Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

SEN TESTLERİNİ TEKRAR YAPTIR BAŞKA HASTANELERDE DE BENDE ÖZELDE YAPTIRDIM VE MENOPOZA GİRİYORSUN DEDI AĞLA AĞLA HARAP OLDUM MEĞER O GUN LABARATUVARDA PROBLEM VARMIS TESTLERİN SONUÇLARI YANLIŞ ÇIKMIŞ O YUZDEN CANIM TEKRARLAT TESTLERİ VE ARTIK ÖZELLERE GÜVENMIYORUM ONCA DÖKTÜĞÜM PARA VE ZAMANIMA YAZIK OLDU YİNEDE EN IYISI DEVLET VAKIT ÇOK HARCIYORSUN ÇİLE ORDA DA AMA EN AZINDAN NET SONUÇLAR OLUYOR ELINDE.

: )) BEN İZMİRDE OTURUYORUM 3 YIL OLUCAK IKINCI BEBEK UĞRAŞLARIM BAKALIM DEVLETE YONELDIM BENDE ARTIK HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI CANIM..

ÖZEL BANA AŞILAMA DEDI VE BEN HAMILE KALDIM DÜŞÜRDÜM MEĞER BENDE HİDROSALPENK VARMIS YANI SOL TUP KAPALI ŞİŞ VE İÇİ SIVI DOLU BU SIVI RAHIME AKIYORMUS VE BENIM HAMILE KALMAMI ETKILIYORMUS KALSAMDA DÜŞÜRMÜŞÜM Kİ DÜŞTÜ...AMELİYAT OLDUM GECEN AY DR ADETIN 3. GUNU GEL BEBEK İÇİN DEDI BAKALIM.DEVLETE GITMEYIP DAHA DEVAM ETSEM OOOO UMUDUN KIRILIYOR UZULUYORSUN PARAN GIDIYOR.PARA İÇİN YAPMAYACAKLARI YOK YAZIK.

Merhaba arkadaşlar,

Pcos nedeni ile dr um rahim filmi istemişti. Ben ilk çektirmedim. 3 ay sadece bir yumurta gelişti klomen ile o da sağda. Şimdi rahim filmi çektirdim sap tüp tıkalı. Bu şekilde hiç başına gelen oldu mu? Sağ tüğ tıkalı ve sağ yumurta gelişiyor sadece. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Benim de öyleydi takip deyken sağ yumurta gelişiyor hatta doktora nedenini sordum o da olabilir dedi belli olmuyor belli bi sırası yok demisti

Merhaba. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Slm kızlar 11. 12. 13. Gün test yaptım silik çizgi çıktı böyle olup hamiş kalan varmi

Herkese merhaba benimde yumurtalığım 22mm di bugun catlatma iğnesi oldum ama doktorum bana 36 saat sonra ilişki olucak dedi ama forum da okuduklarım da 36 saat içinde ilişki olanda var?

Slm kızlar 11. 12. 13. Gün test yaptım silik çizgi çıktı böyle olup hamiş kalan varmi
Canim benim degerim 300 gelmesine ragmen idrarda cift cizgi cikmadi. Kan vermen gerekiyor bugun kan ver ve yarin bir daha ver ki gebe olp olmadigini ogren. Ornegin bugun degerin 10 ciksa yarin 10un uzerinde cikarsa hamilesindir ama bugun 10 cikip yarin 10un altinda cikarsa degilsindir. Idrara bakma bos yere.

25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu

Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017

15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum

Kan vermen gerek cnm hayirlisi olsun buyuk ihtimal var. Bende 11. Gun kan verdim

Herkese merhaba benimde yumurtalığım 22mm di bugun catlatma iğnesi oldum ama doktorum bana 36 saat sonra ilişki olucak dedi ama forum da okuduklarım da 36 saat içinde ilişki olanda var?
Canim biz 36 saat sonra giremedik. 4 ocakta igne vuruldu. 7 ocakta doktora kostum bizim 36 saatte olmadi diye. Onemli degil zaten catlamamis su anda catliyor. 20 mm olan yumurtan 14e dusmus bugun iliski olsun dedi ve o gun hamile kaldim.

Yok canim maalesef 13 günü kan verdim 1.7 çıktı gebelik yok ilaçtan dolayı çıkmış öyle

Canim biz 36 saat sonra giremedik. 4 ocakta igne vuruldu. 7 ocakta doktora kostum bizim 36 saatte olmadi diye. Onemli degil zaten catlamamis su anda catliyor. 20 mm olan yumurtan 14e dusmus bugun iliski olsun dedi ve o gun hamile kaldim.
Yumurta geç catliya bilirmi cnm yani biz iğneden sonra 36 saatte ilişkiye girdik dört gün boyunca dahada girmedik hamiş kalamadim adet oldum yumurta geç çatlamış olabilirmi

Yumurta geç catliya bilirmi cnm yani biz iğneden sonra 36 saatte ilişkiye girdik dört gün boyunca dahada girmedik hamiş kalamadim adet oldum yumurta geç çatlamış olabilirmi
Canim ben igneden 72 saat sonra iliskiye girdim. Cunku 72 saate dogru muayeneye gittim doktor yumurtan simdi catliyor bugun gir iliskiye dedi o gun girdim ve hamile kaldim. 36 saat sonra iliskiye girmektense muayene ile yumurtanin catlamasinin takip edilip iliski olmasini oneririm. Ama sorunun cevabina gelince yumurta gec catlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…