- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 40
Benim de öyleydi takip deyken sağ yumurta gelişiyor hatta doktora nedenini sordum o da olabilir dedi belli olmuyor belli bi sırası yok demistiMerhaba arkadaşlar,
Pcos nedeni ile dr um rahim filmi istemişti. Ben ilk çektirmedim. 3 ay sadece bir yumurta gelişti klomen ile o da sağda. Şimdi rahim filmi çektirdim sap tüp tıkalı. Bu şekilde hiç başına gelen oldu mu? Sağ tüğ tıkalı ve sağ yumurta gelişiyor sadece. Yardımlarınızı bekliyorum :)
Tüplerde sorun var mıydı senin canımBenim de öyleydi takip deyken sağ yumurta gelişiyor hatta doktora nedenini sordum o da olabilir dedi belli olmuyor belli bi sırası yok demisti
Valla bi doktor yapisiklik var dedi sol tüpün deTüplerde sorun var mıydı senin canım
Adetten sonra mi çatlama ignesinden sonra mi ?Slm kızlar 11. 12. 13. Gün test yaptım silik çizgi çıktı böyle olup hamiş kalan varmi
Canim benim degerim 300 gelmesine ragmen idrarda cift cizgi cikmadi. Kan vermen gerekiyor bugun kan ver ve yarin bir daha ver ki gebe olp olmadigini ogren. Ornegin bugun degerin 10 ciksa yarin 10un uzerinde cikarsa hamilesindir ama bugun 10 cikip yarin 10un altinda cikarsa degilsindir. Idrara bakma bos yere.Slm kızlar 11. 12. 13. Gün test yaptım silik çizgi çıktı böyle olup hamiş kalan varmi
Canim biz 36 saat sonra giremedik. 4 ocakta igne vuruldu. 7 ocakta doktora kostum bizim 36 saatte olmadi diye. Onemli degil zaten catlamamis su anda catliyor. 20 mm olan yumurtan 14e dusmus bugun iliski olsun dedi ve o gun hamile kaldim.Herkese merhaba benimde yumurtalığım 22mm di bugun catlatma iğnesi oldum ama doktorum bana 36 saat sonra ilişki olucak dedi ama forum da okuduklarım da 36 saat içinde ilişki olanda var?
Yok canim maalesef 13 günü kan verdim 1.7 çıktı gebelik yok ilaçtan dolayı çıkmış öyleCanim benim degerim 300 gelmesine ragmen idrarda cift cizgi cikmadi. Kan vermen gerekiyor bugun kan ver ve yarin bir daha ver ki gebe olp olmadigini ogren. Ornegin bugun degerin 10 ciksa yarin 10un uzerinde cikarsa hamilesindir ama bugun 10 cikip yarin 10un altinda cikarsa degilsindir. Idrara bakma bos yere.
25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu
Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017
15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum
Kan vermen gerek cnm hayirlisi olsun buyuk ihtimal var. Bende 11. Gun kan verdim
Yumurta geç catliya bilirmi cnm yani biz iğneden sonra 36 saatte ilişkiye girdik dört gün boyunca dahada girmedik hamiş kalamadim adet oldum yumurta geç çatlamış olabilirmiCanim biz 36 saat sonra giremedik. 4 ocakta igne vuruldu. 7 ocakta doktora kostum bizim 36 saatte olmadi diye. Onemli degil zaten catlamamis su anda catliyor. 20 mm olan yumurtan 14e dusmus bugun iliski olsun dedi ve o gun hamile kaldim.
Hayirlisi olsun bozma moraliniYok canim maalesef 13 günü kan verdim 1.7 çıktı gebelik yok ilaçtan dolayı çıkmış öyle
Canim ben igneden 72 saat sonra iliskiye girdim. Cunku 72 saate dogru muayeneye gittim doktor yumurtan simdi catliyor bugun gir iliskiye dedi o gun girdim ve hamile kaldim. 36 saat sonra iliskiye girmektense muayene ile yumurtanin catlamasinin takip edilip iliski olmasini oneririm. Ama sorunun cevabina gelince yumurta gec catlayabilirYumurta geç catliya bilirmi cnm yani biz iğneden sonra 36 saatte ilişkiye girdik dört gün boyunca dahada girmedik hamiş kalamadim adet oldum yumurta geç çatlamış olabilirmi
Allah tan hayırlısı artk yarın doktora gidiyorum yeniden bakım yine klomenle catlatma ignesimi vericekHayirlisi olsun bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?