Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb bende iğne dün vuruldm ve araştırdığımda hcg değerini arttırdığı için 15 gn sonra gebelik testi yapı diyolr umarım hamilesinizdr bende sabrsızlıkla bekliyorum 2 yumurtam vardı umarm çatlamştr biriMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
Bende ayin 25 inde oldum catlatma ıgnemi 10 gun oldu beklemedeyim canım. .Mrb kızlar.çok az zaman kaldı bende,inşAllah ayın 4ü kan testiyle bilicem hamile olup olmadığımı.karnımda ağrı oluyor ara sıra,sizce normAl mi ? Dün yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,13 gün geçmişti. İnşAllah hakkımızda hayırlısı olur
Bende ayin 25 inde oldum catlatma ıgnemi 10 gun oldu beklemedeyim canım. .
İnşAllah hayırlısı olur cnm, iyi haberlerini bekliyoruzBende ayin 25 inde oldum catlatma ıgnemi 10 gun oldu beklemedeyim canım. .
İğneden 8 gün sonra başladı acaba psikolojik mi diyorum inşallah değildirbenim 7 gun oldu igne.olali 2 gundur hic bi hareket hissetmiyorm kendimde sizde ne zaman basladi sancilar?
İğneden 8 gün sonra başladı acaba psikolojik mi diyorum inşallah değildir
Doğru valla :) :) kendimizi dinlemekten başka bişey yapmiyoruz :) hayırlısı bu ay yüzümüz güler insallahcIeopatra .!.:insallah psikolojik degildir ama duyduklarimizdan okuduklarimizdan illaki etkileniyoruz mesela sen simdi 8.gun dedin ben yarindan itibaren kendimi daha cok dinlemeye baslicam:) hakkimizda hayirlisii insallahhh
Bende çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu. Zor duruyorum test yapmamak için. Bende de gaz sıkışması gibi Ağrı oluyor ve sürekli midem ayakta. Göğüslerime el süremiyorum. Merakla bekliyorum test yapacağım günü :)
ayni gun olmusuz igneyi ozaman:) haftaya kadar nasi sabredicez ya... yalniz bende sendeki gibi bekirtiler yok sadece goguslerm hafif dolgunlasti ama rahatsiz etmiyo... canm stres yapiyosanda olabilir... hadi gunler gecsn hemennnn:)
Inşallah canım yaaİ
İnşAllah hayırlısı olur cnm, iyi haberlerini bekliyoruz
Cnm bugün ben kesin bilicem hamile olup olmadığımı :) kan testi yaptırdım çıktı. Ben ayın 21i olmuştum.yani 15 gün geçti artık uzerinden :)Ayy inşallah gebelik haberini de birlikte alırız 7 gün sonra :) benim de şu an en belirgin teşhisim göğüsler, bakalım ne olacakRabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize ama aşırı heyecan yapıyorum :)
Cnm ,aynen bende de ağrı oluyordu .sanki adet olucam ağrısı gibi. Bir de çok sık tuvalete gidiyordumMerhabalar. Kızlar 4-5 gündür akşamları karnımda ağrı oluo gaz sancısı gibi böyle olan var mı? catlatma iğnesini vurulali 12 gün oldu herşeyi hamilelik belirtisi zannediyorum