Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlar adetimin 3. Gunu sol kasigima iğne olur gibi ara ara sancılar girip çıkıyor kist falan olusmamistir dimi yani kanamamda azaldı ilker böyle oluyor ne igneymis ya etkisi nelere yol açıyor yarına randevu aldım bi muayene olucam hem kist için hemde acaba kaç yumurtam oluştu ( yumurtlama diyince aklıma hep tavuk geliyor )

Canım belki kist oluşmuştur ama o adetinle beraber atılıyor siye biliyorum. Doktorundan memnun değilsen başka doktora gitseydin keşke randevu alıp, pek sevmiyırsun bu doktoru yanlış hatırlamıyorsam. Tavuk gibiyiz zaten

Adetle atıldı bence çünkü aşırı yoğun kanamam oldu doğru doktorumdan memnun değilim ama sadece kontrole gidicem tedaviye başlamışım iş yerime yakındıe önümüzdeki ay kayinwaldem gitsin dokuz eylülde bi profesör var ona gidicem ücretli

Bu ay yine ovülasyon ile takip edersin çatlamanı, öyle değerlendirirsin. Ama ilacı kafana göre kullanma bence kuşum doktor takibinde olması gereken bir durum bu.

Canm Bende bu ay seni. Gibi yapmayı düşünüyorum umarım önümüzdeki ay güzel haberler alırız çok yikandin mi uzatır ama kanamayı azaltir
Kuzum yıkandim her gün yıkanıyorum spor yaptığım için

Bu ay yine ovülasyon ile takip edersin çatlamanı, öyle değerlendirirsin. Ama ilacı kafana göre kullanma bence kuşum doktor takibinde olması gereken bir durum bu.
Canm yanlış yazdım ya klavye mağduru oldum
Tedaviye önümüzdeki ay sifirdan baslicam sadece kactane yumurtamin oluştuğunu hangi tarafta oluştuğunu öğrenmek için gidiyorum ilaç falan kullanmicam sadece soğan Kuru oda yarın baslicam o kadar ovalasyon kitlerim bitti bu gün sipariş verdim birde senin yumurtalık takviyesinden alicam yarın folik asitim bitti onu yazdiricam o şekilde yani sen ne yaptın adet oldun mu

Hımmm tamam canım, bir git bakalım ne diyecek doktor. Yok hala olmadım, göğüslerim taş gibi oldu zonkluyor ama gelen giden yok. Bakalım sabah kan testine gideceğim, bir umudum yok ama kafam tam rahatlasın. Folik asit ne zamandır kullanıyorsun aralıksız?

Ayy inşallah hamilesindir insallah haber vermeyi unutma

Folik asit bi zamanı yok çünkü çok baslayip bıraktım ara ara kullandim

Bakalım sağlık ocağındayım, akşamüzeri çıkar. Ama dün akşam bir test daha yaptım tertemiz negatifti o da. Hiç umut yok da kafamız rahatlasın
Neden öyle düşünüyorsun inşallah güzel haber alırız senden inanıyorum bak adette olmadın

Neden öyle düşünüyorsun inşallah güzel haber alırız senden inanıyorum bak adette olmadın
Hemşireye de söyledim, idrar negatifti çıkması gerekmez mi olsa dedim, çatlatma iğnesinde idrarda geç görebiliyoruz en iyisi kan vermek dedi. 4 gibi çıkarmış. Ama kuşum zaten benim regl günüm 13 ü olması lazım, daha geçmedi

Olsun umut umuttur belki yani hem bak idrarda geç görüyoruz dedi İnşallah hamile kanlarimiz çoğalacak hem olmazsada moralleri bozmak yok biraz önce hastaneden geldim solda 3 sağda 2 yumurtam oluşmuş kullandığım ilaç letu sadece bir yumurta yapıyormuş göz göre göre olasılığımi düşürdüler ya çok sinirlerim bozuldu bu arada doktor sadece 3 kere deniyoruz bu yöntemi sonra aşılama 2 kere olmazsa tup bebek 2 kere dedi kan testi falan yaptım bekliyorum sonuclari

Kızlar bişey danışmak istiyorum.
2 yıldır korunmadan deniyoruz eşimde ve bende bi problem yok.
Ocak ayında ilk aşılamamı oldum bir yumurtam büyüdü vs neyse tutmadı.
Şimdi 2. Aşılamayı oldum 20 mart test verceğim gün ama bence yine negatif olcak bi belirti hissetmiyorum. Doktor bu sefer umutluydu yine tek yumurtamı büyüttü rahim kalınlığım eşimin spermi vs çok iyi dedi.
Eğer negatif olursa ne yapsam
Acaba acelemi ediyorum biraz daha denemeye devam mı etsem bir iki ay dinlenip tüp bebeğe mi yönelsem. Kafam karıştı açıkçası yaşımda 30

merhaba ovitrelle ignesinj nerden buldunuz acaba biz bulamadik

merhaba ovitrelle catlatma ignesini bulamadik siz nerden buldunhz acaba acil lazim banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…