Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim sonuc ne oldu?AAyy konu aca aca bi hal oldum ... onumuzde ki ay umarim bende hamileyim kismina konu acarim... bu ay 14 unde catlatma ignemi oldum.. bekleyenler beraber beklemeyelim mi :)
igneden 12 ve 14. gun test yaptim negatif bugun 18 gun oldu adet olmadim degisik degisik yarin bir daha test yaparim artik ama sanmiyorum bu ayda husrancanim sonuc ne oldu?
sonucun neİnşallah perşembe günü adet olmazsam doktor kan testi yaptırıcak hayırlısı bakalm
Daha önümüzdeki perşembe yani 4 ünde daha test yapılmadısonucun ne
Kiste rağmen doktorun bunu önerdiyse vardır bildiği, hem bu işler belli olmaz yoktan var eden rabbim ol der ne kist dinler ne bişi. Herşeyin hayırlısı benm hiçbişeyim yok ama olmuyo yinedeBende bu ay klomen kullandim+catlatma ignesi ama bende çikolata kisti var oyuzden çok da umudum yok(
hayirlisi olsun cnm. progestan kullanıyor musun? o biraz adet gecikmesi yapıyor. bi de kan tahlili mi yaptirdin? bazen idrarda cikmayabiliyor yaigneden 12 ve 14. gun test yaptim negatif bugun 18 gun oldu adet olmadim degisik degisik yarin bir daha test yaparim artik ama sanmiyorum bu ayda husran
Tabiki herseyi Allâh bilir eğer ki bu ay kısmetimizde varsa olur böyle cikolata kistiyle ilgili yorumları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum Allâh affetsin bide doktorun dediği saatte ilişki olmadı iğneyi vurulduktan sonraKiste rağmen doktorun bunu önerdiyse vardır bildiği, hem bu işler belli olmaz yoktan var eden rabbim ol der ne kist dinler ne bişi. Herşeyin hayırlısı benm hiçbişeyim yok ama olmuyo yinede
Bende her testte tek çizgiyi görünce mahvoluyorum döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ama vardır Allahın bir bildiği diyoruz umarım en kısa zamanda yavrularımıza kavuşıruzTabiki herseyi Allâh bilir eğer ki bu ay kısmetimizde varsa olur böyle cikolata kistiyle ilgili yorumları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum Allâh affetsin bide doktorun dediği saatte ilişki olmadı iğneyi vurulduktan sonra