Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Canim ben igneden 72 saat sonra iliskiye girdim. Cunku 72 saate dogru muayeneye gittim doktor yumurtan simdi catliyor bugun gir iliskiye dedi o gun girdim ve hamile kaldim. 36 saat sonra iliskiye girmektense muayene ile yumurtanin catlamasinin takip edilip iliski olmasini oneririm. Ama sorunun cevabina gelince yumurta gec catlayabilir
Saol cnm yarın toktoruma sorim bi

Canim ben igneden 72 saat sonra iliskiye girdim. Cunku 72 saate dogru muayeneye gittim doktor yumurtan simdi catliyor bugun gir iliskiye dedi o gun girdim ve hamile kaldim. 36 saat sonra iliskiye girmektense muayene ile yumurtanin catlamasinin takip edilip iliski olmasini oneririm. Ama sorunun cevabina gelince yumurta gec catlayabilir
Bide cnm ilişkiden sonra ayaklarını kaldirdinmi kaç dakika duruyosun oyle

Saol cnm yarın toktoruma sorim bi
Valla doktorlara gore sperm 3 gun yasiyor. Ben o 3 gun kaliteli yasadigina inanmiyorum. Eger kaliteli yasasaydi 8 kere hamile kalmistim. Ilk defa doktor kontroluyle catladigini teyit edip iliskiye girdim hamile kaldim. Cogu doktor sperm yasiyor 2 gunde bir yapin diyor ama.catladigi gunu bi turlu tutturamiyoruz kendi takibinizi kendiniz yaptirin gerekirse zorla. Doktorlar sabit konusmaya alismis resmen

Valla doktorlara gore sperm 3 gun yasiyor. Ben o 3 gun kaliteli yasadigina inanmiyorum. Eger kaliteli yasasaydi 8 kere hamile kalmistim. Ilk defa doktor kontroluyle catladigini teyit edip iliskiye girdim hamile kaldim. Cogu doktor sperm yasiyor 2 gunde bir yapin diyor ama.catladigi gunu bi turlu tutturamiyoruz kendi takibinizi kendiniz yaptirin gerekirse zorla. Doktorlar sabit konusmaya alismis resmen
Saol cnm yarın doktoruma soylucem takip etsin diye

Arkadaşlar bu akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum ilişki olması gerekmi bugun doktor perşembe sabah ve cuma sabah ilişki dedi sizce nasıl yapayım

İnşallah bukadar çabanın karşılıgında bebişlerimizi kucagımıza alırız

DygBlue merhaba canım iğneden snrak8 durumun ne oldu hamile kaldn mi bn de oldmmm bu ay igne bugün adet günüm ağrı olyo ama geçiyor seni mrk ettm

Bebis27 cnm asilama son7cun ne oldu bn catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim sen hamile kaldn mi asilama da

bende çatlatma iğnesi oldum bugun 18.gunum hiç test yapmadım 2 gündür çok akıntı ve kahverengi akıntı oluşuyor sanırım adet olacam bu ay da umudum tükendi
Allahtan umut kesilmez bende catlatma iğnesi oldum bu gün 10 günüm sirtimda bı ağrı bı kirap var anlayamadim akintim falan da yok inşallah kalırız rabbim istyen herkeze nasip etsin cnm🙏

Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım üç yıldır polikslik over senduromunla savaşıyorum üçüncü denemem ovtrele de inşallah kalırım dua edermisiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağına boş birkmasin ❤️🙏

Back
X