Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
mrb bende iğne dün vuruldm ve araştırdığımda hcg değerini arttırdığı için 15 gn sonra gebelik testi yapı diyolr umarım hamilesinizdr bende sabrsızlıkla bekliyorum 2 yumurtam vardı umarm çatlamştr biri

Bende ilk hamileliğimde çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.
regl dönemimden 4 gün önce kan tahliliyle öğrenmiştim.
siz testi çok erken yapmışsınız,iğneden sonra 14 gün beklemeniz gerekiyor.

Mrb kızlar.çok az zaman kaldı bende,inşAllah ayın 4ü kan testiyle bilicem hamile olup olmadığımı.karnımda ağrı oluyor ara sıra,sizce normAl mi ? Dün yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,13 gün geçmişti. İnşAllah hakkımızda hayırlısı olur

Mrb kızlar.çok az zaman kaldı bende,inşAllah ayın 4ü kan testiyle bilicem hamile olup olmadığımı.karnımda ağrı oluyor ara sıra,sizce normAl mi ? Dün yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,13 gün geçmişti. İnşAllah hakkımızda hayırlısı olur
Bende ayin 25 inde oldum catlatma ıgnemi 10 gun oldu beklemedeyim canım. .

Merhabalar. Kızlar 4-5 gündür akşamları karnımda ağrı oluo gaz sancısı gibi böyle olan var mı? catlatma iğnesini vurulali 12 gün oldu herşeyi hamilelik belirtisi zannediyorum

benim 7 gun oldu igne.olali 2 gundur hic bi hareket hissetmiyorm kendimde sizde ne zaman basladi sancilar?

İğneden 8 gün sonra başladı acaba psikolojik mi diyorum inşallah değildir

insallah psikolojik degildir ama duyduklarimizdan okuduklarimizdan illaki etkileniyoruz mesela sen simdi 8.gun dedin ben yarindan itibaren kendimi daha cok dinlemeye baslicam:) hakkimizda hayirlisii insallahhh

cIeopatra .!.:
insallah psikolojik degildir ama duyduklarimizdan okuduklarimizdan illaki etkileniyoruz mesela sen simdi 8.gun dedin ben yarindan itibaren kendimi daha cok dinlemeye baslicam:) hakkimizda hayirlisii insallahhh
Doğru valla :) :) kendimizi dinlemekten başka bişey yapmiyoruz :) hayırlısı bu ay yüzümüz güler insallah

Bende çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu. Zor duruyorum test yapmamak için. Bende de gaz sıkışması gibi Ağrı oluyor ve sürekli midem ayakta. Göğüslerime el süremiyorum. Merakla bekliyorum test yapacağım günü :)

Bende çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu. Zor duruyorum test yapmamak için. Bende de gaz sıkışması gibi Ağrı oluyor ve sürekli midem ayakta. Göğüslerime el süremiyorum. Merakla bekliyorum test yapacağım günü :)

ayni gun olmusuz igneyi ozaman:) haftaya kadar nasi sabredicez ya... yalniz bende sendeki gibi bekirtiler yok sadece goguslerm hafif dolgunlasti ama rahatsiz etmiyo... canm stres yapiyosanda olabilir... hadi gunler gecsn hemennnn:)

ayni gun olmusuz igneyi ozaman:) haftaya kadar nasi sabredicez ya... yalniz bende sendeki gibi bekirtiler yok sadece goguslerm hafif dolgunlasti ama rahatsiz etmiyo... canm stres yapiyosanda olabilir... hadi gunler gecsn hemennnn:)

Ayy inşallah gebelik haberini de birlikte alırız 7 gün sonra :) benim de şu an en belirgin teşhisim göğüsler, bakalım ne olacak ;) Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize ama aşırı heyecan yapıyorum :)

Ayy inşallah gebelik haberini de birlikte alırız 7 gün sonra :) benim de şu an en belirgin teşhisim göğüsler, bakalım ne olacak :KK66: Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize ama aşırı heyecan yapıyorum :)
Cnm bugün ben kesin bilicem hamile olup olmadığımı :) kan testi yaptırdım çıktı. Ben ayın 21i olmuştum.yani 15 gün geçti artık uzerinden :)

Merhabalar. Kızlar 4-5 gündür akşamları karnımda ağrı oluo gaz sancısı gibi böyle olan var mı? catlatma iğnesini vurulali 12 gün oldu herşeyi hamilelik belirtisi zannediyorum
Cnm ,aynen bende de ağrı oluyordu .sanki adet olucam ağrısı gibi. Bir de çok sık tuvalete gidiyordum

[QUOT5, post: 37627725, member: 587868"]Cnm ,aynen bende de ağrı oluyordu .sanki adet olucam ağrısı gibi. Bir de çok sık tuvalete gidiyordum[/QUOTE]
Adet olmadın demi canım hamileyim de lütfen :) şimdide adet olcakmışım gibi oldu ona uyandım ama bisey yok adetime daha var 33 günde bir oluyorum bugün 26. Gün çok korkuyorum adet olcam diye :(

Back
X