• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlar merhaba ben bugün saat 8 de iğne yapacağım. Ama 1 adet 18 mm yumurtam var üzülüyorum. Doktor pko olduğu için gonal f i düşük doz önerdi 1 yumurtam büyüdü iki olsa bari şansım artardı :( amh 7,38 maalesef

Kızlar merhaba ben bugün saat 8 de iğne yapacağım. Ama 1 adet 18 mm yumurtam var üzülüyorum. Doktor pko olduğu için gonal f i düşük doz önerdi 1 yumurtam büyüdü iki olsa bari şansım artardı :( amh 7,38 maalesef
boş ver 2 tane olsa nolucak olacağı varsa her türlü olur benim 2 tane vardı da ne oldu bir tanesi çatlamadı kist oldu sonra peşinden 3. Büyümüş çatlamamış kist olmuş 2-3 tane büyüdü ama faydasını görmedim :KK53:

Çok haklısın olacağı varsa oluyo zaten de ama ne bileyim ben ikiz gebelik ihtimaline de sevşnirdim ne yalan söyleyim :) doktorum çok temkinli

Valla canım bende de 3 yumurta büyümüştü ama iğne de oldum bir sonuç alamadım. Olacağı varsa 1 yumurtayla olur, olmuyorsa 7 yumurtayla da olmuyor maalesef🥲

Kızlar iğnenin 2. Günündeyim regl gibi kasık ağrım başladı bu normal mi yoksa işe yaramadı mı iğne :(

İyi günler bugün hastaneye gittim 19 mm bir tane 14 mm 1 tane var dedi doktor ovitrelle yazdı bugün alıp gece vurmam lazım dedi Ankara da yaşıyorum pazar günü sadece nöbetçi eczane olduğu için bulamadım napıcam bilmiyorum zaten stresliydim şimdi daha stresliyim konuyla alakalı yardımcı olabilecek varmı ?

Benim de iğneden sonra 11. Günüm bugün. 2 adet yumurtam vardı. İnş olumlu sonuçlanır süreç. Bana iğneden sonra estrofem de verdi dr sanırım o da tutunmayı kolaylaştıran bir ilaç. Benim arada hala kasık ağrım oluyor adet olucam gibi hatta üç gün önce aşırı ağrım oldu kasıklarımda. Şu an ağrım arada sancı olarak giriyor sadece. Ve çok üşüyorum 😞
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bana çatlatma öncesinden önceki süreçte estorfem vermişti bugün iğnemin 11. Günü klomen ve ovitrelle kulandım şuan duphaston ve corasprin içiyorum günler geçmiyor sanki sizde durum nedir 🥹

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bana çatlatma öncesinden önceki süreçte estorfem vermişti bugün iğnemin 11. Günü klomen ve ovitrelle kulandım şuan duphaston ve corasprin içiyorum günler geçmiyor sanki sizde durum nedir 🥹
Şubat ayında olmuştum maalesef tutmadı. Nisan ayında inş bir daha deneyeceğim. Umarım sizinki pozitif olur 🥰

Back
X