- 25 Aralık 2023
- 44
- 6
- 6
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik için diyince almıyorlar. Midem bulanıyor başım dönüyor de. Doktor da gebelik var mı diyecek sende olabilir bilmiyorum de. Ona göre beta HCG bakacak. Ben hep böyle yapıyorumMerhaba kızlar, devlet hastanesinde acil bölümünden gebelik için kan verilebiliyormu
Yaaa, pekde gizli bisey yapamamGebelik için diyince almıyorlar. Midem bulanıyor başım dönüyor de. Doktor da gebelik var mı diyecek sende olabilir bilmiyorum de. Ona göre beta HCG bakacak. Ben hep böyle yapıyorum![]()
Aaa tamam canım onu yapıyorum hemen sağolGecen arkadaşım kekik çay çok etkili dedi sakinleştirme özelliğide var benim bur arkadaşm 3 ayda bir oluyor düşün yani kekik çayını ictimi iki güne sokukuyor
Ne demek canm benimAaa tamam canım onu yapıyorum hemen sağol![]()
boş ver 2 tane olsa nolucak olacağı varsa her türlü olur benim 2 tane vardı da ne oldu bir tanesi çatlamadı kist oldu sonra peşinden 3. Büyümüş çatlamamış kist olmuş 2-3 tane büyüdü ama faydasını görmedimKızlar merhaba ben bugün saat 8 de iğne yapacağım. Ama 1 adet 18 mm yumurtam var üzülüyorum. Doktor pko olduğu için gonal f i düşük doz önerdi 1 yumurtam büyüdü iki olsa bari şansım artardıamh 7,38 maalesef
Kist oldugunu nasıl anladın, ağrın çok mu olduboş ver 2 tane olsa nolucak olacağı varsa her türlü olur benim 2 tane vardı da ne oldu bir tanesi çatlamadı kist oldu sonra peşinden 3. Büyümüş çatlamamış kist olmuş 2-3 tane büyüdü ama faydasını görmedim![]()
Valla canım bende de 3 yumurta büyümüştü ama iğne de oldum bir sonuç alamadım. Olacağı varsa 1 yumurtayla olur, olmuyorsa 7 yumurtayla da olmuyor maalesefKızlar merhaba ben bugün saat 8 de iğne yapacağım. Ama 1 adet 18 mm yumurtam var üzülüyorum. Doktor pko olduğu için gonal f i düşük doz önerdi 1 yumurtam büyüdü iki olsa bari şansım artardıamh 7,38 maalesef
Çayy iyi geldi reglim başlar gibi bu akşam, yarın kesin sökülürüm. Şimdi yine içiyorum çayı teşekkür ettimNe demek canm benim![]()
yoo ağrım olmamıştı kontrole gittiğimde öğrendim kist olduğunuKist oldugunu nasıl anladın, ağrın çok mu oldu
Ne demek canm benim çok sevindim bir an önce sokulde rahatla insan menopoza girmiş kadın gibi oluyorÇayy iyi geldi reglim başlar gibi bu akşam, yarın kesin sökülürüm. Şimdi yine içiyorum çayı teşekkür ettim![]()
Offf sormaaa, şuan olmak ayrı dert olmamak ayrı dertNe demek canm benim çok sevindim bir an önce sokulde rahatla insan menopoza girmiş kadın gibi oluyor![]()
Çatlama ağrısıdırKızlar iğnenin 2. Günündeyim regl gibi kasık ağrım başladı bu normal mi yoksa işe yaramadı mı iğne![]()
Umarım güzel haberler alırsın hala olmadın miOfff sormaaa, şuan olmak ayrı dert olmamak ayrı dertpzartesi gideceğim bakalım doktora, klomen başlarır yine büyük ihtimalle
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bana çatlatma öncesinden önceki süreçte estorfem vermişti bugün iğnemin 11. Günü klomen ve ovitrelle kulandım şuan duphaston ve corasprin içiyorum günler geçmiyor sanki sizde durum nedirBenim de iğneden sonra 11. Günüm bugün. 2 adet yumurtam vardı. İnş olumlu sonuçlanır süreç. Bana iğneden sonra estrofem de verdi dr sanırım o da tutunmayı kolaylaştıran bir ilaç. Benim arada hala kasık ağrım oluyor adet olucam gibi hatta üç gün önce aşırı ağrım oldu kasıklarımda. Şu an ağrım arada sancı olarak giriyor sadece. Ve çok üşüyorum![]()
Şubat ayında olmuştum maalesef tutmadı. Nisan ayında inş bir daha deneyeceğim. Umarım sizinki pozitif olurMerhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bana çatlatma öncesinden önceki süreçte estorfem vermişti bugün iğnemin 11. Günü klomen ve ovitrelle kulandım şuan duphaston ve corasprin içiyorum günler geçmiyor sanki sizde durum nedir![]()