine kullanman gerek gibi düşünüyorum. Doktorun da ne önerdiği önemli tabi. Hepimizin biyolojisi, bulguları çok farklı
Bende gördüm de bu hangi marka şuan evet öyle iğneden olabilir de olmaya bilir de benım ilk gebeliğim kaset test ile öğrenmiştim negatif Şam’dım bıraktım kaç falıma gectı gittim baktım aşırı ama aşırı silik mi cızgı vardı efek falan yapıyordumEki Görüntüle 3555165
Atmadığım test iğne etkisimi gebelik mi bilmiyorum
Gebelik testi markasını mi soruyorsun canm anlamadimBende gördüm de bu hangi marka şuan evet öyle iğneden olabilir de olmaya bilir de benım ilk gebeliğim kaset test ile öğrenmiştim negatif Şam’dım bıraktım kaç falıma gectı gittim baktım aşırı ama aşırı silik mi cızgı vardı efek falan yapıyordum
Doktorların bi çoğu tam kan sayımı sperm testi hsg filmi olmadan tedaviye baslamiyorlar doçent ilk doktorum eşimle gittik dedi ki yumurtan var ama esinin spermin bakicaz eğer hareketli değilse yada az ise sana ilaç yuklememiz bir ise yaramaz yada esinde de bisey yok ama kanalların kapalıysa yine bir ise yaramaz çünkü sperm yumurtalarını ulaşamıyor demektir. Ayrıca ben hsg çektirirken o kadar çok canım yandı ki sol tarafım çok ağrıdı meğersem kapalıymış açıldıKızlar bende varım ilk defa klomen kullandım kanımda sorun yok ama yumurtam küçük kalıyordu 22mm oldu klomenle ama çatlatma yapmadım bulamadım hgs ve eşim tahlili yok bu ay olmazsa nidaya kullanmayacak önce onları halledecek aranızda böyle olan varsa önerim budur çünkü biz istediğimiz kadar olanak sağlayalım bebek eşten gelenle döllenecek bu arada göğüs ve refleks belirtlerim var 2 gün var regle her belşrtim olduğunda tamam olmadı diyorum sizce değil belirtisi olmamasına mı işaret
Canım ben 2. Çizgiyi görüyorumEki Görüntüle 3555165
Evet haklısın mantıken baktığında yol bu olmalı ama doktor şöyle izah etti, hem rahim kalınlığım hem yumurta rezervim hem de değerlerim çok iyi çıktı. Eşimden sperm testi iste o yüzden sadece ama eşim ilk ay gidemedi. Şimdi eğer bu ay regl olursam o süreçte eşimin test yaptırmasını tekrar istedi, çünkü sende hiçbir sıkıntı görünmüyyor dedi. Hsg yi 3. Ay istiyorum çünkü boşuna sizi yıpratmak istemiyorum , 3 ay bakalım ki ben bu süreçte gebelik olacağını düşünüyorum eşinizde sorun yoksa, eğer olmazsa da o zaman hsg isteyeceğim dediBen bu söylemi yanlış buluyorum seninle tamamen aynı durumdayız bu ay klomen kullandım ama ne rahim filmi ne eşimin testi var canım ama onlar olmadan neden klomen kullanıyoruz sorun varsa kullansalar boşuna ki ben vidaya kullanmayacak klomen bence sende önce eşini ve hgs yi hallet kafan rahat kullan derim mantıklı değilmi sence istediği kadar büyüsün çatlat eşinde yoksa ne olur ki
Canım benim bugün 10. Günüm ya test yaptım şimdi, silik çizgi hala devam ediyorbaya silik şekilde. Hemen çıktı yine testi yapınca. EkliyorumEki Görüntüle 3555165
Canım ben 2. Çizgiyi görüyorumbu test hangi marka? Artimed ise güvenme hemen gidip başka test al artimed hep yalancı kuruma çizgisi çıkartıyor. Ayy ben çok heyecanlandım bu çizgiyi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?