Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Slm kimse yokmu benim biraz sıkıntılarım var çatlatma iğnesi olmuştum Ayın 28 inde şimdi kasıklarım da bir kıvırma var bişey kıvrılıyor gibi yada batıyor ne demek sizce
Canım bende 23. de oldum bende de ara ara oluyo sanırım iğnenin yan etkisi

Kizlar çatlama iğnesi bitikten sonraki tadavi nedir bilen var mı direk aşilama mı yoksa başka şeyler var mı internette bulamadım size sorim dedim

15.gun yap cnim cikar.bnde pkoyum :KK43: 2kere asilama oldum nasib olmadi.inofolic iciyomusun yazdimi doktorun?
çok teşekkür ederim canım cevabını yeni gördüm. çok şükür femara ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şu anda 9+1 haftalık hamileyim. Rabbim sana ve bekleyen tüm kader arkadaşlarıma bekletmeden nasip eder inşallah

çok teşekkür ederim canım cevabını yeni gördüm. çok şükür femara ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şu anda 9+1 haftalık hamileyim. Rabbim sana ve bekleyen tüm kader arkadaşlarıma bekletmeden nasip eder inşallah

Amin ins cnm cok sevindimmmm...ins bizede nasib olur.senin adetlerin nasildi kacgune gelirdi

Amin ins cnm cok sevindimmmm...ins bizede nasib olur.senin adetlerin nasildi kacgune gelirdi
canım adetlerim daima düzensizdi benim bekarken 70-80 evlendikten sonra 48-50 gün günü bulduğu olurdu. 2 kez klomen kullandım ama adetim yine hep gecikti yumurta büyümedi. femara iyi geldi tek yumurtam vardı ama çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım. çok dua ediyorum hepimize

canım adetlerim daima düzensizdi benim bekarken 70-80 evlendikten sonra 48-50 gün günü bulduğu olurdu. 2 kez klomen kullandım ama adetim yine hep gecikti yumurta büyümedi. femara iyi geldi tek yumurtam vardı ama çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım. çok dua ediyorum hepimize

Ben hic denemedim femara cnm.klomen denedik oda buyutmedi.direncliymis benim cok.2kere asilama oldum iste ignelerle nasip diilmis var demekki vakti saati...

Ben hic denemedim femara cnm.klomen denedik oda buyutmedi.direncliymis benim cok.2kere asilama oldum iste ignelerle nasip diilmis var demekki vakti saati...
Canım femara da dene çok etkili olduğunu duydum. Ayrıca hacamat yaptrdnz Allahın izniyle kalacaksın hamile

Canım femara da dene çok etkili olduğunu duydum. Ayrıca hacamat yaptrdnz Allahın izniyle kalacaksın hamile
Femara Nasıl denenir benim 6 yıldır gebe kalamıyorum. Ne yaptıysam olmadı en son şubatta gebe kaldım ve iki aylıkken düşük yaptım olmadı şimdi tekrar denediler ama yine olmadı menegon iğne ve ovitrelli iğne vuruldum tutmadı bana iki ay mola dedi o klomen lerin Hatti hesabı yok o kadarmı çok fazla ama olmadı e2hormon en son ölçtürmem de 519çıktı Nasıl yapacam ne yapacam bilmiyorum

Femara Nasıl denenir benim 6 yıldır gebe kalamıyorum. Ne yaptıysam olmadı en son şubatta gebe kaldım ve iki aylıkken düşük yaptım olmadı şimdi tekrar denediler ama yine olmadı menegon iğne ve ovitrelli iğne vuruldum tutmadı bana iki ay mola dedi o klomen lerin Hatti hesabı yok o kadarmı çok fazla ama olmadı e2hormon en son ölçtürmem de 519çıktı Nasıl yapacam ne yapacam bilmiyorum

Doktora gittiğinde söyle femara kullanmak istediğini o seni bilgilendirir. Insallah en yakın zamanda kalırsın.
Bir de peygamber efendimizin sünneti olan hacamatı yaptr inşallah olur

kızlar yardımmm
tam ıkı yıldır ıkıncı cocuk için uğras veriyorum hsg cekıldım sol kapalı sağ acık özele gidiyprdum asılama dedı ozelı bıraktım devlet yapıyor asılama denıldı asılama ıstegı ıle gıttım fakat dr asılama olmaz dedı hsg me baktı ve sol kapalı az suda var dedı bu kapalı olan tuplerde olabılıyormus bebek olması engeller dedı amaelıyat dedı ama tupu alacak. neden acmıyorsunuz dedım artık o tup zarar gormus ve o sıvı zarar veriyor dedı 10 agustosa gun verdı. acsak bıle kapanacak dedı o tup için. ne yapayımmm moralım sıfırrrrr. tek tup ilede hamıle kalabılırsın dedı.

BİRSEYDAHA SORUCAM BİLEN VARSA DIYELIM ALINDI TUPUM SOLDAKI. YUMURTLAMA SADECE SAĞDAMI OLUCAK SOL TUP OLMAYACAK YA ARTIK.

Tek tüple hamile kalabiliyorsunuz lakin tek doktorda kalmayın bir kaç doktora gidin ben bilerek ameliyatı var

Kızlar benim iğneden sonraki 16. Gunum dün kan testi yaptırdım negatif doktora gitmeli miyim yoksa Biraz daha beklemeli miyim

Back
X